Zelf Je WordPress Website Maken In 8 Eenvoudige Stappen Versie

Je website moet straks snel laden zodat bezoekers een goede ervaring op je web site hebben. Daarom hebben wij een unieke cachinglaag toegevoegd aan ons WordPress Hostingplatform. Je wilt een website, blog of webshop maken maar weet eigenlijk niet waar je moet beginnen. Allerlei ingewikkelde termen vliegen je om de horen. Het liefst wil je dat technische gedoe overslaan en direct beginnen met het invullen van jouw web site wordpress webshop.

Vergelijkbaar met een normaal huisadres, zonder een domeinnaam kunnen mensen lastig jouw web site vinden en bezoeken. Met 10 minuten werk heb je een hostingpakket en een eigen domeinnaam geregeld en wordt WordPress automatisch geïnstalleerd. Je bent dan al de trotse eigenaar van een website. Met dit stappenplan en onze WordPress hulp hebben we al een paar duizend newbies wordpress webshop geholpen met het bouwen van een eigen WordPress website, blog of webshop. Super goed dat je zover in dit artikel bent gekomen! Veel mensen zullen al afgehaakt zijn, maar jij bent een echte doorzetter. Precies wat je nodig hebt om jouw website succesvol te maken.

Een nadeel is dat een update iets binnen je website kan breken. Het is dan lastiger herleiden welke update daarvoor precies heeft gezorgd. Na het kiezen van je webhosting kom je uit in het bestelproces. In je winkelwagen zie je het door jou gekozen pakket staan.

Download alle mappen en bestanden naar je pc. Het is verstandig om deze bestanden op je pc even in een aparte map te zetten, bv WordPress oud.

Wat Is Managed WordPress Hosting?

Net als een header heeft een web site ook altijd een footer. Op de ene web site is deze wat uitgebreider dan op de andere, maar je ziet hem eigenlijk altijd onderaan iedere pagina staan. Hierin vind je bijvoorbeeld contactgegevens, recente berichten, social media feeds, hyperlink naar privateness voorwaarden of een copyright tekst en jaartal.

  • Dit is helemaal niet eenvoudig en zeker geen druk op de knop werk.
  • Binnen WordPress heb je niet automatisch de mogelijkheid om dat te doen.
  • Selecteer ‘Installable WordPress file only’ en sla het bestand ergens op waar je het eenvoudig terug kunt vinden, zoals het bureaublad van jouw laptop.

Je kunt ervoor kiezen om zelf, als ondernemer de website te maken met WordPress. Ook al ben je geen webdesigner of webdeveloper. Goed je hebt dus besloten dat je de website, de inhoud en het adres waarop die bereikbaar is definitief wilt verwijderen. Of schakel de functie uit die bezoekers de mogelijkheid geeft om reacties achter te laten op je WordPress blog . De kleuren en lettertypes heb je tot je beschikking na de aanschaf van een plugin. Deze WordPress plugin met alle opties is op generatepress.com te koop voor ca. Mijn favoriete WordPress thema is GeneratePress.

Installatie van een free of charge template doen we free of charge. Voor de installatie van een premium template vragen we een vergoeding. Als je een premium template door ons wilt laten installeren moet je over een geldige licentie beschikken. Voor een free of charge template geldt dat natuurlijk niet.

Daarna zorg je voor pagina’s met geoptimaliseerde webteksten rondom die zoekwoorden. In ons blog ‘Wat is nou eigenlijk goede content material volgens Google‘ lees je hier alles over. Wij weten wat jouw klant nodig heeft om door te klikken en uiteindelijk contact op te nemen. De website vinden wij dan ook dé succesfactor van ieder bedrijf. Zo zorgen we ervoor dat jouw website goed vindbaar is. Want bezoekers worden klanten en klanten leveren geld op.

Door middel van plugins kan je allerlei handige elementen op je website plaatsen, zoals een contact formulier, een slider, een forum enz. Als je de uitgebreidere versie van een plugin wil, kan je meestal de WordPress hosting pro versie krijgen door een bepaald bedrag te betalen. Als je deze elementen zelf zou moeten programmeren, zou je hier heel veel tijd aan kwijt zijn. Of als je het zou uitbesteden aan een webbureau, zullen de kosten hoog uitvallen.

Stap Voor Stap Je Eigen Website

Installeer WordPress lokaal op je laptop en bouw daar je web site in op. De meeste antwoorden op je vragen vind je terug in onze uitgebreide helpdesk op deze pagina. Om je bouw vraag te beantwoorden heb ik graag wat meer informatie.

Door onze mobile-first aanpak, komt het niet meer voor dat een website niet voor mobiele apparaten geoptimaliseerd is. Gelukkig weten we wel hoe we je op afstand kunnen helpen ook een WordPress responsive te maken.

Dit is dus het risico van het niet gebruiken van goede security plugins. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn dan kun je ons blogbericht lezen over de beste safety plugins volgens WPsupporters. Max heeft meer dan 17 jaar ervaring met internet hosting. Met onze Managed WordPress internet hosting is jouw web site snel, veilig en altijd up-to-date. Van iedere web site wordt bij ons dagelijks een volledige back-up gemaakt, zodat de kans op gegevensverlies minimaal is. Serversoftware, WordPress- en plug-in updates zijn bij ons vanzelfsprekend.

WordPress is gestart vooral als weblog functionaliteit, om hiermee een net blog te maken. Maar door de jaren heen is WordPress uitgegroeid tot heel veel meer dan alleen een web blog systeem. Steeds meer grote bedrijven gaan de kracht achter WordPress inzien. Zo zie je dat bijvoorbeeld de website van NRC en D66 ook in WordPress zijn gebouwd. Zo is onze web site ook gebouwd in WordPress, en wordt iedere website die wij bouwen gemaakt in dat Content Managment Systeem. Naar mijn mening ligt de kracht van WordPress vooral in het sneller ontwikkelen. WordPress en de plugins hebben regelmatig nieuwe updates.