WordPress Zonder Thema Gebruiken? Werk Met Elementor Pro!

Afhankelijk van de plugin zijn er soms nog vervolgstappen die je bij de plugin zelf moet doen. Plugins verschijnen tussen de gadgets van de linkerzijbalk in je WordPress dashboard. Sommige plugins komen onder ‘Instellingen’ te staan in diezelfde balk.

De ontwikkelaars richten zich op een moderne interface en vooral veel hoogwaardige ontwerpen en sjablonen. Je kunt je pagina’s direct in de front-end bewerken zonder ingewikkelde menu’s. Klik gewoon op de tekst en verander het zoals in Word. Op dezelfde manier kun je in een handomdraai nieuwe pagina-elementen en kolom-indelingen maken.

Op deze pagina waar je nu op uit komt kun je op een eenvoudige manier bij verschillende onderdelen van Astra komen. Je kunt nu op bladeren klikken, het .zip-bestand selecteren die WordPress website je van het Astra thema hebt en op Nu installeren klikken. Klik op de knop Nu installeren om de plugin te installeren. Vervolgens krijg je de optie om de plugin te activeren.

  • Een ‘conversiemachine’ die uw inbox vult en aanvragen en offertes oplevert.
  • Veel thema’s maken gebruik van een pagebuilder, hier kun je negen van de tien keer ook de padding en margin instellen voor gebruikte blokken op je web site.
  • Deze omgeving heb je nodig om je WordPress web site te kunnen beheren.

Met 20 GB schijfruimte kun je moeiteloos alles kwijt op je WordPress web site. Bestanden online opslaan & automatisch back-uppen naar de Europese cloud.

Stap 1: Domeinnaam Bedenken

Maar WordPress heeft ook plugins die deze foto’s voor je kan opsporen. Maar goed ik draaf dus een beetje door Als beginnend ondernemer wil je snel iets in elkaar zetten voor een zo gunstig mogelijke prijs. Begin daarom met het free of charge thema Astra en Gutenberg.

Als je de WordPress-installatie via de TransURL uitvoert, geldt dit ook gewoon voor je domeinnaam. Ga binnen het controlepaneel naar het tabblad ‘Domein & Hosting’ en selecteer hyperlinks je domeinnaam . Scrol nu naar ‘Extra’s bestellen’ en klik naast ‘Snel jouw website on-line’ op ‘Bestellen’. Volg nu de stappen in het artikel ‘Ik wil mijn domeinnaam naar TransIP verhuizen’ om, je raadt het al, je domeinnaam naar ons toe te verhuizen. Tijdens de aanvraag voor de verhuizing kies je dan een webhostingpakket uit. Om te beginnen met het bouwen van een WordPress website, heb je eerst een domeinnaam nodig.

Bij het inschrijven voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Neem dan contact op met ons op en we staan je graag te woord.

Premium WordPress thema’s zijn over het algemeen uitgebreider, beter ontworpen en vaak ook specifieker dan gratis thema’s. Je hebt de keuze uit meer headers, tientallen templates, meer footers, meer opties and so on. Voor thema’s, pagebuilders en templates zijn er gratis en betaalde opties. Je kunt plugins vinden through de tabbladen bovenaan, zoals Populairste, of by way of het zoekveld rechtsboven. Je kunt zoeken op namen of beschrijvende elementen.

Althans, dat geldt voor mij aangezien ik een perfectionist ben. Soms kom je web site tegen die een foto in hun header hebben die duidelijk niet de juiste grote is of waarvan de kleuren clashen. Regelmatig komen wij websites tegen die gebruik maken van andere plugins dan degene die bij het thema horen. En hiervoor is dan niet de moeite genomen om deze ook in de huisstijl te brengen. Het kost je misschien tien minuten om de styling over te nemen en geeft een zoveel professioneler uiterlijk aan je web site website maken. Een website moet er op elk apparaat goed uit zien. Door het responsive design van WordPress kun je overal ter wereld je content aanpassen vanaf welk apparaat dan ook.

WordPress Error: Ik Heb Een Wit Scherm White Display Of Death

Je zal dan alleen deze pagina importeren en niet de overige pagina’s, need die hebben we tenslotte ook niet nodig. Kopieer de shortcode die je van WPForms krijgt. Je kunt deze plakken op de locatie waar je het contactformulier wilt tonen.

Een snelle website brengt veel voordelen met zich mee. In eerste instantie zorgt dit voor positieve klantervaringen. Hierdoor blijven bezoekers langer op je website WordPress hosting en is de kans groter dat ze ook converteren.