WordPress Woocommerce Webshop Maken

Het thema bevat veel verschillende plugins en shortcodes. Ben je op zoek naar een thema zonder al te veel poespas? Dan is het Aurum-thema waarschijnlijk iets voor jou.

Wel kun je kiezen uit verschillende indelingen, waarmee je bepaalt hoe jouw webshop getoond wordt. Door het minimalistische ontwerp van het Aurum-thema is het voor bezoekers eenvoudig een product te bestellen.

Plugin Woocommerce Activeren

Veel van deze desings zijn gericht op een specifiek productsegment. Zo zijn er designs voor games, lingerie, kleding, cosmetica, fietsen, voedsel, schoenen en horloges. Daarnaast bevat Basel een basisthema dat je zelf kunt uitbouwen. Het thema heeft een trendy WordPress hosting uiterlijk en de navigatie-indeling is altijd vindbaar.

  • Het is namelijk een hoop en ik heb geen idee wat alles precies doet.
  • Daarna klik je op ‘toepassen’.
  • Soms wordt demo content met één druk op de knop geïnstalleerd, maar bij mijn thema kon ik kiezen wat voor demo content material ik kon installeren.
  • Ik had heb zelf gekozen voor de demo content material van ‘Vario’ en gekozen om alle opties te importen.

Kies je voor YourStore, dan moet je wel beschikken over kwalitatieve en mooie website maken afbeeldingen. Als je dit namelijk niet hebt, is dit thema minder interessant.

Visual Composer is inbegrepen waardoor je pagina’s met een drag and drop-systeem kunt opbouwen. Het thema bevat bombastisch website maken uitgelichte foto’s die de focus op de producten leggen. Het thema Basel bevat 34 verschillende designs.

YourStore valt op door de visuele uitspattingen van het thema. Zo toont het thema grote productfoto’s, waarmee de focus in een webshop op de producten wordt gelegd. Met name op grote schermen ziet dit er visueel aantrekkelijk uit.

Aurum is een universeel thema dat je zelf naar je eigen wensen kunt inrichten. Je kunt, in tegenstelling tot de eerder genoemde thema’s, binnen Aurum dus niet kiezen uit verschillende designs. Ook is het thema niet gericht op specifieke productsegmenten.

Goede Hosting Is Key