WordPress Website Overzetten Naar Andere Domeinnaam

Het voordeel van WordPress is dat het in de foundation een simpel CMS is met een aantal standaard functionaliteiten. Afhankelijk van je wensen en doelstellingen gaan we het CMS uitbreiden met maatwerk modules of het aankopen van plugins. Zo heb je nooit meer dan nodig en blijft het CMS snel, veilig en overzichtelijk. Ieder bedrijf heeft natuurlijk een andere doelgroep.

Vanaf nu zal je auteursnaam op de web site de naam zijn die je zelf hebt uitgekozen. Een WordPress web site maken kun je helemaal alleen doen. Het schrijven van artikelen en het beheren van je website wil je misschien niet alleen. Het kan daarom handig zijn om additional gebruikers toe te voegen aan je web site. Zo heeft iedere schrijver zijn of haar eigen account en kun je zonder problemen de correcte namen van schrijvers bij de artikelen weergeven. Wanneer je hier op Delen klikt zal je de mogelijkheid krijgen om de kaart in te sluiten op de web site. Eenmaal alles geïmporteerd kun je de template reside op je website bekijken.

Iemand heeft een backup gemaakt van zn hele site, die ik heb through wetransfer verkregen.. Dat zijn in eerste instantie twee mappen; again up en domains. Nu moet ik hiervan weer een wp site gaan maken. Schakel de plugins 1 voor 1 in en examine wordpress webshop tussendoor of dat goed blijft gaan met de toegang in het dashboard. De mogelijkheid bestaat dat de lees-/schrijfrechten op de nieuwe server anders zijn dan op de oude server. Raadpleeg deze pagina voor meer informatie of neem contact op met je webhost.

  • We zorgen ervoor dat je WordPress website bestaat uit een schone code en dat er geen onnodige zaken in verwerkt zijn.
  • Waarschijnlijk niet, need een web site is nooit af.

Dat wil niet zeggen, dat je WordPress website daarna niet meer te hacken is. De File Permissie wordt automatisch goed gezet zodra je op “Set really helpful action” hebt geklikt. Een website zul je altijd moeten blijven onderhouden. Als jij er dan voor kiest om die update niet te installeren, kun je blootstaan aan hackers. Bij een Brute Force Login Attack proberen hackers je wachtwoord te raden, door een computerprogramma te laten inloggen met telkens een ander wachtwoord. Een andere methode die hackers kunnen toepassen, is proberen rechtstreeks toegang te krijgen tot jouw WordPress database. Het veranderen van “Admin” als gebruikersnaam is vanuit security oogpunt belangrijk.

Kom Direct In Contact

Maar WordPress heeft ook plugins die deze foto’s voor je kan opsporen. Maar goed ik draaf dus een beetje door Als beginnend ondernemer wil je snel iets in elkaar zetten voor een zo gunstig mogelijke prijs. Begin daarom met het gratis thema Astra en Gutenberg.

Je hebt de juiste zoekwoord gevonden en gaat deze op de bladzijde gebruiken. De pagebuilder Elementor werkt perfect met het thema Astra en GeneratePress of wpOcean.

Wanneer je een thema hebt gekozen is het meest makkelijk om vanuit je dashboard het thema te installeren. Dit doe je door naar ‘Weergave’ en vervolgens ‘Thema’s’ te gaan en dan het betreffende thema te installeren by way of ‘Nieuwe toevoegen’.

Bij sommige plugins kun je in de instellingen aangeven dat alle information verwijderd moet worden als je de plugin deactiveert. Het is aan te raden dit te doen zodat ook de database opgeschoond wordt. Andere plugins die automatisch afbeeldingen comprimeren die je uploadt, zijn Imsanity en Smush. Deze web site comprimeert de afbeeldingen zodat ze minder MB’s bevatten. De kwaliteit van de afbeelding blijft verder hetzelfde.

Zodra je een domeinnaam hebt geregistreerd, ga je naar het hoofdstuk ‘Kies jouw webhostingpakket’. Ik heb nog geen domeinnaamHeb je nog geen domeinnaam in je bezit? Dan registreer je deze eenvoudig via onze homepage. Voor meer uitleg over het registreren WordPress van een domeinnaam raden we je aan een kijkje te nemen opdit artikel. Zodra je jouw domeinnaam naar TransIP hebt verhuisd en hier een webhostingpakket bij hebt gekozen, ga je naar het hoofdstuk ‘Installeer WordPress’. Ik heb al een domeinnaam bij TransIP geregistreerdSuper!

Responsive Website

Dit kan interessant zijn als je bijvoorbeeld werkt met advertenties of partners die jouw site vermelden met een hyperlink op hun web site. Voordat je een website kunt bouwen, is het noodzakelijk om een domeinnaam te bedenken en deze te registreren. Een goede domeinnaam uitzoeken is heel belangrijk als zzp’er. Een sterke domeinnaam zorgt ervoor dat klanten deze onthouden en eerder jouw web site of webshop bezoeken.

Dit komt doordat websites zijn gemaakt met hulp van zeer complexe WordPress thema’s met enorm veel opties. Voor al deze opties is er code geschreven die ondanks WordPress hosting dat deze wellicht niet gebruikt wordt geladen moet worden. Daarnaast wordt er lang niet altijd rekening gehouden met zaken als het formaat van afbeeldingen en caching.