WordPress Website Op Maat

Installeer Een Thema (= Layout) Geoptimaliseerd Voor Woocommerce

De meeste online betalingen in Nederland lopen through iDeal. Je kunt iDeal integreren in jouw WordPress webshop, door een abonnement af te sluiten bij je financial institution of gebruik te maken van een payment service supplier. Mollie, Sisow en Targetpay maken het mogelijk om iDeal betalingen in jouw webshop te integreren, zonder een abonnement af te sluiten. Voor deze betaalmethoden betaal je een klein bedrag per transactie.

Let op: in sommige gevallen zijn er kosten verbonden aan de plug-in die integratie van een payment service provider mogelijk maakt. Nadelen van een WordPress Een eenvoudige webshop maken in WordPress is, met voldoende technische kennis, niet heel moeilijk. Toch kleven er ook duidelijke nadelen aan het maken van jouw webshop in WordPress. WordPress is niet ontwikkeld voor e-commerce

Naast Woocommerce vind je in de WordPress plug-in store vele andere plug-ins die jou een webshop in WordPress laten maken. De bekendste zijn Shopp, Jigoshop en WP e-commerce. iDeal en/of een andere betaalmethode through WordPress payment service supplier

Mooie Voorbeelden Van Woocommerce Webshops

In de basis is WordPress een on-line running a blog platform. De verschillende plug-ins en extensies maken het mogelijk om een webshop te maken in het systeem, maar er zijn duidelijke grenzen aan de mogelijkheden.

Afgezien van een duidelijk plan zijn een aantal dingen essentieel om jouw WordPress hosting te bouwen. Hieronder zetten we voor je op een rij wat je nodig hebt om jouw webshop te maken.

Woocommerce Myparcel (free Of Charge)

Download een recente versie van WordPress om jouw webshop te kunnen bouwen. Kies, om het jezelf gemakkelijk te maken, de Nederlandse versie. Omdat WordPress in de foundation een pakket is om blogs in te maken, heb je een plug-in nodig die het mogelijk maakt om een webshop in WordPress te maken. De bekendste en wereldwijd meest gebruikte plug-in is die van Woocommerce. Download Woocommerce NL om te werken in de Nederlandse versie.