WordPress Website Maken Binnen Een Uur In 2020

Bevalt het niet, dan kun je binnen 30 dagen je geld terug krijgen. En er is ook geen opzegtermijn. Nu met 20% korting, alles voor de succesvolle begin van jouw website.

WordPress Website Bouwer: Creatief, Uniek & Scherp Geprijsd

Ook gebruikt Antagonist supersnelle SSD’s en geavanceerde caching. Websites zijn daardoor minimaal 40 woocommerce% sneller!

Ultra Snelle WordPress Hosting (limitless)

Binnen 5 minuten geregeld en direct online! Het fijne aan de pakketten bij Antagonist is dat je eigen gegarandeerde sources krijgt. Dat is prettig, want WordPress heeft performance nodig. Tenminste, als je een lekker snelle website wilt.

Dat is belangrijk, want iedere seconde kost je ~7% conversie. Ook gebruikt Antagonist proactieve monitoring, waardoor je actueel inzicht hebt in de gezondheid van je website. Daarnaast wordt je proactief over opvallende zaken geïnformeerd. Zo helpt Antagonist je, alvorens hinder kan ontstaan! Verder gebruikt Antagonist Patchman, een handige tool WordPress hosting die je website beschermt tegen beveiligingslekken en malware.

Patchman checkt dit 24/7 voor je, dicht lekken automatisch zonder dat je er final van hebt en stelt je zonodig op de hoogste. In een paar minuten je WordPress-web site online Zodra de bestelling van je webhostingpakket is afgerond, ontvang je een e-mail met daarin de login-gegevens. Met een paar klikken installeer je WordPress supersimpel through Installatron:

Starten Met Het Bouwen Van Een WordPress Website

WordPress is enorm populair, waardoor het een aantrekkelijk doelwit is voor hackers. WordPress doet hier gelukkig veel tegen, door bijvoorbeeld regelmatig updates uit te brengen. Maar stel, je vergeet een keer te updaten of je hebt nog een oude plugin geïnstalleerd, dan kan dat een kwetsbaarheid in je web site wordpress webshop veroorzaken.