WordPress Website Bij Klik & Steen

De verzendkosten van uw webshop kunnen op allerlei manieren worden ingericht. Of het nu gaat om free of charge verzenden boven een bepaald bedrag, vaste verzendkosten per categorie of land, alles kan geregeld worden binnen Woocommerce. Appwiki consultants adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software program. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en knowledge van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software program vindt die bij je past. Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online instruments en software program slimmer, sneller en flexibeler zijn.

WordPress installeren en wat basisinstellingen goedzetten. Verder denk ik dat je wel een paar dagen zoet bent met het opzetten, indelen, vullen en goedzetten van de webshop. Bestanden on-line opslaan & automatisch back-uppen naar de Europese cloud. Dedicated Server Linux Eigen hardware met root-rechten – voor veeleisende internet hosting. Dedicated Server Windows Merk-hardware met Administrator-toegang.

Op deze methode kan je ook een apart menu maken voor bijvoorbeeld de footer (en dan moet je bij locatie ergens ‘footer’ aanvinken). Of dat kan is weer afhankelijk van het thema dat je gebruikt.

  • Themeforest heeft in ieder geval het grootste on-line aanbod WordPress thema’s, en biedt bovendien thema’s die speciaal voor bepaalde plugins zijn ontworpen.
  • In ieder geval, ik had dus een WordPress pagina.
  • Het WordPress CMS is eenvoudig uit te breiden met een webshop.
  • Polder Knowledge is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van WordPress webshops.
  • Voor jouw WordPress webshop heb je eerst een hostingpakket, domeinnaam en SSL-certificaat nodig.

In dat geval raden we je aan om te kiezen voor een licentie webshop aanbieder zoals Lightspeed en CCV Shop bijvoorbeeld. Hierbij kun je gebruik maken van een vereenvoudigd CMS en krijg je fixed help mocht het nodig zijn. Hiervoor betaal je wel een maandelijkse bijdrage van enkele tientjes tot honderd euro in de meeste gevallen. WordPress is van oorsprong gemaakt om een weblog web site WordPress te maken. Ook als je een webwinkel hebt kan het handig zijn om een blog toe te voegen om meer over je bedrijf en producten te vertellen. Het magazine dan ook geen verassing heten dat WordPress uitstekende mogelijkheden biedt om een blog aan je webwinkel toe te voegen. Als je een webwinkel tegen zo laag mogelijke kosten wil beginnen dan biedt WordPress de beste oplossing.

#6 Beveilig Je Webshop

Wanneer je various producten aanbiedt in jouw eigen webshop, heb je natuurlijk te maken met verschillende productcategorieën. Met behulp van een speciale shortcode kan je een volledig overzicht van alle productcategorieën op een gewenste pagina weergeven. Daarnaast kan je met een extra code aangeven hoe de productcategorieën moeten worden ingedeeld en welke categorieën je verborgen wilt houden in het overzicht. Daarnaast kan je de button met behulp van een further code in de shortcode een gewenst ontwerp geven.

Je ziet deze functionaliteit direct als je de ‘Archive Products’ widget toevoegt aan de pagina. Gebruik je de ‘Products’ widget, dan zie je deze functionaliteit niet.

Gezien de reacties op ons oude artikel merken we dat deze verdeling voor een hoop webshop eigenaren niet helemaal duidelijk is. Een huge tarief wat wordt gerekend bij de bestelling van een of meerdere producten. In dit artikel licht ik alle verzendopties toe en laat ik je d.m.v. een video zien hoe je stap voor stap alles op de juiste manier instelt. Het instellen van verzendkosten, verzend zones, verzendmethoden en verzendklassen blijft iets waar veel WooCommerce webshop eigenaren niet direct uitkomen. WooCommerce installeert ook een set handige widgets die je op verschillende plekken in je webwinkel WordPress bouwen kan.

Ik heb gewoon met zoekterm “beste internet hosting voor een webshop” gezocht en kreeg gelijk high 10 en high 5 lijsten, maar ik wil ervaringen en advies specifiek voor mij. Maar Bluehost, strato hosting WordPress en one.com heb ik onderzocht. Ik weet niet zeker wat het beste is voor mijn budget.

STRATO werkt bijvoorbeeld uitsluitend met supersnelle SSD’s. Ook is het belangrijk dat je webshop goed beveiligd is, zodat klanten met een gerust hart hun financiële gegevens achter kunnen laten. Bij STRATO heb je daarom de mogelijkheid om je WordPress-site te beveiligen met een SSL-certificaat. WordPress staat bekend als een CMS waarmee er betrekkelijk eenvoudig web sites mee gemaakt kunnen worden. Vandaar dan ook, dat men vaak zelf aan de slag gaat in de veronderstelling dat een webshop snel gebouwd is.

In vergelijking met WooCommerce is WP eCommerce echter een stuk minder uitgebreid, en missen er een aantal handige plugins. Recente versie van WordPress – Om een WordPress webshop op te kunnen bouwen, moet je allereerst de software van WordPress downloaden. Op de web site van STRATO kun je eenvoudig een WordPress hostingpakket afsluiten en de meest recente versie van WordPress installeren. Dit is de basisversie, waarbij nog geen plugins of thema’s geïnstalleerd zijn. Wij gaan voor de lange termijn relatie en helpen je graag verder met je business. Bij ons zijn alle processen ge-optimaliseert en ben je zeker van kwalitatieve hoogstaande service en help.

Lees Ook: 5 Web Optimization Ideas Voor Jouw Webshop

Maar een uitgebreide SEO-tool, die los van je webshop staat en je webshop van buitenaf bekijkt zoals Google dat doet, heeft de voorkeur. Na oplevering van de webshop beginnen we met het verzamelen van data. Tijdens het gehele traject heb je een huge aanspreekpunt. Onze projectmanager neemt je mee in het proces en bewaakt het overzicht. In ieder fase worden de juiste specialisten uit ons staff WordPress hosting aangehaakt. Gemiddeld duurt één fase 3-4 weken en organiseren we 1 of two brainstormsessies per fase. Ook na de oplevering ontvangt u aanvullende help, afhankelijk van het soort pakket dat u heeft gekozen.

Het is natuurlijk ook mogelijk dat je voor jouw website of webshop een functionaliteit nodig hebt waar nog geen plugin voor bestaat. In dat geval maken wij een plugin op maat voor je. We bespreken dan vooraf duidelijk je eisen en wensen, zodat we de perfecte plug-in voor je kunnen programmeren. Je kunt het zo gek niet bedenken, of er is een plugin voor. Een deel daarvan mag je gratis gebruiken, voor een ander deel moet je betalen en voor weer een ander deel betaal je voor een premium-variant. Een veel gebruikte plugin is Yoast web optimization. Dat is een plugin die je helpt bij het vindbaarder maken en houden van je web site of webshop. Hoe dan ook, de plugin is een koppeling die ervoor zorgt dat we altijd een backup hebben van de website.

De keuze voor Magento ligt voor de hand als je een webshop hebt. Ten opzichte van WordPress met de plugin WooCommerce is Magento nu eenmaal meer geschikt als platform voor ‘grote webshops’. Dat komt natuurlijk omdat Magento bedacht is als webshop, en WordPress als weblog, waar in de afgelopen jaren in toenemende mate uitbreidingen voor worden gemaakt. Magento wordt gezien als een ‘serieus e-commerce platform’, en WordPress/WooCommerce is leuk om mee te beginnen.