WordPress Webshop Maken

JKC heeft op een hele nette manier onze web site verbeterd, werkt professioneel en prettig in communicatie. Snel, efficiënt, kennis van zaken, komt afspraken na, prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. [newline]Echt super geholpen door Justin zeker een aanrader heeft verstand van zaken. Zoek je iemand voor je website dan moet je zeker bij JKC Media zijn. Zodra wij een webshop opleveren melden wij deze aan bij Google, ook koppelen wij Google Analytics zodat u toegang krijgt tot deze data. Kosteloze verzending die je bijvoorbeeld kunt toepassen bij een bestelling van 50 euro of meer.

Ik was benieuwd of je die extentie nog gevonden hebt.. Ik wil namelijk ook graag weten hoe je transactiekosten kunt laten doorberekenen. Erg welkom na een vruchteloze zoektocht op web waar het aanbod webshops enorm is maar weinig echt aanspreekt. BurgerFarm is niet alleen een tenting wordpress webshop, maar verhuurt ook springkussens, spellen en andere attracties. De getekende stijl die we hebben gekozen voor het logo, hebben we ook doorgetrokken naar verschillende illustraties die de web site mooi aanvullen.

De laatste plugin in deze lijst is de Bulk order Forms. Deze plugin gebruikte we voor onze zakelijke klanten op onze webshop. Het was eigenlijk een order formulier waar de klanten thee soorten konden selecteren en bestellen. WP All ImportOp dit second hebben we even genoeg artikelen live staan en zullen we dan op korte termijn geen extreem veel nieuwe producten gaan toevoegen. Daarom hebben we ook deze plugin op het second van schrijven niet meer nodig. Printscreen van de WooSidebars pluginDit zorgt ervoor dat we de klant beter kunnen begeleiden in het verkoopproces.

Webshop Met WordPress? Dit Zijn 10 Onmisbare Plugins

Zo willen we bijvoorbeeld bij de thee categorie pagina alleen specifieke thee producten laten zien in de sidebar. De meeste bedrijven maken gebruik van spaarpunten. Je wilt namelijk dat klanten het leuk gaan vinden om bij jou te shoppen op je webshop.

Je kan namelijk in het linkermenu op dashboard klikken en heel veel informatie terugvinden zoals ook op de foto hiernaast te zien is. Je kan de bezoekersaantallen vinden, maar bijvoorbeeld ook hoe vaak je site wordt aangevallen door bots. In de Customizer van WordPress kan je ook het kopje “Extra CSS” vinden. Als je daarop klikt zie je een veld waarin je zogeheten CSS code kunt invullen. Als je dan op publiceren klikt dan wordt die code meegenomen in je website WordPress hosting.

Hier vind je verschillende versies met hun eigen HTML-code. ➫ Pagina met de output van alle producten en filters incl. Wil je de mogelijkheden voor het koppelen van feeds onderzoeken? Veilig, stabiel, toekomstbestendig en héél prettig om in te werken! WordPress is voor bedrijven van iedere omvang een heel geschikt CMS.

Doordat je bezoekers zelf kunnen kiezen met welke betaalmethode ze afrekenen verhoogd dit de kans op verkopen van je product of dienst. Ik denk dat je je niet genoeg hebt verdiept in Opencart als je dat een draak van een pakket vindt. Grote communnity, code netjes volgens MVC opgebouwd, veel extensies, geen zware hosting nodig, prima multi-shop mogelijkheden . De klant kan wel kwaliteit, service en een goede prijs willen. De webshopbeheerder wil een webshop die goed presteert, geen beperkingen heeft, een goede backend heeft en alles op het gebied van SEO voor elkaar heeft. Alternatief voor een simpele webshop is een partij als mijnwebwinkel. Heel eenvoudig op te zetten echter ik vind de professionaliteit qua uitstraling ver te zoeken.

En als je dan toch op onze website bent, maak dan ook meteen gewoon een afspraak voor het intakegesprek. Jij wilt toch ook graag een professionele en doeltreffende WordPress webshop?

Aantallen bezoekers tegelijk heb ik nooit kunnen meten, snap ik niets van in strato. Ze hebben tools daarvoor voor een bijbetaling maar dan de uitleg is geen nederlands voor mij. Ik snap het gewoon niet, Dacht dat het helpt met google rating, maar is niet zo eenvoudig. Om te beginnen gaan we in gesprek en maken we helder wat de wensen en verwachtingen zijn. Meestal geven we in dit gesprek al een aantal concrete ideas.

Op je nieuwe domein kan je WordPress installeren met een paar klikken op de knop . Na de training ga je aan de slag met je nieuwe kennis en vaardigheden.

Als je een simpele webshop hebt is het in de meeste gevallen niet nodig om verzendklassen in te stellen. Wanneer we het hebben over verzendmethodes en verzendklassen kan er al enige onduidelijkheid ontstaan.

Het grote verschil met normale web sites is dat bij webshops alles wordt uitvergroot. Een langzame webshop of een webshop WordPress waarbij er iets niet werkt kan direct betekenen dat je minder omzet . De WooCommerce webshop plugin installeren en instellen.

Misschien geen onverstandig idee om een partij in de arm te nemen die je hierbij (onafhankelijk!) kan adviseren. Technisch gezien zijn er legio mogelijkheden om eerst in te kunnen richten/testen, voordat je stay gaat met de herbouwde webshop. Maar dan kom je op een vrij technisch verhaal uit. Nu wil ik zeker verder onderzoeken wat saas voor me kan doen. Ik wil zeker ook voorraadbeheer, verzending en alles automatiseren zodat ik niet meer verzendlabels zelf moet invullen en zo.

Jong ambitieus bedrijf met een boel creativiteit. Ze luisteren en communiceren goed en dat komt het resultaat ten goede. Helemaal tevreden met de website en de service die ze hebben geboden.Young bold company with a lot of creativity. They hear and communicate properly and that benefits the end result.

Het gebruik van stockfoto’s of video’s is een goed alternatief om je website of webshop op een leuke manier van illustraties te voorzien. Nu we de administratieve taken erop hebben zitten, kun je je webshop gaan bouwen. Ik ga je hier laten zien hoe je producten toevoegt en deze managed. Voor “heavy duty” webshops met vele duizenden producten zijn oplossingen als Magento en SEOshop wellicht een beter alternatief. Je shoppagina is een archiefpagina omdat je hiervoor ook vaak zoekfilters voor gebruikt. Bij veel thema’s zit deze functionaliteit inbegrepen. Zo kunnen je bezoekers bijvoorbeeld sorteren op populariteit, gemiddelde waardering, prijs of nieuwste producten.

  • Gevonden wordt in alle zoekmachines, dat is wat je met jouw webshop moet bereiken.
  • Lees de documentatie goed door en bekijk in je WordPress dashboard alle opties bij het nieuwe menu-item ‘Theme options’ .
  • Bij deze voorganger konden webdevelopers steeds veel verschillende kanten op voor een oplossing, waardoor er meer veiligheidslekken in de programmatuur slopen.

Wij hanteren geen vaste prijzen voor het bouwen van een webshop. Plan vrijblijvend een afspraakin, aan de hand van je wensen ontvang je vrijblijvend een gratis offerte. Wij bouwen standaard alle woocommerce webshops in een responsive thema.