WordPress Webshop Laten Maken Incl Woocommerce, Perfect En Plugins

Attendeer terugkerende bezoekers bijvoorbeeld op niet afgeronde bestellingen. Trek ze alsnog over de streep met een kortingscode. Of breng ze through een tekstbericht op de hoogte van speciale aanbiedingen. Met Sucuri Firewall kun je je WordPress e-commerce site beschermen tegen o.a. Brute pressure aanvallen, malware, DDoS assaults en meer. Sucuri blokkeert aanvallen voor ze je server bereiken. Daardoor blijven je site en de gegevens van gebruikers veilig.

Voor het toevoegen van een product kun je hier meer lezen. Onder het kopje ‘BTW’ kun je bovenaan bij BTW-tarieven een standaard tarief instellen (bijvoorbeeld 21%). Of het ook lekker werkt voor een webshop weet ik niet maar de optie is er wel.

Wilt u gebruik maken van standaard templates of wilt u meer een WordPress webshop op maat laten maken. Een WordPress webshop module van WooCommerce gaat altijd hand in hand met een web site van pakket 1, pakket 2, pakket 3 of maatwerk. KLIK3 bedenkt, bouwt en beheert succesvolle WordPress web sites en webwinkels voor bedrijven. Met inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring bouwen wij de meest uiteenlopende WordPress web sites.

Heb Je Een Vraag Over Een WordPress Webshop? Neem Contact Met Me Op

Hoe uitgebreid je je online webshop ook wil maken, Woocommerce is eenvoudig schaalbaar naar al je behoeften. Op dit moment zijn er meer dan 350 uitbreidingen beschikbaar voor je webwinkel, en dit aantal groeit nog steeds. Voor de various WordPress website betaalmethoden zijn er verschillende plugins te verkrijgen. De meest door ons gebruikte plugin is Multisafepay.

  • Het bouwen van een WordPress webshop is niet moeilijk, mits je de juiste instellingen en plugins gebruikt.
  • Soms moet er additional functionaliteit worden toegevoegd om een bepaalde handeling te automatiseren.
  • Je kan de domeinnnaam device op domeinnaamtool.nl gebruiken om diverse woordvariaties te vinden.
  • – Ik kan zoveel produkten toevoegen als ik wil..
  • Daar betaal je minder bij creditcard transacties.

De derde en laatste stap zijn aanbevelingen die je gelijk mee kunt installeren. Degene die echt handig is, is WooCommerce Admin en eventueel MailChimp. Bij Automated Taxes moet je ook gelijk Jetpack installeren. Jetpack kan namelijk je website een stukje langzamer maken wat niet wenselijk is.

Wanneer Woocommeerce is geïnstalleerd dan komen we terug naar dit scherm om de webshop met de producten op de homepage te laten zien. Als je bent ingelogd bij je WordPress installatie dan zit je in het Dashoard.

Daar betaal je minder bij creditcard transacties. Wanneer je verkoopt aan particulieren dan zie je dat bijna iedereen kiest voor inclusief btw. Bij het verkopen aan bedrijven verschilt het, omdat bedrijven btw terug kunnen vragen. Probeer een domeinnaam vast te leggen die makkelijk op te schrijven en te onthouden is.

Als je net de plugin hebt geinstralelerd, dan kan je kiezen voor het eerste contactformulier. Wil je de contactformulier op een plek plaatsen, dan kan je later de shortcode plakken op de pagina waar je het contactformulier wil hebben. Bij Theme Options zag ik niet zo snel een pagina waar je de kleur van de header kon instellen, daarom bezocht ik de pagina zelf. Blijkbaar heeft dit thema een ‘Meta Options’ blok onder elke pagina.

Het is mogelijk om vrijwel alle bekende betaalmethode te integreren, denk hierbij aan bijvoorbeeld PayPal, iDeal en Credit Card. De backend is makkelijk in gebruik en spreekt voor zich.

Prijzen WordPress Webshop

Deze plugin zorgt ervoor dat jij je producten kunt verkopen via je webshop. De meeste ondernemers kiezen voor een WordPress webshop maken, omdat de software WordPress program free of charge te downloaden is. De mogelijkheden die het systeem biedt zijn voldoende voor een eenvoudige webshop met een klein assortiment.

WooCommerce is volledig Nederlands instelbaar, zowel wat betreft de “voorkant” van de webshop als de beheerkant waarin u de webshop onderhoudt. Wanneer je bij ons een hosting-pakkket afneemt bij je website WordPress hosting of webshop, zorgen wij voor tijdige updates van het systeem. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over technisch gedoe, en kun je blijven doen waar jij goed in bent.

Daarbij wordt geen voorbewerkte template gebruikt. WordPress is altijd in ontwikkeling en blijft zich hierdoor met de markt mee ontwikkelen. Nieuwe functionaliteiten heeft u daardoor altijd binnen handbereik. Dit betekent dat er wel regelmatig onderhoud moet plaatsvinden van het thema en aan de Woocommerce plugin.

In deze handleiding kies ik voor nu alleen fysieke producten. De overige zogeheten extensies kosten extra geld en ik heb deze handleiding gratis genoemd. In een later stadia van deze WordPress webshop tutorial ga ik ook een optie voor een download toevoegen.