WordPress Webshop Laten Maken?

Om tot een goede afweging te kunnen komen, helpen wij je graag verder en denken met je mee. Belangrijke vraag bij elk webshopsysteem:

Een mooie en vooral soepele integratie. Zo zijn jouw website en WooCommerce webshop optimaal geïntegreerd en tevens sterk op het gebied van search engine optimization. De belangrijkste voordelen van WooCommerce op een rij: Benieuwd waarom je voor een WooCommerce webwinkel zou kiezen? Er zijn veel redenen te benoemen.

WordPress Trainingen

Naadloze integratie met WordPress (grootste internet-CMS) Wanneer kiezen voor Woocommerce? Het meest populaire webshop-systeem van dit second WordPress hosting: Woocommerce. Wanneer is dit een goede keuze?

Het is prettig dat je bij het starten van een webshop gebruik kunt maken van de meest moderne en actuele oplossingen. Maar hoe zit het met de kwaliteit als je bijvoorbeeld een shop met behoorlijk veel producten hebt?

Dus WordPress en WooCommerce komen uit hetzelfde “huis”, waardoor de integratie optimaal is afgestemd. Woocommerce is als WordPress plugin meteen ook het meest gebruikte e-commerce platform van dit second. Het is krachtig, wordt continue verder ontwikkeld en heeft in zijn DNA de unieke eigenschap een vaste combinatie te vormen met een web site WordPress-CMS. Hierdoor kun je je naast je store helemaal uitleven in het opbouwen van de web site rondom jouw webshop.

  • Ik heb dat net op kunnen lossen met dank aan deze Engelstalige website.
  • Verder heb ik ook de vraag of je op een eenvoudige manier een login pagina kan maken waar klant specifieke foto’s komen te staan.
  • Ik zie hier en op andere web sites dat veel mensen problemen hebben met onscherpe foto’s.
  • Je hebt mij uren werk bespaard met deze uitleg, heel erg bedankt!

WooCommerce is een uitermate geschikt optie als: Zoekmachinemarketing bovenaan staat WordPress prettig voor jou werkt We hebben naast dit systeem ook veel ervaring met Magento en zelfs Virtuemart.

Snelle Service

Zo is WooCommerce in beheer van Automattic. Het bedrijf wat ook WordPress in beheer website maken heeft. Dit zorgt voor een naadloze samenwerking tussen de twee producten.

Ik heb hulp nodig bij de inrichting van mijn WordPress webshop. Waarom kiezen voor Montix als jouw WooCommerce specialist? Met de meest gebruikte e-commercepluginvoor een WordPress Webshop kun je een professionele webshop opbouwen. Daarbij kun je alles naar jouw wens en behoefte afwerken. Zo kun je een koppeling met je voorraadbeheersysteem maken, maar ook een koppeling maken voor de meest recente prijsinformatie.

Andere voordelen zijn o.a.: 37% van de webshops zijn op basis van Woocommerce

Een ander groot voordeel van WooCommerce is dat het standaard de optie levert om jouw shop in various talen beschikbaar te maken. En wil je graag iets aanpassen of toevoegen op de web site wat nog niet bestaat? Dan kan Montix dit ook voor je maken. Sinds 2011 is WooCommerce verkrijgbaar en sinds 2015 is Automattic de eigenaar. Zij zijn tevens de eigenaar van WordPress.