WordPress Web Site

Bekijk ook onderstaande video, hoe je een WordPress website maakt met behulp van het Astra thema en de Elementor Page Builder. Zo leren wij je in 10 minuten een WordPress web site te maken. Als je alle vier van bovenstaande stappen hebt gevolgd, is het door jou gekozen free of WordPress hosting charge WordPress thema geïnstalleerd. Nu je weet hoe de editor werkt, is het vullen en bewerken van pagina’s straks veel gemakkelijker. Dan sla je het menu op door op ‘Menu opslaan’ te klikken. Daarnaast kun je ook een WordPress plugin zoals Updraft plus gebruiken.

Ik hoop dat je de foundation van Beaver Builder een beetje door hebt en aan de slag kunt met het aanpassen van alle elementen op je website. Naast bovenstaande instellingen kun je bij de rij instellingen ook dingen aanpassen als de breedte, hoogte, tekstkleuren en dat soort dingen. Het enige wat ik dus doe is simpelweg op de tekst klikken. Vervolgens komt er een scherm naar voren waar je aanpassingen in kunt doen.

In het filmpje hieronder zie je een voorbeeld van hoe makkelijk je een gratis thema installeert, wat benodigde plugins activeert en een template kiest. WordPress werkt namelijk met thema’s, plugins en pagebuilders. Het is altijd ons doel geweest om mensen achter de web site WordPress website zoveel mogelijk te ontlasten en faciliteren.

Stap 3: Een Design Thema Kiezen

Een nadeel is dat je web site er iets trager door wordt. Met caching plugins kun je het dan weer iets versnellen.

Je kunt dan selecteren of je Gutenberg of Elementor gebruikt en kun je pagina inclusief foto’s en tekst downloaden. Hierna is ehet een kwestie van de teksten vernieuwen en eventueel je eigen foto’s neer te zetten. Wil je helemaal uit je dak gaan met een dynamische website, kijk dan eens naar Crocoblocks. Deze had ik aangeschaft om webshops op maat te maken. Maar met hun jetengine bouw ik nu ook allerlei listings op maat.

Wij gaan voor een eerlijk uurtarief, marktconform. Al onze kosten splitsen we uit in de offerte, waardoor je precies ziet wat je waaraan uitgeeft. Bij Stuurlui is het maken van een WordPress website een transparant proces. Op basis van jouw wensen & doelstellingen kunnen we na één of enkele gesprekken een voorstel op maat maken. WordPress is zeer gebruiksvriendelijk, het werkt intuïtief. Zowel novices als ervaren gebruikers kunnen ermee werken.

De meeste WordPress thema’skennen een primaire en een secundaire kleur. Als je het logo van Shell hebt, dan is de keuze niet moeilijk. woocommerce Primaire kleur is rood en de secundaire kleur die je gebruikt is geel. Rood gebruik je als de primaire kleur voor je call-to-actions.

WordPress Web Site Aanpassen

Is er iets dat je graag anders zou willen, mis je een functie of heb je een andere aanbeveling? Laat het ons weten en wij gaan direct kijken hoe we dit kunnen realiseren. Ik schrijf veel artikelen over de inhoud en marketing van je website.

URL’s zijn een belangrijke indicatie hoe jouw web site opgebouwd is. Door een goede URL-structuur te gebruiken kun je de bezoeker veel informatie verschaffen. Ook is heldere URL-structuur voor de zoekmachines ook een genot. Probeer dus altijd structuur aan te brengen hierin. Vergeet lidwoorden, cijfers en andere rare tekens. Gebruik alleen maar onderwerpen, zoals de URL van deze pagina. Ook veiligheid speelt een rol in vindbaarheid vergroten.

Je komt nu op een pagina uit die er ongeveer zo uitziet als op de pagina hieronder. Je kunt deze template uiteraard ook voor andere doeleinde gebruiken, want we kunnen ervan maken wat we willen. Klik hier op de tekst “Download Free Astra Theme”. Om Beaver Builder te installeren kun je in het vak rechtsboven zoeken naar “Beaver Builder”.

  • Het liefst wil je dat technische gedoe overslaan en direct beginnen met het invullen van jouw website.
  • De zoekwoordenplanner is de foundation van al die betaalde versies die je overal op het net vindt.
  • Als je het eenmaal hebt geïnstalleerd kun je met WordPress gemakkelijk zelf een website bouwen en beheren.

Bijna alle webhosters bieden de mogelijkheid aan om vervolgens een WordPress web site te beginnen. Bekijk hieronder three geavanceerde pakketten of hier alle WordPress hosting pakketten. Het uiterlijk van een WordPress-website is sneller en gemakkelijker te veranderen. WordPress werkt met zogenaamde ‘thema’s’, en je kunt met één klik van thema wisselen, zonder verder ook maar iets te veranderen aan de inhoud van je web site. Dus wil je je site na een aantal jaren een opfrisbeurt geven, dan heb je dat veel sneller voor elkaar. Net voor livegang willen we er natuurlijk zeker van zijn dat jouw website voldoet aan de We Provide standaard. We lopen je hele website door op bugs, lossen deze op en zorgen ervoor dat de nieuwe website aan onze kwaliteitsstandaard voldoet.

Een WordPress website laten maken door Webstijl betekent een gebruiksvriendelijk CMS met een eenvoudige interface. Het fijne voor u is dat u gemakkelijk zelf tekst kunt toevoegen en wijzigen op uw web site. WP Super Cache is een plugin die gemaakt wordt door Automattic, het bedrijf achter WordPress. Deze plugin is vrij makkelijk te installeren en te configureren. De plugin geeft een aantal aangeraden instellingen aan die je kunt activeren.

De companion webdesigners werken zelfstandig en zijn niet gelieerd aan Stip Hosting. Je doet dus zaken met de betreffende partner en daar staat Stip Hosting helemaal buiten.