WordPress Specialist

WordPress functioneert prima in combinatie met een gewoon webhosting pakket. Download op wordpress.org het WordPress ZIP bestand en pak dit uit op je PC of Mac. Upload de bestanden via een FTP programma naar de “root” van HTML map van de webserver. Sla het bestand op en upload het naar de “root” van de HTML map van de webserver. Bezoek je web site en doorloop de installatiestappen .

1.2 Eenvoudig WordPress installeren Kies een hosting provider met een ‘auto installer’ voor WordPress. Soms ook “Installatron” genoemd of “applicatie installer”. Mijn favoriet: Een klantvriendelijke hosting provider . Bij Greenhost heb je ook bij het goedkoopste pakket (“Basic”) de mogelijkheid om de auto installer te gebruiken voor de installatie van WordPress.

WordPress prijst zichzelf aan met de ’famous 5 minute installation’. Voordat ik de èchte 5 minuten installatie van WordPress uitleg, beschrijf ik hieronder de handmatige aanpak: Speciale duurdere WordPress hosting is niet nodig, dit is een marketingtruc.

WordPress Handleiding Voor Beginners

De meeste domeinnamen kosten €15 per jaar. De kosten zijn exclusief 21% BTW Mijn WordPress handleiding is dus geen dik boekwerk wordpress webshop waar je niet doorheen komt, maar een praktische instructie die je vlot en goed op weg helpt. Start met een eenvoudig thema

De gratis WordPress handleiding downloaden Een begrijpelijk en veelzijdig WordPress template installeren en instellen Handige WordPress plugins installeren Inspiratie opdoen voor het indelen en vullen van je web site website bouwen Volg de cursus WordPress (als je ècht een vliegende start wilt maken)

  • Bij de meeste Premium thema’s komt er een further menu-merchandise bij voor het thema zelf.
  • Het voordeel is dat je direct het resultaat van de aanpassingen ziet.
  • Wanneer je WordPress installeert dan is direct het nieuwste thema van WordPress zelf actief.
  • De thema’s van WordPress zijn gratis, maar wel vaak minimalistisch.

Eigen WordPress website maken De beste WordPress hosting vergelijken Trainingen WordPress, MailChimp en web optimization WordPress hosting Ik leer je WordPress , MailChimp en search engine optimization . Support Strippenkaart voor ZZP’ers

In de onderstaande video zie je hoe ik in een paar minuten WordPress installeer: Interesse in Greenhost als hosting provider? Neem gerust contact met me op, dan regel ik gratis de aanvraag van je domeinnaam, de hosting en de installatie van WordPress. Je betaalt alleen voor de internet hosting jaarlijks €fifty one rechtstreeks aan Greenhost + de registratiekosten van je domeinnaam.

De Nadelen Van WordPress

Een WordPress web site maken eenvoudig? Een WordPress web site maken is eenvoudig, zeggen ze…. Het navolgende stappenplan geeft antwoord op de vraag “Hoe maak je een website met WordPress?” Doorloop dit stappenplan en maak een vliegende start! Stappenplan WordPress website maken