WordPress Search Engine Optimization

Klik op de afbeelding om het te vergrotenAls je het menu hebt aangemaakt, vink je bij “Menu Settings” nog even “Primary Menu” aan. Sla alles netjes op, door op Save Menu/Menu opslaan te klikken. Ga nu eens terug naar de website, dan zie je het menu staan. Als je in het menu op de namen klikt, ga je netjes naar de desbetreffende pagina’s. De “Home” pagina is nog niet ingesteld als homepage en de “Blog” pagina is nog niet gekoppeld aan blogposts. Je kan er ook voor kiezen om bijvoorbeeld je “Home” pagina te verwijderen en je blogposts te gebruiken als homepage. Echter gaan we hier een “normale” homepage maken en een aparte “Blog” pagina, die is te benaderen through het menu dat we hebben aangemaakt.

Je brand is slechts onderdeel van je website, web als alle andere onderdelen. Test je website op verschillende mobiele apparaten. Je kunt je schermgrootte aanpassen op de desktop-pc, maar beter is nog om echt te testen op verschillende apparaten. Mocht je zelf niet alle apparaten hebben dan kun je nog kijken naar een software als browserstack. Dit is voor een kleine test WordPress hosting gratis, wil je meer dan zul je een abonnement moeten nemen. Geef de relatie tussen verschillende elementen aan met ruimte. De titel van een widget bijvoorbeeld, kun je rustig vrij dicht op de content van de widget plaatsen, net als de datum van een weblog die je geschreven hebt.

Goed Gevonden

Hoe groter en beter jou laptop is, hoe sneller dit zal gaan. Het is ook zo dat hoe meer pagina’s of weblog berichten je hebt hoe zwaarder de database wordt. Zorg er dus voor dat je kiest voor een kwalitatieve en goede hosting. Het is slim om te kiezen voor een internet hosting die WordPress geoptimaliseerd is.

Bijvoorbeeld met onze workshops wetenschapscommunicatie. Plak je teksten in de “Text” editor in plaats van in de “Visual” editor. Deze editor laat de ruwe HTML code van je web site zien, en als je hierin een tekst plakt, komt hij er altijd zonder opmaak in. Het gaat er wel om dat je minimaal twee keer per jaar je dashboard controleert op nieuwe updates en meldingen. Mogelijk moet je zelf iets doen op je WordPress installatie te updaten. Nog een reden waarom je een WordPress website wilt laten maken is het gemak van publicatie van beeldmateriaal. WordPress is uitstekend voor dat doel geschikt.

Niet alleen zien (potentiële) bezoekers dan meteen met wat voor soort WordPress website ze te maken hebben; ook voor zoekmachines is de domeinnaam een signaal. Met een relevante domeinnaam verwerf je sneller een goede positie in de zoekresultaten. Heb je op het gebied van hosting je keuze gemaakt? Als je voor hosting op het WordPress platform hebt gekozen, ga je naar en volg je de instructies op de WordPress website. Wij zullen hier verder ingaan op het bouwen van een WordPress website via wordpress.org en nemen daarbij hosting van STRATO als uitgangspunt.

Eigen Website Maken, Hulp Nodig

Onze websites worden altijd zoekmachinevriendelijk gebouwd en voldoen aan alle technische eisen. Hiervoor maken we gebruik van bewezen systemen en implementeren we de laatste technieken.

Wil je je bestaande website laten optimaliseren of een nieuwe geoptimaliseerde WordPress website laten maken? Het maken van een web site in WordPress is een van onze specialiteiten. Wij maken aan de hand van een UX design een web site die good aansluit op uw wensen en behoeften.

Een web site is een goede manier voor het binnen halen van nieuwe klanten of bezoekers. Iedereen zit op het web, en bijna alles wordt opgezocht. Zorg er dan dus ook voor dat jouw bedrijf goed gevonden wordt. Een template kun je vergelijken met een sjabloon. Vanuit een sjabloon kun je makkelijker en sneller bijvoorbeeld een document opstellen.

Dit een belangrijk onderdeel van deze WordPress web site maken handleiding. Zonder onderhoud zal jouw web site namelijk niet goed presteren en daarbij zelfs gevoelig worden hackers. Het is daarom erg belangrijk om jouw website website bouwen regelmatig te updaten. MonsterInsights is in dit geval een goede plugin waarmee jij dit kunt doen.

  • Let er op dat je altijd de back-up gebruikt van voor de hack, anders zul je alsnog geïnfecteerde informatie terug plaatsen op je website.
  • Denk hierbij aan periodieke updates om uw WordPress web site up to date en goed beveiligd te houden.
  • Met Google Analytics kunnen we zien hoeveel mensen onze web site bezoeken en welke pagina’s meest worden bezocht.

Daarnaast converteren mobiele bezoekers veelal op een andere manier. WPML is de plugin als je meerdere talen wilt op je website. Om de lezer en Google te laten zien waar je pagina over gaat, zet je de zoekterm op de juiste plaats in je pagina. Je bent bezig met een bladzijde van je website website maken.

Voorheen was WordPress voornamelijk bekend om het maken van een weblog, maar inmiddels wordt het gebruikt voor complete web sites en retailers. [newline]Naast het starten van een weblog, kun je jouw website ook laten groeien door met web optimization te starten. Om in te loggen bij WordPress, gebruik je de door jou gekozen gebruikersnaam in combinatie met het door jou gekozen wachtwoord. Je typt jouw gekozen domeinnaam in, zet hier /wp-admin achter en je komt op een inlogscherm terecht. Hier kun je jouw gebruikersnaam en wachtwoord invullen, om vervolgens op ‘Inloggen’ te klikken en in jouw persoonlijke WordPress omgeving terecht te komen.