WordPress Plugin Op Maat Voor WordPress Websites En Webshops

Er zijn verschillende WooCommerce plugins voor retourzendingen, die je helpen om het verwerken van retourzendingen eenvoudiger en overzichtelijker te maken. Er zijn verschillende aanbieders die WordPress-webshopthema’s aanbieden, waarvan de bekendste wellicht Themeforest is. Themeforest heeft in ieder geval het grootste on-line aanbod WordPress thema’s, en biedt bovendien thema’s die speciaal voor bepaalde plugins zijn ontworpen. Zo zijn er voor de plugin WooCommerce meer dan 250 thema’s beschikbaar. Een andere goede optie is WooThemes, het bedrijf achter WooCommerce.

Ik heb namelijk een werkende WordPress webshop in elkaar gezet en ik heb alle stappen en drempels beschreven. Als je alle stappen volgt, dan kan je een soortgelijke webshop maken – wat je ook verkoopt. HiDrive Sla je bestanden op in de Europese cloud. HiDrive Business Veilig teamwork met je online harde schijf. HiDrive S3 De object storage voor je bedrijfsdata. SSL-certificaten Bescherm je website optimaal dankzij versleuteling Microsoft 365 Je documenten altijd bij de hand met Office 365. We gaan binnenkort de web site ombouwen – eens kijken of dit effect heeft.

Je ziet deze functionaliteit direct als je de ‘Archive Products’ widget toevoegt aan website bouwen de pagina. Gebruik je de ‘Products’ widget, dan zie je deze functionaliteit niet.

WordPress en dan met name met de plugin Woocommerce ondersteunt bijna 20 miljoen websites over de hele wereld, dat is ruim 6% van alle web sites die er vandaag zijn. Het laatste onderdeel van een WordPress webshop maken is het design van je webshop. Hoe het uiterlijk van je webshop er uit komt te zien, ligt vooral aan je gekozen thema. Ook websitebuilders zoals Elementor bepalen wat je kunt veranderen aan het design van je webshop.

De infrastructuur van onze WooCommerce webhosting is ingericht om plotselinge pieken in het verkeer op je webshop aan te kunnen. Beaver builder in combinatie met WooCommerce en WordPress heeft standaard vele tools om het webdesign nèt dat extra te geven waar je naar verlangt. Creëer op een makkelijke manier zelf een slideshow, button, tabellen enz.. Met een goed ingericht Google Analytics account kun je waardevolle en relevante informatie achterhalen dat op veel manieren waarde kan toevoegen. Met een forex converter kunnen zij aangeven met welke valuta zij willen betalen en welke valuta moet worden weergegeven bij de producten. Op die manier is voor de bezoeker direct duidelijk hoeveel hij of zij moet betalen in de eigen munt en dat stimuleert verkopen.

Bij Team Nijhuis ontwerpen wij webshops vanuit een strategie. Wij hebben kennis over alle aspecten die je tegenkomt bij het ontwerpen van een webshop in WordPress, van SEO tot UX en UI design.

Veiligheid Webshop

Alle teksten op deze website zijn eigendom van WPLounge. Deze administratieve stroom gaat naar een boekhoudpakket. Installeer een backup plugin om dagelijkse backups te automatiseren. Je kan weer met een shortcode een knop toevoegen of de huidige knop aanpassen door de code te veranderen.

IDeal, MisterCash (de iDeal van België), PayPal en creditcard betalingen accepteren op jouw website. Mollie kan je vervolgens koppelen met jouw bankrekening. Zo heeft een kledingwinkel bijvoorbeeld de categorieën ‘t-shirts’, ‘broeken’ etc. Zet het menu op volgorde door de objects naar de juiste plek te slepen.

WooCommerce is een e-commerce plugin voor WordPress. Deze plugin is gratis te downloaden op woocommerce.com. WooCommerce is ooit begonnen als een simpele plugin, maar is uiteindelijk uitgegroeid tot een enorme community en veel meer dan alleen een enkele plugin.

Klik dan op doorgaan en wordt je terug gebracht naar het WordPress dashboard. In onze blog vind je artikelen WordPress hosting rondom webhosting gerelateerde onderwerpen variërend van WordPress en SSL tot Facebook en Analytics.

  • Ik krijg bij mijn “winkel”pagina alle andere pagina’s op mijn website in een grote lijst opgesomd onder aan de pagina.
  • Eigenlijk is Metorik een rapportage tool waarmee we strategische beslissingen maken.
  • Houd er rekening mee dat dit ook afhankelijk is van hoeveel producten je wilt toevoegen.
  • WordPress is en blijft vooral blogsoftware waar je middels plugins mee uit kunt breiden.

Nadat het ontwerp is goedgekeurd, starten we met het het grafisch vormgeven van je webshop. Je wilt immers zien hoe alles eruit komt te zien toch? WordPress is een veelgebruikt en gebruiksvriendelijk content management systeem voor blogs, web sites en webshops.

Je kunt supersnelle internet hosting hebben, maar als je thema slecht gecodeerd is zul je hier nooit optimaal gebruik van kunnen maken. Lees daarom altijd de critiques van een thema, en bekijk hoeveel supportvragen er gedaan zijn en hoe snel hierop gereageerd is door de makers. Hier leest je vijf tips website bouwen voor het kiezen van een thema. In de video laat ik zien hoe je verschillende pagina’s aanmaakt, waaronder house, weblog, over ons, shop, contact en de winkelmand pagina.

Al onze web sites zijn geoptimaliseerd voor Google en direct klaar voor om ingezet te worden. Meer informatie over WordPress, neem dan contact op. Deze beste WordPress webshops themes zijn premium en kosten gemiddeld 60 dollar of maken deel uit van een lidmaatschap wat males koopt. Denk niet dat u met een free of charge theme een professionele shop gaat hebben, dat is eenvoudig niet het geval als u met de besten wilt concurreren. Cartboss is onze laatste onmisbare plugin voor je WordPress webshop. Met Cartboss stuur je bestaande en nieuwe klanten eenvoudig SMS-berichten.