WordPress Installeren

De WordPress website moet worden gedupliceerd naar een ander domein, om welke reden ook. Daarnaast heeft WordPress regelmatig updates waardoor uw website veilig blijft en optimaal kan blijven presteren. Een ‘conversiemachine’ die uw inbox vult en aanvragen en offertes oplevert. Tijd om aan de slag te gaan met een fashionable systeem dat wereldwijd breed wordt ondersteund. Ik werk sinds 2017 met Buro Staal en ben heel blij met ze! Het klinkt bijna afgezaagd maar Buro Staal denkt écht met je mee.

Een emblem uit Word kunnen wij wel op een web site verwerken maar de kwaliteit zal absoluut niet op orde zijn. Structureer woocommerce je website-navigatie in een leesbare logische volgorde. Plaats minder belangrijke zaken in dropdown-items of plaats ze in de topbar of footer.

  • Meestal worden zo’n three tot 5 templatepagina’s ontworpen, de rest van de pagina’s kan worden gevuld met content volgens zo’n template.
  • Laten we beginnen met de plugin Beaver Builder die we gaan gebruiken als page builder, oftewel pagina bouwer.
  • Een zoekmachine als Google is misschien reuze slim, maar heeft woorden nodig om de inhoud te begrijpen.
  • Je kan andere gratis thema’s bekijken en installeren door op Nieuwe toevoegen te klikken.
  • Om u daar een concreet antwoord op te geven gaan we u allereerst meer vertellen over WordPress als populairste Content Management Systeem .

We hebben natuurlijk ook de Ultimate Addons for Beaver Builder plugin geïnstalleerd. Je krijgt dankzij deze plugin further modules die je kunt gebruiken.

Een WordPress Thema Kiezen En Aanschaffen

Gebruik de zoekfunctie om ‘WordPress SEO’ in te typen en klik op ‘Plugins zoeken’. Zoek de plugin van Yoast en klik op ‘Nu installeren’. Vervolgens klik je op ‘Plugin activeren’ en kun je de plugin gebruiken om jouw web site beter vindbaar te maken in de zoekmachines. Ik krijg regelmatig reacties van mensen die WordPress problemen hebben. In dit artikel geef ik je een aantal stappen waarmee de meeste problemen zijn op te lossen. Een relatief eenvoudig systeem om zelf een website mee te bouwen is WordPress.

Als jouw web site voldoet aan de gestelde normen blijven bezoekers langer. Er zijn genoeg instruments op het internet te vinden die de snelheid van jouw website meten. Als jouw website snel laadt dan hoeven gebruikers minder lang te wachten op de content material die ze willen zien. Snelheid heeft Google hoog in het vaandel staan. In WordPress zijn er genoeg plug-ins beschikbaar om laadtijd te verkorten. Better WordPress Minify en WP Super Minify zijn plug-ins die jouw website ‘in elkaar drukken’, zonder dat er kwaliteit verloren gaat.

Een nadeel is dat een replace iets binnen je website kan breken. Het is dan lastiger herleiden welke update daarvoor precies heeft gezorgd. Na het kiezen van je webhosting kom je uit in het bestelproces. In je winkelwagen zie je het door jou gekozen pakket staan.

Het doel is om jou als zzp’er nog beter voorbereid te kunnen laten starten en daarmee succesvoller te maken. Als je jouw website reside hebt gezet, is het heel belangrijk om kritisch te blijven. Beoordeel regelmatig of de web site WordPress website nog previous bij jouw onderneming. Zijn de aangeboden diensten en/of producten nog actueel? Check ook regelmatig of je goed vindbaar bent in Google.

Download alle mappen en bestanden naar je laptop. Het is verstandig om deze bestanden op je pc even in een aparte map te zetten, bv WordPress oud.

Ook staat iedere WordPress web site in een aparte container dankzij de software program van CloudLinux, waardoor uw web site volledig is geïsoleerd. Als je bijvoorbeeld een nieuw thema, een nieuwe code of iets anders wilt aanpassen, is het verstandig om je website even offline te halen. Zo confronteer je bezoekers niet met een half werkende web site en heb je zelf alle ruimte om vooraf nog even de doorgevoerde wijzigingen te testen. Bezoek je website en controleer of deze weer goed werkt. Omdat je van alle onderdelen de nieuwste versie geïnstalleerd hebt kan het voorkomen dat dit niet meer goed met elkaar samenwerkt.

Zo beschik je ook lokaal over een back-up van je website. SSL certificaten zitten gratis inbegrepen bij ieder hosting pakket van mijn.host. Je kunt bij mijn.host ook kiezen voor een gratis WordPress hosting wildcard certificaat, waarbij alle subdomeinen ook direct beveiligd zijn. WordPress wordt automatisch naar de nieuwste versie geüpdatet.

Belangrijke pagina’s van je menu kun je ook terug laten komen in je footer. Ook de pagina’s die een hyperlink in de footer hebben, krijgen veel interne waarde toegespeeld. Maar omdat deze onderaan de pagina staat, is het wel iets minder dan de pagina’s die in het hoofdmenu staan. Hier zijn speciale websites voor zoals unsplash.

Van technisch onderhoud en internet hosting tot aan het dagelijks toevoegen van content material en functionaliteiten. Kopiëer een pagina of bouw ongelimiteerd pagina’s bij. De web sites werken op iedere apparaat en worden vanuit mobiel opgebouwd naar een PC web site. Iedere web site is geoptimaliseerd voor gratis bezoekers uit Google . Wij vinden het belangrijk dat jij weet met wie je te maken hebt.

Aan de rechterzijde zal je dan various opties zien staan met betrekking tot het blok dat je geselecteerd hebt. Aan de linkerkant kun je de positie op de pagina van alle rijen bepalen. Wil je dat een bepaald onderdeel bovenaan de pagina staat? Het is dan een kwestie van op het pijltje naar boven klikken of op de 6 stippen om het naar de juiste locatie te slepen. Dit zijn four verschillende widget-gebieden, zoals je ook bij de Widgets ziet staan. Ik hoop dat de foundation van Beaver Builder je duidelijk is geworden.

WordPress problemen worden ook weleens veroorzaakt door een thema. Zeker wat oudere thema’s kunnen na een tijdje problemen opleveren. Heb je iets gewijzigd of een replace gedaan maar zie je geen veranderingen, of werkt iets niet meer naar behoren?

Bij Geavanceerd heb je nog invloed op de marge boven, onder en naast de tekst. Alle pagina’s die je tijdens het maken van je WordPress website hebt aangemaakt via het Astra thema zijn gemaakt met Beaver Builder. Door op de linkerknop te klikken kun je bekijken hoe je website eruitziet op een desktop. De middelste knop is voor tablets en met de rechterknop kun je bekijken hoe je website eruitziet op een smartphone. Ik hoef je waarschijnlijk niet veel uitleg te geven over waar de kleuren voor zijn, aangezien dit er gewoon in het Nederlands staat. Je kunt hier de kleuren aanpassen voor de tekst, thema, hyperlink, link hover, heading en achtergrond. Kleuren zijn heel belangrijk voor de uitstraling van je website en bezoekers herkennen je website hierdoor ook eenvoudig.