WordPress Hosting Bij Yourhosting

De Kosten Van Een WordPress

Hoeveel kost een website maken? : Met mijn exclusieve website maken 60% kortingslink het eerste jaar slechts 60 euro.

Mijn WordPress handleidingen zijn al 40,000+ keer bekeken: Bedankt voor deze super handige video! Hoi Robin, super bedankt voor de duidelijke uitleg! Het ging echt super makkelijk. Hey Robin, dank je wel voor deze video.

Snelle en eenvoudige WordPress installatie through het cPanel controlepaneel. website bouwen Gegarandeerd snelle laadtijden dankzij voor WordPress geoptimaliseerde servers.

Je legt het echt tremendous goed uit bedankt ga zo door . Regel een domeinnaam en kwalitatief hosting . Installeer het free of charge WordPress content management systeem.

Bekijk de WordPress web site maken handleiding Hieronder of bekijk deze op Youtube

Managed WordPress Hosting

  • Na de plugin geactiveerd is, kan je through ‘Instellingen’ klikken op ‘Google Analytics’.
  • Voordat Google Analytics de gegevens van jouw website kan verzamelen, moet je een code op jouw web site in de header plaatsen.
  • Via de website van Google Analytics kan je gratis een account aanmaken en jouw web site toevoegen.
  • Google Analytics is een webanalyse programma.

Kies en installeer een passend WordPress thema. Publiceer jouw eerste pagina’s en begin eventueel met bloggen. Alle stappen worden in de onderstaande video uitgelegd!

Voor een eigen web site maken heb je het volgende nodig: Een domeinnaam is een eigen WWW adres / de naam van jouw web site. Domeinregistratie kost rond de 15 euro per jaar. Hosting is de plek waar de nodige bestanden van een website opgeslagen worden. Een goed internet hosting pakket kost gemiddeld 10 euro per maand.

Bij de meestehosting providersis het tegenwoordig eenvoudig om WordPress te installeren. In het geval van SiteGround doe je dat het snelste by way of het cPanel controlepaneel.

Waarom ik SiteGround voor al mijn websites gebruik? SiteGround wordt als één van de weinige internet WordPress hosting hosting providers door de organisatie achter WordPress zelf aanbevolen.

In de video handleiding regel ik deze zaken bij de hosting supplier Profiteer hier van de 50% kortingsactie op een SiteGround hosting pakket.

WordPress Website Laten Maken?