Woocommerce Webshops

Het zelf maken van een WordPress webshop is niet super eenvoudig. Helemaal met een sterke handleiding, een WordPress hulplijn en wat geduld. In één dag kan je een simpele WordPress webshop opzetten en in een paar avondjes kan je een webshop maken met een moderne stijl .

Je kunt je onderaan deze pagina ook inschrijven voor onze nieuwsbrief, als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe artikelen. Je wordt dus niet eerst naar een winkelmandje gestuurd en vervolgens naar een pagina waar alle gegevens moeten worden ingevuld. Mey Paytium versimpel je dus het aankoopproces van de klant. Heb je liever een bestelformulier die je op alle pagina’s plaatst?

Meer Information Over Online Verkopen

Attendeer terugkerende bezoekers bijvoorbeeld op niet afgeronde bestellingen. Trek ze alsnog over de streep met een kortingscode. Of breng ze via een tekstbericht op de hoogte van speciale aanbiedingen. Met Sucuri Firewall kun je je WordPress e-commerce site beschermen tegen o.a. Brute force aanvallen, malware, DDoS assaults en meer. Sucuri blokkeert aanvallen voor ze je server bereiken. Daardoor blijven je site en de gegevens van gebruikers veilig.

Of wanneer je bijvoorbeeld een cadeauverpakking wilt toevoegen betaal je ook € 2,50 further. De WooCommerce Product Add-Ons is een plugin die we gebruiken bij onze theeplanken.

Op de vraag die je stelt is geen standaard antwoord. We kunnen op foundation van jouw specifieke situatie echter wel bepalen welke optimalisaties nodig zijn om je WooCommerce webshop goede prestaties te laten leveren.

Bij een webshop wil je natuurlijk wel dat je goed gaat scoren in Google en andere zoekmachines. Voor een WordPress webshop zijn plug-in’s beschikbaar die tips per pagina geven wat je kunt verbeteren om hoger te scoren met je WordPress webshop. Sourcewp.com heeft hier een mooi artikel geschreven waarin een aantal van deze instruments vergeleken worden.

Wij willen u ontzorgen en u de finest mogelijke webshop leveren. Middels een intake brengen wij al uw wensen en eisen in kaart. Vervolgens ontwikkelen wij Agile en through Scrum uw webshop, waarbij u uitstekend op de hoogte wordt gehouden van de voortgang. Wanneer je een webshop laat maken, WordPress hosting dan is het natuurlijk belangrijk om goed te bedenken welke integraties nodig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de integratie van betaalmethodes en verzendmethodes. Ook is er nog de mogelijkheid om je webshop te koppelen aan geautomatiseerde facturatiesoftware. Dit zijn allemaal keuzes, waar goed over nagedacht dient te worden.

Voor het toevoegen van een product kun je hier meer lezen. Onder het kopje ‘BTW’ kun je bovenaan bij BTW-tarieven een standaard WordPress website tarief instellen (bijvoorbeeld 21%). Of het ook lekker werkt voor een webshop weet ik niet maar de optie is er wel.

  • Zet de winkel op met free of charge verzending of verzending tegen een huge tarief.
  • Je kan kijken bij de grotere hosters zoals Hostnet, TransIP, Versio en Argeweb , of je kan zoeken naar een kleinere internet hosting waarbij je minder een nummertje bent.
  • Huisman Leiden opende in 1936 haar eerste fietsenwinkel op de Hogewoerd.
  • Jigoshop heeft een simpel dashboard wat je in een halve dag helemaal uit kunt vogelen.
  • Bekijk meer sociaal bewijs plug-ins voor WordPress.

We maken een professioneel design waarin je producten goed gepresenteerd worden en eenvoudig besteld kunnen worden. Het staat bekend om de breedte in keuze uit thema’s, WordPress templates, plug-ins en widgets. In de loop der jaren zijn er webshop-plugins ontwikkeld, waardoor ook een webshop starten gemakkelijk is geworden in WordPress.

Dat gaan we dus zeker doen in de latere stappen. De bovenstaande stappen zijn niet de lastigste stappen om een WordPress web site neer te zetten, maar wel het punt waar het meeste fout gaat. In de volgende stap doen we een laatste verify en dan kan de WordPress web site worden geïnstalleerd.

Zij voldoen aan alle vereisten voor de beste klantervaring. Het gebruik van een responsive webshop is aangenamer voor de klant en bezoeker, waardoor er makkelijk naar informatie kan worden gezocht in jouw webshop. Dit zorgt weer voor een hoger conversiepercentage en dit leidt weer tot meer bestellingen. Onze web builders zijn gespecialiseerd in WordPress webshops en weten daardoor jouw wensen om te zetten in een passende shop. Het e-commerce platform is op maat aan te passen en gebruiksvriendelijk. Wij laten het platform voor jou werken in plaats van andersom. Dat doen we door de juiste plugins te gebruiken en de webshop jouw merk uit te laten stralen.

Als je dus meerdere klassen hanteert belast je de klant niet met het hogere pakkettarief bij de bestelling van kleine producten. Zo vergroot je vervolgens de kans dat iemand tijdens het afrekenen niet afhaakt omdat de verzendkosten in relatie met het product te hoog zijn. Als je kleine objects verkoopt die door de brievenbus passen kun je er voor kiezen om een additional verzendklasse aan te maken voor een briefpakket. Als je bijvoorbeeld een USB kabel gaat verzenden past deze meestal door de brievenbus en zijn de verzendkosten daardoor goedkoper. Hou er rekening mee dat jouw webshop wellicht wat andere instellingen vereist, afhankelijk van wat en hoe je gaat verzenden.