Woocommerce Webshop Mogelijkheden, Kosten En Voorbeelden

WooCommerce is het systeem waarop onze webshop draait. Onze webshop is dan ook volledig afhankelijk van deze plugin. Waar een consument gemakkelijk zijn of haar losse thee kan bestellen en waar een zakelijke klant een account kan aanmaken voor zakelijke prijzen. Verder zijn er ook een aantal instruments voor de-bugging, cached information en datalogs voor je webshop, waarvan gebruik kan worden gemaakt. Hier stel je een aantal verschillende tax-rates voor jouw webshop in de je gebruikt. Je kan hier gewicht en maateenheden veranderen, maar ook instellingen voor productbeoordelingen aanpassen, het plaatsen van sterren en wie deze mogen achterlaten.

Een design laten maken en een webshop laten bouwen door Team Nijhuis betekent samenwerken en open communicatie om het beste resultaat te creëren. Een webshop design dat previous bij de doelstellingen van jouw onderneming. Haal jij niet het maximale rendement uit je huidige webshop of wil je een WordPress webshop laten maken? Een webshop is hét uithangbord voor jou onderneming, by way of deze weg wil je natuurlijk een goede indruk maken en de klant de beste ervaring geven. De webshops die wij maken zetten wij op met WooCommerce.

Ontdek in dit artikel de 10 beste e-commerce plugins voor WordPress. Bovenaan zie jeProductafbeeldingstaan, hier bepaal je wat de hoofdfoto wordt van jouw product, deze wordt overal getoond. Als tweede zie jeProductgalerij hier kan je extra foto’s toevoegen aan het product die dan als een galerij op de productpagina getoond worden.

Vele Mogelijkheden

Dit onderdeel beïnvloed de weergave van je producten als ze worden getoond in de zoekresultaten van zoekmachines. Het is erg belangrijk om een pakkende titel en een relevante samenvatting van het product op te nemen in wordpress webshop de ‘Beschrijving’. Wil je nog een stap verder gaan, dan kun je aan de hand van de zoekresultaten, elk product op z’n eigen wijze optimaliseren. Dus specifiek voor elk product aan de slag met de AdWords Keyword Planner.

Wij adviseren en ondersteunen je graag bij het ontwerp, de juiste toepassing van eventuele additional plug-ins en betaalmogelijkheden voor je online-shop. WooCommerce is gebouwd om naadloos te integreren met WordPress, waardoor het een logische keuze is voor duizenden online winkeliers.

De ruime keuze uit plugins en fee suppliers maakt de Pronamic Pay plugin uniek. En daarmee één van de populairste WordPress oplossingen voor o.a. Op dit moment ondersteunt de Pronamic Pay plugin een twintigtal payment providers en een dertig WordPress plugins. Van WooCommerce tot Gravity Forms en van Easy Digital Downloads tot MemberPress.

De meeste webshops hanteren een free of charge verzending bij bestellingen vanaf een bepaald bedrag. Om aan een volgend blok te werken, wat onder de ‘products’ komt, moet je weer eerst een ‘row’ toevoegen . Zo voorkom je dat alles netjes naast en onder elkaar staat.

Aantallen bezoekers tegelijk heb ik nooit kunnen meten, snap ik niets van in strato. Ze hebben instruments daarvoor voor een bijbetaling maar dan de uitleg is geen nederlands voor mij. Ik snap het gewoon niet, Dacht dat het helpt met google rating, maar is niet zo eenvoudig. Om te beginnen gaan we in gesprek en maken we helder wat de wensen en verwachtingen zijn. Meestal geven we in dit gesprek al een aantal concrete suggestions.

Jouw producten professioneel online verkopen zonder gedoe? Met een WooCommerce webshop heb je de perfecte webshop die je makkelijk zelf kunt beheren.

Dan heb je aan iDeal doorgaans voldoende; bijna alle Nederlanders doen iDeal betalingen. Maar als je ook weleens klanten uit de VS krijgt, dan heb je meer betaalmogelijkheden nodig. Daar betalen ze namelijk vaker met hun creditcard. Ook PayPal betalingen zijn een optie om te overwegen. WordPress-webshopthema – Het thema bepaalt hoe je web site qua vormgeving eruit komt te zien. Alhoewel het vaak nog valt aan te passen naar smaak, is het belangrijk een thema te kiezen dat al goed overeenkomt met je wensen. Dankzij jou weblog heb ik nu een website draaien op Shopp..

Net als dat jij betaalt voor een goede webshop en deze investerig in omzet weer terugverdient. Als een bezoeker heeft gekozen om een aankoop te gaan doen, dan wil je niet dat ze vast blijven hangen omdat er te weinig betaalmogelijkheden zijn. Wij spreken veel e-commerce ondernemers die specifieke eisen hebben voor hun webshop. Maatwerk is moeilijk om te realiseren door zelf te gaan experimenteren. Je kan dus beter een WordPress laten maken als je meer verwacht dan de standaard functionaliteiten. Als je bij ons een WooCommerce webshop laat bouwen, zorgen wij dat deze voldoet aan de laatste webrichtlijnen.

Magento heeft in november 2017 Magento 2 uitgebracht. Dit lijkt qua gebruiksvriendelijkheid een hele verbetering te zijn. Snelheid is een belangrijk punt bij een website. Is je web site langzaam, dan worden je bezoekers ongeduldig en ook Google straft je in de resultaten bij een langzame web site. WordPress webshops zijn over het algemeen redelijk snel. Er zijn een heleboel thema’s beschikbaar voor WordPress. Er zijn echter maar een beperkt aantal daadwerkelijk geschikt voor webshops.

WP/WC is gemakkelijk uit te breiden met plugins. Let er wel op dat plugins je website kunnen vertragen en niet alle plugins even veilig in het gebruik zijn. Vooral voor een webshop lijkt me dat belangrijk. Wil je de webshop goed neerzetten denk dan onder andere ook aan een koppeling met eenboekhoudsysteem. Dit kan je heel veel werk schelen omdat je niet alle betalingen handmatig hoeft te controleren en verwerken in je boekhoudprogramma.

  • Klik hier of volg Studio Anna Jirina through Bloglovin’.
  • De webshops bouwen wij gericht op de resultaten in Google.
  • Hieronder hebben we een aantal handige en veel gebruikte plugins voor WooCommerce op een rijtje gezet.

Er zijn veel plug-ins beschikbaar maar de meest gebruikte heet “WooCommerce” en is van WordPress zelf. De basisopties zijn free of charge en voor geavanceerde opties moet een klein bedrag betaald worden. Sommigen zweren op Magento of juist een eenvoudig CMS, anderen vinden dat een webshop via WordPress de beste optie is.

We hebben dit thema dan ook voor diverse klanten ingezet. Storefront is het officiële WooCommerce thema van WordPress, welke bovendien gratis te downloaden is op WordPress.org. Het thema wordt gezien als een lichtgewicht basisthema dat een uitstekende foundation vormt voor het maken van een webshop. De integratie met WooCommerce is naadloos en maakt het gemakkelijk om een volledig functionele webshop te creëren. [newline]Je WordPress website moet het goed doen bij je bezoekers, maar ook als beheerder moet je ermee uit de voeten kunnen.

Een website heeft altijd een doel, bijvoorbeeld omzet genereren of volgers aantrekken met interessante content material. In deze whitepaper lees je WordPress hosting over de verschillende mogelijkheden in WordPress. Als je eenmaal op ‘Aan menu toevoegen’ hebt geklikt, dan kun je de categorieën aan de rechterkant onder elkaar slepen.