Woocommerce Verzendplugin

Als je een breed aanbod van fysieke producten hebt, maar de koper altijd maar interesse heeft in het kopen van één kind, kan dat ook goed. Als jij een webshop hebt wil je natuurlijk verkopen. Onder andere de laadtijd van je web site draagt hier aan bij. Maar ook je site structuur heeft hier grote invloed op. Hierbij kan je onder andere denken aan indeling en design.

Bovenaan zie je bijvoorbeeld een rij met ‘products’ die de hele breedte in neemt. Daarna zie je een wordpress website stuk witruimte ‘blank spacer’. Dit zorgt ervoor dat alle elementen niet heel dicht op elkaar staan.

Ook kun je op het forum van hetWordPress WordPress support-gedeeltevragen stellen aan ervaren gebruikers en vind je er interessante documentatie én informatie. E-Expansion maakt web sites doorgaans altijd op maat en wij kiezen er bewust voor om geen skins te gebruiken. Skins zorgen nu eenmaal voor belemmeringen in bijvoorbeeld het design en in onze ogen moet je hier vrij in zijn. Wij zijn door onze kennis en ervaring met WooCommerce in staat om maatwerk te leveren tegen een betaalbare prijs. WooCommerce is erg gebruiksvriendelijk te beheren waardoor je zelf de volledige controle en inzage hebt over je webshop. Je kunt zelf eenvoudig nieuwsberichten plaatsen of artikelen toevoegen aan het assortiment.

Creëer Je Eigen Stijl Met Woocommerce

Experimenteren, doorontwikkelen en op regelmatige basis nieuwe functionaliteiten uitbrengen of koppelingen verbeteren. Hiervoor hebben we de dienst ‘continuous development’ gelanceerd. Het is vervolgens redelijk eenvoudig om de standaard Nederlandse vertaling naar wens aan te passen. Bij Filter vertalingen kun je zoeken naar een woord of aantal woorden. Je kunt zowel zoeken op het Engelse woord als de Nederlandse vertaling. Zoek bijvoorbeeld op “View cart” of “Winkelmand bekijken”.

Als je voor de eerste keer deze optie aanklikt, komt er een dashboard naar voren. Wellicht denk je er aan om een webwinkel te starten, maar waar begin je om dit te realiseren? De oplossing hiervoor is dichterbij dan je denkt. Het is namelijk heel makkelijk om je WordPress web site te voorzien van een WooCommerce webwinkel.

In principe heeft WooCommerce maar één echte functie voor kortingen. Dat is op productniveau, waar je voor een bepaalde tijd een lagere prijs kan invoeren. Daarnaast is er gelukkig nog de kortingsbonnen functie. Deze is in de basis vrij simpel, maar er zijn een aantal WooCommerce plugins die deze functie gebruiken voor de meer geavanceerde kortingsregels.

Support en onderhoud van de 350+ WordPress websites van onze klanten is een van onze belangrijkste dagtaken. We zijn tijdens kantooruren zowel telefonisch als per mail bereikbaar. Vanaf augustus is Stuurlui de online partner van Brokking Vloerkledenspecialist.nl en we hebben hier direct al plezier van mogen hebben. Goede, snelle service en duidelijk echte WordPress experts. Als je bij ons een WooCommerce webshop laat bouwen, zorgen wij dat deze voldoet aan de laatste webrichtlijnen.

Perfect In Woocommerce? Hier Lees Je Waarom En Hoe!

Iedere dag zijn er wel app updates beschikbaar in de appstore. Inmiddels heeft WooCommerce haar webshop systeem aangepast. Bij het plaatsen van de order door een klant op je webshop is de voorraad er nu direct van af. Daar kun je per variabel product aparte stock informatie opgeven. Als dit lukt heb ik namelijk in één overzicht alle bestellingen met de bijbehorende product-ID’s erbij. Nadat je de voorraad bij de variaties hebt opgegeven is het wel belangrijk dat je de variaties gaat bijwerken.

Daarnaast bouw ik ook online leeromgevingen voor mijn klanten. Klarna is vooraf geconfigureerd met WooCommerce. De Klarna Checkout is volledig geïntegreerd waardoor je klanten direct Betaal nu en Betaal later kunnen gebruiken. Gratis en makkelijk bezorgopties integreren in de checkout van je webshop voor Nederlandse en Belgische klanten. De WooCommerce backend is gemakkelijk te begrijpen en overzichtelijk. Als je 1 of 2 keer een product hebt ingevoerd dan weet je precies wat je waar kan vinden. De product informatie staat netjes bij elkaar, internet als de instellingen voor de webshop.

Je bent in principe klaar met de Wizard en je kunt nu aan de slag met je webwinkel. In deze stap kun je eenvoudig de vervolgstappen nemen. Je kunt terug naar het WordPress dashboard of je kunt nu meteen een product aanmaken.

Wanneer je een Woocommerce/Wordpress webshop hebt, dan is het mogelijk om je producten automatisch in te laden in je Facebook shop. Hierdoor hoef je niet al je producten handmatig toe te voegen, zodat je ze kunt taggen op Instagram. Wel zo handig, want zo kun je gebruik maken van Instagram buying in een paar kleine handelingen. In dit blogbericht, laat ik je stap voor stap zien hoe je dit kunt instellen. Er is een groot aantal e-commercesystemen, maar de twee bekendste zijn toch wel WooCommerce en Magento. Het platform Magento zat geruime tijd veilig op de troon in webshopland.

WooCommerce is momenteel de meest gebruikte webwinkel software program. Dit hangt ontegenzeggelijk samen met de gebruiksvriendelijkheid van de software. Voordat je WooCommerce kunt gebruiken is het belangrijk om de plugin ook nog te configureren. Dat houdt in dat je de zogenaamde “wizard” doorloopt om alle standaardinstellingen goed te zetten. Daarna kan je aan de slag met de verkoop van producten. Heb je al een WordPress web site en wil je graag aan de slag om ook zelf producten te gaan verkopen? Met Woocommerce voeg je in een handomdraai een volledige webwinkel toe aan je web site.

  • Het opzetten van producten on Woocommerce is verrassend makkelijk en je kunt zowel digitale als fysieke producten verkopen.
  • Bent u op zoek naar een betaalbare web site of webshop?
  • ” (dit is geen kleine “l” of hoofdletter “I” letter) teken te gebruiken.

Denk aan de productnamen, omschrijvingen, afbeeldingen, prijzen, attributes, beoordelingen en hyperlinks. Hierdoor verloopt het opstellen van een nieuwsbrief snel en eenvoudig. Met een druk op de knop plaats je een product in de juiste opmaak in jouw nieuwsbrief. De laatste stap om je webwinkel werkend te maken, is het toevoegen van verzend- en betaalmethoden.

Daarnaast zijn er relatief veel extensies nodig om een goede WordPress hosting-webshop voor de Nederlandse markt te laten werken. Desalniettemin is het duidelijk en terecht dan WooCommerce in opkomst is. WooCommerce is een plugin voor WordPress en is een volledig webshop systeem met vele uitbreiding mogelijkheden in de vorm van andere plug-ins.