Woocommerce Installeren

Je bent in feite bijna klaar om de relaxation van je producten erin te gaan zetten. Maar eerst gaan we even de fijne details van je webshop kloppen. Als je product varianten heeft en voor een van de varianten een optie ontbreekt, wordt het product niet geïmporteerd. Je moet dit product handmatig toevoegen aan Shopify. Als je bijvoorbeeld T-shirts verkoopt met maat en kleur als opties.

Taalbarrières zijn in de wereld minstens even belangrijk als nationale grenzen. Met welk sort je ook werkt, onze vertalers kunnen met een kleine instructie prima uit de voeten met numerous systemen. Wij hebben bijvoorbeeld ook ervaring met Poedit, waarbij wij language-files (.po en .pot-bestanden) vertalen die geïntegreerd kunnen worden in jouw template. Krijg makkelijk inzicht in de prestaties van je webshop met WooCommerce Analytics. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies. Ga dan naar het tabblad ‘Promotie’ en klik op ‘Widget’ of ‘Banners’.

Benieuwd Naar De Mogelijkheden?

Dit zorgt ervoor dat je later eenvoudig de juiste catalogus in Facebook kan terugvinden. Ons contact met B&S Media is vanaf dag één al heel prettig geweest. Wat ik vooral waardeer is hun ontzettende pro-activiteit bij nieuwe ontwikkelingen en actieve kennisdeling. Zij hebben het specialisme en de drive om ons écht verder te helpen op gebied van online wordpress webshop advertising.

En het allerbelangrijkste, zij bepalen alle functionaliteiten. Als het hoofd voorraad van het product op uitverkocht gezet wordt dan is het hele product niet meer te leveren. Nou ga ik toch ook een vraag stellen, ik heb inmiddels veel gezocht maar weet geen optie te vinden. Nadien je de voorraad hebt toegevoegd moet je het product bijwerken door middel van de blauwe button wijzigingen opslaan. Wanneer je de voorraad wilt beheren vink je de optie voorraadbeheer activeren aan.

Een koppeling met je boekhoudprogramma of een geoptimaliseerde one-page check-out? Heb je producten met verschillende BTW-tarieven? Het is mogelijk om de grootte en het gewicht van het product aan te geven en hierop bijvoorbeeld verzendkosten te laten berekenen. Bureaus, ontwikkelaars en technologische partners… PrestaShop biedt meer dan 250 companions die beschikbaar zijn om u te helpen uw online winkel te creëren. Door gebruik te maken van open source systemen kan eenvoudig het platform onderhouden worden. Door uitgebreide documentatie is uitbreiden mogelijk door de grote group en ondersteuning.

Spotler heeft ook een handige plugin ontwikkeld om eenvoudig formulieren op je WordPress-site te integreren. De betaalmethode kan je toevoegen door bij Instellingen te kiezen voor het tabbladBetalingen. Via dit tabblad kan je de verschillende betaalmethoden instellen. In het onderstaande voorbeeld zie je de verzendmethode met een vast WordPress tarief. Het is ook mogelijk om free of charge verzenden of afhalen te selecteren. Wanneer je het producttype hebt gekozen, kun je aan de linkerkant de voorraad en andere eigenschappen van het product instellen.

Tevens is er een levendige WordPress & Woocommerce community waar iedereen elkaar helpt. Eenvoudig beheer van je hosting, aantrekkelijke marge en goede ondersteuning. Ik heb een algemene vraag, een vraag over het abonnement en/of een vraag betreft de installatie. Onze ervaren consultants inventariseren, installeren, optimaliseren én ondersteunen het testen van de door jou gekozen koppeling. Na het afsluiten neemt ons projectbureau contact met je op. Het implementatiepakket voor de WooCommerce Basis en Premium koppeling kost éénmalig € 250,- en voor de Handel koppeling is dat éénmalig € 400,-. Deze add-on verwerkt leveringen in Exact Online op basis van een orderstatus in WooCommerce.

Zorg voor goed onderhoud inclusief regelmatige updates. Houd hier rekening mee en je bent minimaal web zo veilig als ieder ander platform. Niet alle bestaande WordPress thema’s werken standaard goed met WooCommerce. Beoordeel of een bestaand thema wel geschikt is voor jouw doelen.

Net als bij Magento, is er onder de WooCommerce-gebruikers een grote group ontstaan. Wij willen het web zo verfrissen dat de bezoekers van onze klanten gemakkelijk de informatie kunnen vinden waar zij naar op zoek zijn. Door doelgerichte websites te bouwen wordt het web steeds een stukje beter. Voordat je de wijzigingen aan je webshop publiceert wil je natuurlijk eerst even nakijken of alles goed werkt.

Er zijn gratis SSL-certificaten van Let’s Encrypt en betaalde SSL-certificaten van Sectigo, voorheen Comodo. [newline]Een betaald SSL-certificaat is exclusiever, je kunt deze niet zomaar zonder verify op je web site WordPress hosting installeren. Daardoor komt deze vorm van SSL ook betrouwbaarder over. Vooral het Extended Validation SSL-certificaat laat zien dat je de gegevens van je bezoekers erg serieus neemt. Voor dit SSL-certificaat is namelijk een bedrijfscheck vereist.

  • Bouw je bijvoorbeeld een website in een testomgeving op, dan wil je na livegang dat alle URL’s van de website direct goed staan.
  • Parcel Pro zorgt ervoor dat u verschillende bezorgopties binnen uw netwerk aan al uw klanten kunt aanbieden.
  • Mogelijkheid om “360 graden”-plaatjes toe te voegen aan je producten.
  • Ook door middel van interactieonderzoek proberen we tot een zo hoog mogelijke conversie te komen.

Denk maar eens aan alle producten en productcategorieën die op jouw website staan. Met een webshop heb je daarom al erg snel een volle database en daar moet de webhosting wel op afgestemd zijn. Cloud Hosting is niet alleen een stuk sneller, maar levert ook een hogere uptime. Jouw web site staat in verhouding met normale hosting dus een stuk langer online. Hierdoor loop jij geen klanten mis en is jouw web site altijd bereikbaar. Naast dat het sneller is, is het ook een stuk veiliger. Jij deelt de server namelijk niet meer met honderden andere webshops waardoor de beschikbare kracht niet gedeeld hoeft te worden.