Woocommerce 2 X

Jouw WordPress Website 4x Sneller Dan Bij Een Andere Hosting Provider

Door de grote multinationals die onze gegevens ‘misbruiken’, […] Kennisbank om het zelf te doen Inloggen op je WordPress web site Zelf een backup maken van je web site?

Met ondersteuningPersoonlijke coach Voor wieB2B Meer en betere leads Overheid & Onderwijs Juiste informatievoorziening website maken KennisWhite papers Praktische kennis over de vele onderwerpen Onderzoeken Download onze jaarlijkse onderzoeken

Koppel eenvoudig Spotler met WordPress Met deze door no.dots ontwikkelde connector worden contactgegevens tussen je WooCommerce-webwinkel en Spotler uitgewisseld. Na de installatie van de connector worden de klantgegevens uit WooCommerce voortaan automatisch up-to-date gehouden in Spotler.

  • Sommige winkels vinden het wellicht geen fijn idee om het winkelkarretje weg te doen, maar voor anderen is het de perfecte oplossing.
  • Het blijft altijd lastig om een manier te bedenken om het afrekenen te vergemakkelijken.
  • Dit is immers één van de belangrijkste onderdelen van je klantenservice.
  • Maar dit is typisch een gebied waarbij we je aanraden om wel wat geld uit te geven voor een goede, betrouwbare oplossing.

Soms zijn er van die momenten dat je denkt “ctrl-z of cmd-z (appeletje-z). Ik ging zo ver in mijn digitale denken dat ik dit zelfs dacht op second […] Een “veilige” web site met httpsIn Beveiliging, Tip Google heeft aangekondigd dat ze met hun browser Google Chrome van juli 2018 gaan aangeven dat een web site niet beveiligd is met een SSL certificaat […] Wat een gedoe en geldverspilling? Dat is de meest voorkomende reactie.

Koppelingen Koppel Spotler aan je CRM of webshop Met ondersteuningPersoonlijke coach Je vaste aanspreekpunt voor een zorgeloze start Support – team Telefonisch bereikbaar voor al je vragen Specialisten Voor al je templates en integratievraagstukken Partners Ons partnernetwerk helpt bij aanvullende diensten

WordPress Onderhoud & Optimalisatie Werkzaamheden

Klantcases Laat je inspireren door succesverhalen van klanten Blogs Onze inzichten en meningen over het vak

Ik, Marco, assist je graag online aanwezig te zijn. Bel of mail me om eens samen te overleggen. © MCM web sites WordPress hosting | Alle rechten voorbehouden | Algemene verordening gegevensbescherming | Cookie beleid