Webshop Maken Met WordPress

Meer Woocommerce

WordPress onderhoud uitbesteden Parallelweg 2 – four, 1948 NM BeverwijkT: Neem vrijblijvend contact met ons op Een WordPress webshop laten maken is een aanvulling op uw WordPress website WordPress, als u bijvoorbeeld producten of diensten verkoopt. Als u nog geen web site heeft, ga naar WordPress website laten bouwen voor meer informatie.

Er zijn verschillende plugins voor WordPress waarmee een webshop kan worden ingericht. De meest populaire is Woocommerce. Dit is een free of charge WordPress hosting plugin met heel veel mogelijkheden. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring met Woocommerce en hebben verschillende webshops hiermee opgezet.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkostenen servicekosten.. WordPress webshop ontwikkelen Als je kiest voor WordPress met WooCommerce. Natuurlijk is ook SEO goed geregeld en krijg je een gebruiksvriendelijk design.

Ons doel: het beheer van je webshop zo simpel en efficiënt mogelijk houden. Dan is het belangrijk om stil te staan bij de veiligheid van je web site.

Onze web sites worden standaard opgeleverd met een SSL-certificaat, waardoor klantgegevens altijd beveiligd zijn. Vooral voor webshops is zo’n versleutelde verbinding onmisbaar.

Ook geeft Google de voorkeur aan veilige websites, waardoor web sites met een SSL-certificaat beter presteren in de zoekresultaten. We vertellen je er graag meer over. Do what you love, the money will follow. En daar helpen onze WordPress-specialisten je natuurlijk graag bij. Wij realiseren een webshop op maat, die bovendien snel opgeleverd kan worden.

Dit betekent dat de webshop goed functioneert op alle apparaten en dat gebruikers eenvoudig door de store kunnen navigeren. Zo zorgen we dat je bezoekers sneller tot aankoop overgaan. En omdat we gebruikmaken van Mollie als betaalprovider, worden transacties met iDEAL, creditcard en PayPal met een klik uitgevoerd.

Eenvoudig beheer in WooCommerce van WordPress Een ijzersterke WordPress webshop laten maken? WooCommerce is de meest professionele device voor webshops in WordPress. Je kunt eenvoudig producten toevoegen en hebt altijd inzicht in klanten, orders en statistieken. Bovendien kunnen we WooCommerce naar wens uitbreiden of koppelen aan specifieke systemen.

En wat dacht je van web optimization-optimalisatie? Potentiële klanten moeten je webshop namelijk wel kunnen vinden. Wij WordPress combineren een webshop op maat daarom met goede vindbaarheid. Ook hebben we jarenlange ervaring met het inzetten van betaalde campagnes in Google.