Webshop Laten Bouwen Met WordPress?

Onze kennis van techniek èn online advertising zorgt voor praktische en helder adviezen. De conversieratio van een website wordt bepaald door kleine zaken. De kleur of positie van een button kan al een groot verschil maken. Je wilt daarom niet afhankelijk zijn van standaard templates. Wij bieden klanten deze vrijheid en een gedegen advies. Een eigen ontwerp zodat je optimaal kunt presteren.

Je kunt je onderaan deze pagina ook inschrijven voor onze nieuwsbrief, als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe artikelen. Je wordt dus niet eerst naar een winkelmandje gestuurd en vervolgens naar een pagina waar alle gegevens moeten worden ingevuld. Mey Paytium versimpel je dus het aankoopproces van de klant. Heb je liever een bestelformulier die je op alle pagina’s plaatst?

Wettelijke Regels Voor Online Verkoop

De belangrijkste keuze is of je gebruik gaat maken van een bestaand thema of dat je voor een WooCommerce maatwerk webshop kiest, die vanaf de grond opgebouwd wordt. De meeste startende webshops kunnen prima starten met een bestaand template dat aangepast is naar de huisstijl van het bedrijf qua functionaliteit en uitstraling. Zoals je misschien weet hosten wij bijna al onze websites en webshops op kwalitatief hoogwaardige WordPress internet hosting. Mocht je hier meer over willen weten stuur ons dan gewoon een berichtje op -design.nl.

De cursus heeft veel diepgang en is helemaal toegespitst op jouw specifieke situatie. Zo leer je veel nuttige zaken waar je in de praktijk direct baat bij hebt. Alles komt aan bod, van het aanmaken van producten en categorieën tot het koppelen van betaalmethodes en het instellen van btw-percentages.

Wij bij SWUP vinden het belangrijk dat jij je kunt bezig houden met je webshop en daarom kun je bij ons zorgeloos je webshop beheren. Als je WordPress hebt geïnstalleerd, is de meest belangrijke plugin WooCommerce. WordPress is open source, dat betekent dat je het gratis kunt gebruiken en iedereen er applicaties voor kan schrijven. Overal kun je jouw WordPress webshop zelf beheren door middel van een online login. Het design van de webshop wordt op maat gemaakt zodat het previous bij jouw eigen huisstijl. Snel en makkelijk je producten invoegen met een paar klikken op de knop, het is technisch geheel onderhoudsvrij. Verkoop je producten through WooCommerce, stuur dan automatisch een factuur mee bij de bevestigingsmail.

Atelier biedt een hoogwaardige uitstraling die je zou verwachten bij een premium WooCommerce thema. Door zijn luxe uitstraling is het thema zeer geschikt voor het verkopen van bijvoorbeeld kunst of luxere kleding. Ook bevat en ondersteunt Atelier een aantal populaire plugins, zoals Yoast, Visual Composer en Gravity Forms.

Wanneer je een complexer thema installeert kan je de Widgets op meer plekken dan alleen de “Footer” plaatsen. Zo kan je widgets bijvoorbeeld plaatsten in de zijbalk. De WordPress hosting mogelijkheden met de Widgets kan dus afhangen van het Thema dat je installeert. In de bonusstappen van deze handleiding leer je hoe je een ander thema installeert.

Hoe Installeer Je Een WordPress Webshop Thema?

Dan kun je uiteraard gewoon verder gaan waar we gebleven waren in deze WordPress website maken met woocommerce tutorial. Als je een webshop exploiteert met heel veel producten, wordt vaak gekozen voor Magento.

  • Generatepress is net zo snel als de nummer 1 in de lijst hier, Astra.
  • Ten slotte kun je onder het kopje ‘Integratie’ je Google Analytics ID invullen zodat je in Google Analytics kunt zien hoeveel bezoekers je WordPress webshop heeft.
  • Bovendien zouden we zelf sturing willen hebben in de uitstraling van deze webshop.

De derde en laatste stap zijn aanbevelingen die je gelijk mee kunt installeren. Degene die echt handig is, is WooCommerce Admin en eventueel MailChimp. Bij Automated Taxes moet je ook gelijk Jetpack installeren. Jetpack kan namelijk je web site WordPress een stukje langzamer maken wat niet wenselijk is.

Wij Maken Herkenbaar En Gebruiksvriendelijk Webdesign

Dat gaan we dus zeker doen in de latere stappen. De bovenstaande stappen zijn niet de lastigste stappen om een WordPress web site neer te zetten, maar wel het punt waar het meeste fout gaat. In de volgende stap doen we een laatste examine en dan kan de WordPress website worden geïnstalleerd.

Het core product is greatest oke, maar veel plugins zijn vond ik vrij matig, zowel functioneel als kwalitatief. Laat Google potentiële klanten naar je doorsluizen! Wij weten wat Google graag ziet en leveren je een Google ready webshop. Web Wings heeft mij enorm geholpen met de on-line advertising van mijn makelaardij in Spanje. Ondanks de grote afstand en het verschil in taal hebben zij hun werk erg goed gedaan. Zowel online als op het gebied van design, raad ik Web Wings aan.

Kies dan voor de optie Activeren om de plugin te kunnen gebruiken. Maak een professionele webshop met WordPress en de juiste plugins. Hier leer ik je hoe je variabele producten aanmaakt en hoe je verzendkosten kunt berekenen wanneer je producten gezamelijk in een doos wilt versturen. Deze worden in het klein onder het grote product in de webshop getoond. Aan de rechterkant zie je een aantal velden, deze spreken voor zich. Door op de knop ‘Publiceren’ te klikken, wordt het product on-line gezet. In het veld met categorieën vink je de categorieën aan waartoe het product hoort en waarin deze moet worden weergegeven.