Webshop Beginnen? Met WordPress En Woocommerce!

Regelmatig zie ik tutorials waarbij ze de menu’s en footers pas later in de video aanmaken. Ik vind het persoonlijk fijn om dit al in het begin te doen, dan zie ik sneller hoe aanpassingen van invloed zijn op de look & feel van mijn web site. Deze naam voer je in om een website te bezoeken. Om deze website te bezoeken, heb je een hostingpakket nodig. In de video worden de domeinnaam en hosting automatisch aan elkaar gekoppeld. Ook laat ik direct zien hoe je WordPress installeert als CMS.

Bijvoorbeeld het thema Flatsome is een populaire keuze voor webshops. Er zitten echter ook een aantal nadelen aan dit soort thema’s. In veel gevallen is werken vanuit een huge design de beste keuze. De eerste is pace, dit theme laadt razendsnel in elke browser vanwege zijn zeer kleine geoptimaliseerde code.

Waarom Zou Je Woocommerce Gebruiken?

Je zult jezelf moeten bekommeren over internet hosting en web site onderhoud. Je WooCommerce shop bestaat onder andere uit een store pagina, een product pagina en een afreken pagina. Deze pagina’s kun je aanpassen via je de Customizer. Om de Customizer te openen, bezoek je je webshop en klik je op Customizer in de WordPress navigatiebalk. Wil je stap-voor-stap zien hoe je webhosting opzet, een domeinnaam registreert, WordPress installeert en een SSL-certificaat instelt?

De werking van Yoast valt buiten deze blog submit, maar op de web site van Yoast is ook veel informatie hierover vinden. Lees dan mijn 12 ideas op de vindbaarheid in de zoekmachine van je web site te verbeteren. Bij het tabblad “Verzendmethoden” kun je instellen hoeveel verzendkosten je berekend. Verkoop je digitale producten dan hoef je dit natuurlijk niet in te vullen, maar voor fysieke producten is dit natuurlijk wel een vereiste. In onderstaand screenshot hebben we ingevuld dat verzending in Nederland gratis is, maar je kunt er dus ook voor kiezen om wel verzendkosten te berekenen.

Woocommerce

Verder kan je ook bovenaan in het menu het submenu met de items ‘Jurkjes en Tops’ zien. Alles wat tussen haakjes staat, bijvoorbeeld [your-name], moet je zo houden. Het formulier vult daar in wat de verstuurder heeft ingevuld bij ‘Naam’. Bij de contactpagina zal ik in de Page Builder een Google Maps characteristic.

  • Onder andere zijn er widgets om geavanceerd door je producten te zoeken, om recensies toe te voegen enzovoort.
  • Daarnaast word het voor jou als ondernemer gemakkelijk om nieuwe artikelen en producten toe te voegen.
  • U kunt zelfs met dropshipping goed overweg in Woocommerce.
  • Ik ben erg tevreden en raad Monkey Vision zeker aan.A young and driven group.
  • De bovenstaande stappen zijn niet de lastigste stappen om een WordPress website neer te zetten, maar wel het punt waar het meeste fout gaat.

Een interessante manier om je opbrengsten te vergroten is wholesale . Tussenhandelaren kunnen je producten met korting kopen en doorverkopen. Zo krijg je meer inkomsten en vergroot je je bereik. Als anderen van jouw producten profiteren, willen zij dat ook.

Vervolgens kunnen talen worden geactiveerd, en kunnen de producten in meerdere taalvarianten worden toegevoegd. Ook webshops maken wij met het flexibele WordPress CMS, aangevuld met het krachtige en gebruiksvriendelijke WooCommerce. Een groot voordeel van WordPress is dat je makkelijk on-line tools zoals MailChimp (e-mail advertising platform) kunt synchroniseren. Een WordPress webshop is makkelijk op te zetten en de kosten zullen daardoor beduidend lager zijn dan een echte e-commerce oplossing. Workshop WordPress Wil je zelf de vele mogelijkheden van WordPress leren kennen? De workshop WordPress kan in meerdere varianten gegeven worden. Het niveau van de workshop wordt namelijk bepaald door de kennis die jij al hebt van WordPress.

STRATO marketingRadar Het perfecte starterspakket voor online marketing. STRATO rankingCoach Snel en simpel een toppositie in zoekmachines als Google. STRATO listingCoach Verschijn met één klik in de belangrijkste online directories. Op welke wijze is dit te installeren….zie wel downloadlink in het rijtje, maar hoe krijg ik deze mappen er dan in? Of is er ook een plugin van Sisow die recthstreeks te installeren is? Hoop dat je me kan helpen met het laatste stukje 😉 Alvast heel erg dankjewel.

Dit zorgt ervoor dat jouw web site ook razendsnel is. In 2010 heeft Your Concept onze eerste webshop gemaakt en sindsdien zijn hier nog enkele webshops bijgekomen. Your Concept denkt mee, zoekt naar oplossingen en werken snel en resultaat gericht. Zeker voor iemand die weinig verstand website bouwen heeft van webshops en de bouw daarvan. Er wordt volop initiatief genomen, waarbij Ron en zijn collega’s zich echt verplaatsen in jouw situatie en rekening houden met het soort product dat je verkoopt. Ook is het dan erg handig om wat meer te automatiseren binnen het bestelproces van je webshop.

Als u zelf een WordPress hosting wilt maken, dan bent u met alle plug-ins, internet hosting en andere kostenposten zo’n € 300,- kwijt. Laat u een WordPress webshop maken door Online Kompas, dan heeft u al een webshop met WooCommerce vanaf € 1199,-.

Al zou u dit eerst mogen bespreken met onze webdesigners en webdevelopers. Wanneer u de plugin voor het eerst opent zal u een bericht zien waarin wordt gevraagd om uw stripe account te koppelen aan de plugin. Dit is noodzakelijk om betalingen te ontvangen, wanneer u inlogt through de plugin zullen uw account specifieke ‘sleutels’ worden opgehaald.

We noemen dit ook wel sociaal proof, en het werkt. Zachte conversies zijn dus acties die websitebezoekers kunnen uitvoeren waarmee ze één stap dichterbij zijn om klant te worden. Harde conversies betekenen dat iemand een product koopt . Wij adviseren altijd om de resultaten van je webshop scherp te monitoren, bijvoorbeeld through Analytics.

WordPress WooCommerce is als plugin de foundation van je webshop. Vanuit deze plugin kan het assortiment worden toegevoegd en de webshop worden beheerd. Hiervoor dien je wel gebruik te maken van andere plugins en eventueel thema’s. Geen zorgen, het aanbod aan WooCommerce plugins en thema’s is enorm. Een professioneel ogende en goed werkende webshop is met WooCommerce dus zo geregeld.

Met een CMS heb je gemakkelijk controle over je website. En dat scheelt jou kosten omdat wij je website zo vaak snel en met goed resultaat in elkaar zetten. Bij het opzetten van de webshops werken wij met WooCommerce. Hoewel ons kantoor in Eindhoven te vinden is, hebben wij klanten door heel Nederland.

Hieronder een aantal suggestions om je op weg te helpen. Daarnaast kunnen wij je adviseren woocommerce op het gebied van verzendproviders, betaalproviders, facturatie, boekhouding en nog veel meer.