Waarom Jij Zou Moeten Kiezen Voor Plissé Gordijnen!

De plisségordijnen kunnen zowel met als zonder bedrading aangesloten worden. Deze variant heeft de benaming top-down/bottom-up plissé gordijn gekregen.

Deze laatste hebben een honingraad structuur en daardoor een isolerende werking. Dit is bijvoorbeeld met houten jaloezieën al lastiger. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een top-down-bottom-up systeem. Dat wil zeggen dat u het plisségordijn zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven kunt bedienen. Hierdoor kunt u uw eigen mate van inkijk regelen en het lichtinval. Ook als de ruimte donker moet zijn is een plisségordijn een goede oplossing. Ook kunt u kiezen voor 2 stoffen plisségordijn in 1 systeem.

Type Plissegordijnen & Bediening

Het voordeel hiervan is overigens ook dat je altijd de optimale controle over de stand van de gordijnen hebt. Hierdoor kan je de mate van lichtinval en je privacy volledig zélf bepalen. Voor een gevarieerde zonwering op maat kunt u bij Hespa terecht voor plissé gordijnen in de meest uiteenlopende patronen. Zo vindt u bij ons onder meer talloze gordijnen van de merken CopaHome en Cedeko. Kom langs in onze showroom om alle variaties te bekijken of neem contact op voor meer informatie. Mocht u er thuis niet uitkomen, dan kunt u ons ook bezoeken.

Maak dan gebruik van onze meet- en montageservice. Bij bevestiging op een deur raden we aan om te kiezen voor Duo rolgordijnen winkel ophalen een plisse gordijn met zijgeleiding. Zijgeleiding voorkomt klapperen bij het openen en sluiten van de deur.

De verduisterende honingraat stoffen hebben een blackout laag tussen de twee stoffen. Hierdoor isoleren deze stoffen nog beter en zijn ze volledig verduisterend. We snappen dat het soms lastig is om een Jaloezieën gordijnen bestellen stof en kleur via een beeldscherm te beoordelen. Daarom bieden wij een gratis kleurstalen service aan. Vul dit formulier in en vertel ons van welke stof, en welke kleur je een staal wil ontvangen.

  • Alle plisségordijnen van Raambekleding Nederland.NL worden op maat gemaakt.
  • Besteed je het ophangen van de plissé gordijnen liever uit?
  • Ze zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar al blijft mijn persoonlijke favoriet toch zeker wel de witte.
  • Abonneer u op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten, inspiratie en speciale aanbiedingen.
  • Wanneer je kiest voor Top Down / Bottom Up bediening heb je twee bedieningskoorden, zodat je de plissé ook aan de bovenkant kunt laten zakken.
  • Heeft u nog vragen of wilt u advies over plissé raamdecoratie?

De bekendste bediening is die middels bedieningskoorden. Daarnaast kun je ook kiezen voor elektrische bediening, middels een ketting of koordloze handbediening. Al onze raamdecoratie is eenvoudig te monteren met behulp van onze duidelijke montagehandleidingen raamdecoratie. Na bestellen wordt uw nieuwe raamdecoratie in de regel binnen 5 tot 10 werkdagen bij u afgeleverd. Voor ieder type raam hebben we geschikte modellen. Denk hierbij aan plafond koepels, openslaande ramen en deuren, draaikiepramen, dakramen en ramen tot 3 meter breed.

Hier staan onze ervaren medewerkers graag voor je klaar om je deskundig te adviseren. Met deze “combi shade” uitvoering, creëert u een perfecte dag- en nachtsituatie en is het plissé gordijn ideaal voor uw slaapkamer. Plisségordijnen met een elektrisch systeem hebben een afstandsbediening. Met één druk op de knop bedient u het plissé gordijn.

plisse gordijnen

Dankzij deze dubbele laag ontstaat er vanaf de zijkant een soort honingraatstructuur. De voordeligste Honingraat plissé gordijnen, tot wel 50% goedkoper dan elders. De voordeligste plissé gordijnen, tot wel 50% goedkoper dan elders. Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen.