Vouwgordijnen Van Mooie Kwaliteit

De Roedeshop levert complete sets voor uw vouwgordijn op maat! Montagesteunen, solide kettingbediening en optrekketting met gewicht, baleinen, onderlat, koorddrums etc. Natuurlijk staan wij altijd voor u klaar als u tijdens het maken van uw vouwgordijn voor vragen komt te staan. Service en klantgerichtheid staan hoog in ons vaandel. “Bij Gigantisch Wonen in Zevenaar kreeg ik de tip om en gordijnen uit hetzelfde kleurenpalet te combineren, ton-sur-ton. Vouwgordijnen hebben unieke holle aluminium baleinen.

De vouwgordijn collectie heeft neutrale uni stoffen, maar ook stoffen met een karakteristieke structuur. U heeft keuze uit transparante, semi-transparante Winkel kopen buiten rolgordijnen of verduisterende stoffen. De confectie en afwerking zijn van de hoogste kwaliteit, op maat gemaakt met oog voor detail.

Populaire Producten

Een vlakhangend vouwgordijn met een strakke uitstraling. Een vlakhangend vouwgordijn met een losse, speelse uitstraling. nemen veel minder ruimte in dan normale gordijnen en zijn dus ideaal voor een kleine ruimte. Linnen vouwgordijn een sfeervolle woning in Abcoude.

Mocht u er thuis niet uitkomen, dan kunt u ons ook bezoeken. Onze bescheiden showroom is gevestigd te Oss en is open van maandag t/m vrijdag van 9.30u tot 16.30u; zaterdag op afspraak. Hier kunt u onze en stoffen uitgebreid bekijken en wij bieden u ook volledig advies aangaande het meten, monteren en eventuele andere zaken. Wij hebben er voor gekozen om hoge kwaliteit vouwgordijnen tegen een goedkope prijs aan te bieden.

Het vouwgordijn wordt met een metalen ketting bediend. De onderlat 40 x 10 mm en metalen baleinen kunnen gekozen worden in Wit RAL 9003, Mat Aluminium en Chroom voor een strakkere uitstraling. Dit is echt een vouwgordijn design voor een eigentijds interieur waar veel RVS gebruikt wordt of als het vouwgordijn een strakke uitstraling moet hebben. Wist je dat je je Kopen jaloezieënstof kunt combineren met onze gordijnen? Baleinen zijn staafjes die in de vouw van een vouwgordijn zitten waardoor het gordijn in segmenten verdeeld wordt. De baleinen verzwaren het gordijn en houden het mooi strak.

vouwgordijnen