Starten Met Jouw WordPress Webshop

Er zijn verschillende WooCommerce plugins voor retourzendingen, die je helpen om het verwerken van retourzendingen eenvoudiger en overzichtelijker te maken. Er zijn verschillende aanbieders die WordPress-webshopthema’s aanbieden, waarvan de bekendste wellicht Themeforest is. Themeforest heeft in ieder geval het grootste on-line aanbod WordPress thema’s, en biedt bovendien thema’s die speciaal voor bepaalde plugins zijn ontworpen. Zo zijn er voor de plugin WooCommerce meer dan 250 thema’s beschikbaar. Een andere goede optie is WooThemes, het bedrijf achter WooCommerce.

We zorgen ervoor dat we elkaar begrijpen en weten wat jij van ons verwacht. Wij bouwen onze webshops a.d.h.v responsive design.

Nadat het ontwerp is goedgekeurd, starten we met het het grafisch vormgeven van je webshop. Je wilt immers zien hoe alles eruit komt te zien toch? WordPress is een veelgebruikt en gebruiksvriendelijk content material management systeem voor blogs, websites en webshops.

  • Themeforest heeft in ieder geval het grootste on-line aanbod WordPress thema’s, en biedt bovendien thema’s die speciaal voor bepaalde plugins zijn ontworpen.
  • Polder Knowledge is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van WordPress webshops.
  • Voor jouw WordPress webshop heb je eerst een hostingpakket, domeinnaam en SSL-certificaat nodig.
  • Met een Paytium bestelformulier heb je voor een landingspagina geen webshop functionaliteit nodig.

Zoals het plaatje hieronder aangeeft is het product op voorrad, maar wanneer je op het vinkje klikt achter Voorraad beheren? Kan je zelf instellen hoeveel de productvoorraad is. Elke keer als er dan een product gekocht wordt zal deze automatisch in mindering worden gebracht. Ook stel je hier wat de verzendkosten zijn, of dat de verzending boven een bepaald bedrag of naar een bepaald land free of woocommerce charge is of juist meer kost. Vervolgens krijg je een nieuwe tab bij je WooCommerce instellingen metBelastingwanneer je hier op klikt kan je beginnen met het instellen van jouw belastingregels.

Kickstart WordPress 4e Editie

Je kunt in enkele simpele stappen afrekenen en je hoeft alleen de noodzakelijk gegevens in te vullen wat natuurlijk uitstekend is voor de conversie op je webwinkel. Het Engelse webdesign bureau Jigowatt kwam een aantal jaar geleden met het eenvoudige Jigoshop dat voor kleine en middelgrote webwinkels gebruikt kan worden.

Je ziet deze functionaliteit direct als je de ‘Archive Products’ widget toevoegt aan de pagina. Gebruik je de ‘Products’ widget, dan zie je deze functionaliteit niet.

Zet de winkel op met free of charge verzending of verzending tegen een vast tarief. Eenvoudig uitbreidbaar met plugins voor PostNL of iedere andere pakketvervoerder. Woocommerce is één van de bekendste webshop systemen en draait op WordPress. Woocommerce is gratis en heeft honderden mogelijkheden. Vertegenwoordigers van de klantenservice staan klaar om uw vragen te beantwoorden through telefoon en e-mail.

Het is een leuke optie, maar ik had hem hier niet hoeven activeren voordat ik die extensie gebruikte . De Woocommerce sector instellingen pagina is een makkelijke te beantwoorde wanneer je weet wat je gaat aanbieden in je webshop. Het effect dat deze instelling heeft op de webshop heb WordPress ik nog niet mogen achterhalen. Zoals alle andere instellingen kan je deze later altijd weer veranderen in de Woocommerce instellingen. Bij de voorbeeldwebsite heb ik gekozen voor “Onderwijs en leren”. Bij de volgende stap ga je de producttypen kiezen die je gaat aanbieden in je webshop.

De infrastructuur van onze WooCommerce webhosting is ingericht om plotselinge pieken in het verkeer op je webshop aan te kunnen. Beaver builder in combinatie met WooCommerce en WordPress heeft standaard vele instruments om het webdesign nèt dat extra te geven waar je naar verlangt. Creëer op een makkelijke manier zelf een slideshow, button, tabellen enz.. Met een goed ingericht Google Analytics account kun je waardevolle en relevante informatie achterhalen dat op veel manieren waarde kan toevoegen. Met een foreign money converter kunnen zij aangeven met welke valuta zij willen betalen en welke valuta moet worden weergegeven bij de producten. Op die manier is voor de bezoeker direct duidelijk hoeveel hij of zij moet betalen in de eigen munt en dat stimuleert verkopen.

In vergelijking met WooCommerce is WP eCommerce echter een stuk minder uitgebreid, en missen er een aantal handige plugins. Recente versie van WordPress – Om een WordPress webshop op te kunnen bouwen, moet je allereerst de software van WordPress downloaden. Op de web site van STRATO kun je eenvoudig een WordPress hostingpakket afsluiten en de meest recente versie van WordPress installeren. Dit is de basisversie, waarbij nog geen plugins of thema’s geïnstalleerd zijn. Wij gaan voor de lange termijn relatie en helpen je graag verder met je enterprise. Bij ons zijn alle processen ge-optimaliseert en ben je zeker van kwalitatieve hoogstaande service en assist.

Stap 5 1: Producten Aanmaken In Jouw WordPress Webshop

Maar een uitgebreide SEO-tool, die los van je webshop staat en je webshop van buitenaf bekijkt zoals Google dat doet, heeft de voorkeur. Na oplevering van de webshop beginnen we met het verzamelen van knowledge. Tijdens het gehele traject heb je een vast aanspreekpunt. Onze projectmanager neemt je mee in het proces en bewaakt het overzicht. In ieder fase worden de juiste specialisten uit ons staff WordPress hosting aangehaakt. Gemiddeld duurt één fase 3-4 weken en organiseren we 1 of 2 brainstormsessies per fase. Ook na de oplevering ontvangt u aanvullende support, afhankelijk van het soort pakket dat u heeft gekozen.

Dat is het eCommerce systeem dat draait binnen WordPress. search engine optimization en conversieoptimalisatie doen we er bovendien altijd bij, zodat jouw store makkelijk en goed gevonden wordt. We werken vanuit het bruisende en creatieve Eindhoven Strijp-S in de Brainport regio. De plek bekend om de levendige creatieve en innovatieve sector, waar wij trots een deel van uitmaken. Zonder bezoekers geen bestellingen; daarom is het belangrijk dat je webshop goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google.

Op Hostingvergelijker.nl is Antagonist één van de finest beoordeelde webhosters van Nederland. Het tabblad verzending geeft je de mogelijkheid om op “vast tarief” te klikken. Je hebt dan de mogelijkheid om de ”Extra kosten” in te stellen. Je kunt hier een prijs aan je verzendingsklassen koppelen . Weergave opties, je kunt hier precies instellen wat er getoond moet worden wanneer je op winkel klikt of op een bepaalde categorie. Voorraad beheer – Aanvinken en dan kun je instellen hoeveel producten er op voorraad zijn.