Rolgordijnen Online Kopen?

Op maat gemaakt tot 400cm breed geheel naar wens samen te stellen. Kies uit diverse luxe opties zoals elektrische bediening en exclusieve stoffen. Extra grote tot 290cm breed en 350cm hoog, met 10% korting. Door de grote collectie stoffen en designs geschikt voor elke ruimte. Rolgordijnen zijn ideaal en bijna onmisbaar in huis, vooral in de slaapkamer. Een goed verduisterend rolgordijn zorgt ook voor een goede nachtrust.

  • Jarenlang woonplezier, dat is wat wij beloven en waar we voor staan.
  • Strak, tijdloos en effectief; een rolgordijn past in ieder interieur!
  • Op maat gemaakt tot 400cm breed geheel naar wens samen te stellen.
  • Alle stoffen die we aanbieden voor onze rolgordijnen zijn ook als losse rolgordijn stof voor bestaande rolgordijnen bij ons verkrijgbaar.
  • Je kunt heerlijk ontspannen en genieten van het uitzicht.
  • Alle opties ziet u in de laatste stap van het bestelproces.

Bij HEWO is elk duo rolgordijn op maat, uniek en kun je kiezen uit meer dan 170 stoffen tot 300 cm breed. Je hebt onder andere de keuze uit transparante, semi transparante en verduisterende duo . Zoek je een wit duorolgordijn, zwart, grijs, blauw, taupe of toch liever een beige duorolgordijn? Klik links in de filter je kleur aan en we laten deze aan je zien. Ook kun je kiezen uit meerdere structuren duo rolgordijnstof en uit smalle banen van 8, 10 of 12 cm tot brede banen van 20 cm. Met motor of ketting bediend, alles is mogelijk bij HEWO Raamdecoratie BV. Onze collectie welke in onze fabriek te Weert volledig op maat wordt gemaakt bevat veel mogelijkheden.

Gegarandeerd Veilig Bestellen

Want eerlijk is eerlijk, het gebeurt vrij vaak dat de zon er net onderdoor schijnt, toch? En nét dat beetje extra koop Rolgordijn privacy is natuurlijk ook fijn. Bedien je zonwering van over de hele wereld met een slimme app op je smartphone.

Duijst en Timmer heeft de mooiste soorten Online plisségordijnen bestellen tentoongesteld in haar winkel. Deze hangen in verschillende kleuren, met verschillende structuren en van verschillende materialen. Tevens kun je de mechanismes proberen en ervaren hoe fijn een rolgordijn op- en uitrolt. Voor meer informatie over onze winkel, klik op de het kopje “contact” boven aan de pagina. In principe zijn de rolgordijnen prima buiten te gebruiken. Natuurriet groeit immers gewoon buiten in de natuur! Wel dient hier rekening gehouden te worden met het feit van het ophangsysteem en een oprolmechanisme niet van RVS zijn gemaakt.

Op deze website kunt u eenvoudig uw plisseegordijnen op maat online bestellen. Duo rolgordijnen goedkoop kopen De bestelmodule geeft zelf aan wat de benodigde informatie is.

Bovendien sluit je met gordijnen de randen om het rolgordijn goed af, waardoor je echt een donkere kamer creëert. Je kunt de Winkel kopen buiten rolgordijnen meteen online bestellen. Hier staan onze ervaren medewerkers graag voor je klaar om je deskundig te adviseren. Strak, tijdloos en effectief; een rolgordijn past in ieder interieur! De rolgordijnen worden vervaardigd uit de hoogste kwaliteit stoffen. Het grootste nadeel van rolgordijnen is, dat je niet goed met licht kunt ‘spelen’. En door de nieuwe innovatieve zonweringoplossingen voor in huis, komt een enkelvoudig rolgordijn vaak wat ‘eenvoudig’ over.

rolgordijnen