Prestashop Vs Woocommerce

Het is gebruikersvriendelijk, makkelijk om op te zetten met veel gratis en ook betaalbare plug-ins. Hierdoor zijn er eindeloos veel mogelijkheden om uw producten goed te presenteren. Ook is het mogelijk maatwerk oplossingen te ontwikkelen. Met onze King – WooCommerce koppeling kunt u eenvoudig één of meerdere WooCommerce webwinkels koppelen aan uw King administratie. Onze koppeling neemt veel handmatige, repetitieve handelingen over van uw verkoop werknemers. Deze kunt u dan beter en efficiënter in kan zetten, en zij hoeven enkel binnenkomende orders te controleren. Via onze koppeling blijft ook King centraal binnen uw bedrijf en kunt u eenvoudig koppelen met andere platforms by way of onze andere koppelingen.

Variaties, voegen, mix & match, wachtlijsten of gepersonaliseerde opties, toe te voegen. Of Woocommerce of Magento beter is in dit opzicht is lastig te bepalen en hangt helemaal af van de inhoud en functionaliteiten van de webshop.

Dit invulveld leeg laten voor onbeperkte downloads. Dit is de plaats waar de meerderheid van de product gegevens worden ingevoerd. ● Een variabel product is een product waarvan er verschillende varianten zijn, die elk een verschillende SKU, prijs, voorraad optie and so forth. heeft. Bijvoorbeeld een t-shirt verkrijgbaar in verschillende kleuren en / of maten.

Veel webshops maken al gebruik van een externe reviewpartij. Om dit te versterken kunt u gebruik maken van de ‘Social Coupon’ plugin. Een webshop hoeft maar één keer verbinding te maken met ChannelEngine. De voorraad-, product- en prijsinformatie is altijd up-to-date en bereikt vrijwel direct een online marketplace. Selecteer de marketplaces waarop u wilt verkopen, vul uw accountgegevens in en ChannelEngine zorgt voor de rest. WooCommerce wordt gebruikt voor ongeveer 2,5 miljoen webshops over de hele wereld.

Stap 4: Installeer De Woocommerce Plugin

Dan kunnen we nu beginnen met de webshop zelf maken. Laten we voor deze WordPress tutorial eens een webshop maken waarin we potloden gaan verkopen. Om het maximale uit je webshop te halen, is het erg belangrijk dat hij snel laadt. Dit komt de ranking in zoekmachines ten goede en betekent tevreden klanten.

  • Je hoeft geen maandelijkse abonnementskosten te betalen zoals je dat bij veel webshopsoftware wel doet.
  • WordPress is wereldwijd het meest populaire en bekende Content Management Systeem .
  • De beslissing voor een platform voor je webshop maak jij als marketeer, investeerder of ondernemer niet zomaar.

Hier kan dan een klein rood T-shirt goedkoper zijn dan een geel large T-shirt of de voorraad van de kleine zwarte shirts is bijvoorbeeld kleiner dan de andere. Variabele producten zijn de meest complexe van de genoemde productsoorten. Tijdens onze WooCommerce coaching WordPress hosting behandelen we deze variant natuurlijk ook.

Bel of mail ons voor informatie en/of een vrijblijvende demonstratie. Wij kunnen jou adviseren over de vele voordelen die Brincr te bieden heeft. Maak een account aan en je kunt twee weken lang gratis alle functionaliteiten proberen. Realtime inzage in omzet, voorraden, debiteuren en producten. Zoals eerder genoemd ondersteunen de meeste Nederlandse banken iDEAL. Ook alle populaire betaalproviders ondersteunen deze betaalmethode. De Pronamic Pay koppelt alle populaire betaalproviders met WooCommerce.

WordPress staat bekend om de goede vindbaarheid in zoekmachines en bij WooCommerce is dit niet anders. Ook wordt de gebruiksvriendelijkheid gezien als een groot voordeel, zowel door ondernemers als programmeurs. En omdat WooCommerce een verlengstuk is van WordPress, biedt het ook goede mogelijkheden voor content-uitingen. Ook kan de snelheid van een WooCommerce-shop bij hoge volumes te wensen overlaten.

Op je website zijn nu automatisch de volgende nieuwe pagina’s toegevoegd. De bovengenoemde WordPress website kenmerken zijn maar een selectie uit de e-commerce module van Mailchimp for WordPress.

Wij slaan informatie op over hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we je aanbiedingen op maat doen, bijvoorbeeld in het kader van campagnes en direct-marketingactiviteiten. Wij zijn verantwoordelijk voor, en controleren, de verwerking van deze information. Vergeleken met andere plug-ins voor e-commerce biedt WooCommerce één groot voordeel.

Voorheen was het opzetten van Google Shopping een lastig klusje. Tegenwoordig is er een plugin die je kan helpen bij dit klusje. Google Feed Manager heeft een gratis wordpress webshop en een premium versie. Hoe frustrerend kan het zijn, wanneer je bestellingen ziet die niet zijn afgerekend.

Die plug-ins breiden de functionaliteiten uit met bijvoorbeeld verzending, betalingen, hoe producten worden afgehandeld en er is nog veel meer te bedenken. Vanaf de checkout of de afrekenpagina magazine eigenlijks niet meer fout gaan. Je wil niet alleen dat de bestelling goed verloopt, maar ook dat de zending goed verloopt. Door een betrouwbare levering zal je bovendien minder retouren ontvangen. Op zoek naar een manier om iDEAL betalingen voor je WooCommerce webshop te ontvangen? Download dan onze WooCommerce Payments Plugin, ook wel WooCommerce iDEAL plugin genoemd. Behalve iDEAL kun je ook in de plugin ook kiezen uit meer dan 25 andere betaalmethoden om je checkout mee te verrijken.