Plisségordijnen Voor Privacy, Lichtregulatie En Sfeer

Alle producten van Jaloezieënfabriek Zuid worden met bevestigingsmaterialen geleverd, deze hoeft u niet apart bij te bestellen. Binnen het segment van binnenzonwering is de jaloezie met verticale lamellen een veelzijdig product. Het regelen van de gewenste lichttoetreding is eenvoudig. Volledig gesloten biedt de verticale jaloezie complete privacy. Hout brengt sfeer, schept warmte en ademt karakter. Het heeft een natuurlijk effect en verrijkt het interieur op een subtiele wijze.

plisse gordijnen

Kijk dan ook eens naar de duettes die leverbaar zijn met een lichte buitenzijde. Zo houd je de buitenkant van je huis rustig maar kun je binnen wel genieten van de kleur die het mooiste past in je interieur. Plissegordijnen bestaan uit één laagje gevouwen stof, die zich als een harmonica opvouwt wanneer deze wordt opgetrokken. De collectie Jaloezieën laten bezorgen bied veel keuze in kleur en dichtheid van transparant tot verduisterend. Plissées zijn stijlvol, en strak en daarnaast ook nog gebruiksvriendelijk. Het stofgewicht van de gordijnen is erg licht waardoor ze gemakkelijk te bedienen zijn. Een ander voordeel van de dubbele stoflaag is dat je de gaatjes van de touwtjes door de stof niet ziet.

Jouw Persoonlijke Maatwerk Plisségordijn Koop Je Bij Decorette

Tussen de dubbele stoflaag wordt lucht vastgehouden, waardoor honingraatplissés een betere isolerende waarde hebben dan standaard plissés. Plissé gordijnen bestaan uit een enkel geplooide stof en bevatten een zigzagstructuur. Hierdoor zie je de koordjes Duo rolgordijnen goedkoop kopen door de stof heen lopen. De dupli plissé bestaat uit een dubbele stoflaag en zijn de koordjes in het systeem weggewerkt, waardoor er geen licht door de gaatjes schijnt. Naast het type stof kijk je natuurlijk vooral naar de kleur, wat past bij je huis.

Dit type gordijn stelt u in staat om de stand en uitstraling van de raamdecoratie helemaal zelf te bepalen. U kunt zowel onderin het raam als aan de bovenkant iets openhouden. Tot slot willen we nog benoemen dat plissé gordijnen weinig tot geen ruimte in je interieur nemen. Het is daardoor ook mogelijk om plissé gordijnen met een andere variant van Buiten rolgordijnen laten bezorgen raamdecoratie te combineren. Het draait uiteraard niet alleen om functie, maar ook om de uitstraling. Een belangrijk voordeel van een plissé gordijn is dat je veel invloed op de uiteindelijke uitstraling hebt. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een verduisterende stof te gebruiken, zodat de plissé gordijnen een verduisterende werking hebben.

Met behulp van kleine handvatjes op het gordijn kan je het op en neer laten. Dit type plissé gordijn is vooral geschikt voor draai-kiep ramen of voor als je niet wil/kan boren in je kozijnen.

Het is niet geheel te voorkomen dat door het gewicht de plooien van een plisse stof bovenin minder scherp worden bij gebruik. We adviseren u dan ook het product regelmatig geplisseerd te laten hangen en webshop bamboe vouwgordijn niet alleen maar neergelaten te hangen. Indien de stoffen langdurig niet worden opgehaald kan het plisseren van de stof moeilijker gaan. De afwerking van de Verano producten is net even ietsje mooier.

  • Plisségordijnen zijn in verschillende maten, kleuren en soorten verkrijgbaar.
  • Draaikiepramen, driehoekige ramen, trapeziumvormige ramen, lichtkoepels, niks is te gek voor een plisségordijn.
  • Het fraaie lijnenspel van de geplisseerde stof geeft uw interieur een eigentijdse uitstraling, is daarbij ook isolerend en daardoor energiebesparend.

Raamdecoratie brengt sfeer in huis én biedt optimale privacy. Bekijk Goedkoop plisségordijnen bestellen eens de inspiratie die wij al voor jou hebben verzameld.