Plisségordijnen Incl Montage? Renoco Sittard

Zowel lichtdoorlatend als verduisterende stoffen beschikbaar. Dus maken we de plissés en duettes op maat voor u. Onze vakmannen meten bij u thuis alles precies op. En zodra uw nieuwe maatgordijn klaar is, komen we het vakkundig bij u ophangen. Duo rolgordijnen bestellen Plissé gordijnen lijken het meest op duettes met het verschil dat het doek enkel in plaats van dubbel is. Er bestaat ook zoiets, als een dag en nacht plissé gordijn, dit is een twee-in-een variant waarbij stoffen gecombineerd worden.

Plissé gordijnen zijn het meest veelzijdige type raamdecoratie. Kies een plissé gordijn die perfect in jouw interieur past. Bastasol verkoopt plissé gordijnen van Luxaflex, Verosol en Zonnelux. Alle fabrikanten bieden een ruime keuze stoffen in transparante, semi-transparante en verduisterende uitvoeringen.

Raamdecoratie Voor Een Draai

Van transparant, semi-transparant tot verduisterend, wat toegepast kan worden in elke kamer van het huis op haar eigen manier. Zo kunnen plissés in de woonkamer gebruikt worden in een transparante of semi-transparante Winkel ophalen bamboe rolgordijnen stof en in de slaapkamer verduisterend. De meeste stoffen van de plissé collectie zijn bestand tegen vocht- en condensvorming. Het product is daarom ideaal voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer en keuken.

De Plissee P1415 wordt met vier trekkoordhouders op de glaslijst bevestigd, in of voor de raamnis of direct op het raam. Uiteraard kan het plisseegordijn naast de montage met schroeven ook zonder boren worden bevestigd. Onze op maat plisses bevatten verschillende uni stoffen, patroon stoffen en structuur Jaloezieën bestellen stoffen in moderne kleuren. Het plisse gordijn is een modern alternatief voor de klassieke rolgordijn. Het overtuigt met decoratief geplooid materialen en een hoge veelzijdigheid. Daarmee is het de meest populaire binnen zon- en zichtwering. Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in meten en monteren.

Met de in smalle plooien gevouwen stoffen kiest u voor een tijdloos mooi product, waarmee u een eigen authentieke stijl en sfeer in huis creëert. Het bedieningsmechanisme is eenvoudig en praktisch, zodat het op elke hoogte kan hangen. Plissé gordijnen zijn echte sfeermakers in je huis. Plissés zijn standaard voorzien van een enkele gekartelde stof. Deze kan transparant, semi transparant/lichtdoorlatend of verduisterend zijn. Al onze plisségordijnen worden compleet op maat gemaakt.

De materialen die in plissé gordijnen worden gebruikt zijn erg duurzaam en dit type gordijnen gaat dan ook erg lang mee. Welke plisségordijnen moet ik nemen als ik het donker wil hebben? Verduisterende plisségordijnen zijn alleen beschikbaar in de varianten met een dubbele stof. Kies bij voorkeur voor een ingespannen variant voor de minste lichtinval of kies een easyclick plissé gordijn.

Je hebt het zelf in de hand hoe je jouw Luxaflex® Plissé Shades styled. Je kiest bij ons niet alleen uit een ruim aanbod aan diverse kleuren en maten, maar bepaalt ook zelf de grootte van de horizontale plooi. De dikte van de plooi speelt een grote rol in de uitstraling van je plisségordijn. Bij Decorette kies je voor kopen bamboe vouwgordijn een verfijnde plissé van 20mm of een robuuste plooi van 32mm. De Luxaflex® collectie is in zowel moderne als klassieke varianten verkrijgbaar. Voor liefhebbers van opvallende raambekleding zijn er ook Plissé Shades met kleurrijke dessins verkrijgbaar. Perfect om je woonruimte wat meer kleur en karakter mee te geven.

Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. De Plissé® zijn eenvoudig met SmartCord® te bedienen.

plisse gordijnen

In de donkere dagen voor kerst hang je natuurlijk leuke sterren en lampjes voor je ramen. En met lekker gevoerde overgordijnen is de Kerst goed door te komen. Luxaflex® Plissé® Shades zijn decoratieve en functionele gordijnen die je voor vrijwel elke raamvorm kunt gebruiken. De stof heeft een elegant plooienpatroon met keuze tussen twee plooibreedtes. Plissés zijn gemakkelijk in en uit elkaar te schuiven door de gevouwen stof.

  • Deze certificering geeft je de mogelijkheid een verantwoorde keuze te maken voor je woning en gezin.
  • Voor standaard ramen zijn ze uitermate sfeervol, decoratief en functioneel.
  • ✔ We hebben alle soorten plissé gordijnen én het beste advies.
  • Onze gespecialiseerde medewerkers doen er alles aan om u zo volledig mogelijk in te lichten.

U kunt er ook voor kiezen om meerdere plooibreedtes met elkaar te combineren in één ruimte. Met een plissé gordijn regelt u gemakkelijk het invallende daglicht en beschermt u uw woning tegen inkijk. Door het plissé gordijn verduisterend op te trekken of neer te halen, speelt u met de hoeveelheid licht die uw interieur binnenkomt. Kies gerust steeds weer voor een nieuwe combinatie van licht en privacy. De frisse geplooide stof van een plisségordijn is verkrijgbaar in diverse kleuren, stijlen, maten en dessins.