Nieuwe Woocommerce Website Nodig?

Hier kun je zelf de categorieën bepalen en per categorie de producten toevoegen. Ook kun je de voorraad van je webshop via WooCommerce beheren. Zo houd je precies in de gaten welke producten bijna uitverkocht zijn en waar je nog voldoende voorraad van hebt. Met het thema voor je WordPress webshop bepaal je grotendeels het design. Er zijn ontzettend veel thema’s die een goede WooCommerce-integratie hebben. Ik geef je drie tips voor free of charge en betaalde thema’s.

  • Laat dit scherm open staan, need deze Consumer Key en Consumer Secret hebben we bij een latere stap nodig.
  • Stripe brengt enkel kosten per transactie in rekening.
  • Onder ‘Weergave’ in het linkermenu in WordPress, heb je de optie ‘Thema’s’.
  • Ja dat zou zeker moeten werken aangezien het gewoon producten zijn.
  • Handige plugins die dit automatisch voor jou doen.

Hiermee autoriseer je de koppeling transacties naar jullie Exact Online administratie te schrijven en informatie te lezen. De consumer key en consumer secret worden gegenereerd en getoond. Je hebt ze nodig voor de installatie en ze zijn later niet meer in te zien.

Er zijn tal van mogelijkheden tot uitbreiding door een enorm aanbod van zowel betaalde als free of charge plug-ins voor WooCommerce. Het is wel zo dat juist door dit enorme aanbod het kiezen van de juiste, solide plug-ins lastig kan zijn en enige ervaring vereist. Mocht je deze ervaring niet hebben dan is het aan te raden om het iemand te laten opzetten die daar wel verstand van heeft. Vergroten van successen wordt makkelijker met de juiste associate. Met Woensdag.nl naast uw bedrijf heeft u online meer mogelijkheden met de juiste consultants.

Wellicht wat afgezaagd, maar Google Analytics is echt belangrijk. WooCommerce heeft ook foundation statistieken en een rapportagefunctie, maar biedt erg beperkte inzichten.

Hostinger Woocommerce Internet Hosting

Bovendien zijn de functies van de free of charge versie in de premium versie nog veel uitgebreider. Mollie is op dit second één van de meest voordelige online cost suppliers voor iDEAL betalingen. Naast lage transactiekosten biedt Mollie een groot aantal betaalmethoden. Je account bij Mollie is gratis en je betaalt alleen maar de transactiekosten voor de betalingen die daadwerkelijk zijn uitgevoerd. Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een demo.

Als de updates echter netjes bijgehouden worden en je voor betrouwbare thema’s en plugins kiest, is er niets aan de hand. Begin 2021 draaien er in Nederland nog ruim 2000 e-commerce platforms op Magento 1. Voor deze versie worden sinds juni 2020 geen veiligheidsupdates meer gemaakt. Daarmee is er zowel voor de eigenaars van deze webshops als hun bezoekers is een fors veiligheidsrisico aan het ontstaan. Wanneer iemand met criminele bedoelingen nu een lek vindt en misbruikt, wordt daarvoor geen veiligheidsupdate meer uitgebracht. De core software van zowel Magento als WooCommerce zijn gebouwd om grote assortimenten en grote hoeveelheden bezoekers te kunnen verwerken.

Meer Informatie Over De Koppeling

Bij Nieuw toevoegenkun je jouw huidige producten gaan toevoegen. Vergeet daarbij niet om naast de algemene informatie ook de juiste categorie te kiezen en de voorraadstatus aan te geven.

De volgende punten zijn iets minder spannend maar gaan vooral over de weergave. En natuurlijk is er ook nog social media wat helpt bij het vindbaar maken van je webshop. Denk aan Facebook-, Pinterest- of Instagram-advertising. We hebben ook over social media inzetten voor je webshop een blog geschreven.

Lever je vanuit Exact Online dan verandert de orderstatus in WooCommerce op het moment dat de levering in Exact is gedaan. Met deze add-on is het mogelijk om één afbeelding per product te synchroniseren van WooCommerce naar Exact en andersom. Daarnaast koppelt deze artikelcategorieën aan artikelgroepen in Exact. Wanneer je aangifte dient te doen in het buitenland is deze add-on noodzakelijk om voor de buitenlandse BTW-tarieven een aparte BTW-code mee te nemen. Op basis van deze BTW-codes kan aangifte in het buitenland worden gedaan. Wil je naast onze standaard assist ook telefonische ondersteuning én een snellere responstijd?

Hier staat wel tegenover dat je bij WooCommerce alleen de functionaliteiten kunt installeren die je daadwerkelijk gebruikt. Dit komt doordat het wordt ontwikkeld door WordPress en de meeste gebruikers al met dit systeem bekend zijn. Je kunt de productpagina’s van Woocommerce zien als een soort extensie van WordPress. Een webshop bouwen met Woocommerce is makkelijk voor iedereen die eerder met WordPress heeft gewerkt.

Het is fijn om te gebruiken voor kleine, middelgrote webshops. Ik kan je vertellen dat Woocommerce veel voordelen heeft met betrekking tot flexibiliteit en de vele functies. Je lost je “probleem” buiten WooCommerce op – Dat een functie in WooCommerce niet bestaat, kan een reden hebben.

Dan wordt het steeds meer werk om voorraad, prijs en andere productgegevens bij te houden. Gelukkig zijn er een aantal tools die je helpen om zelfs duizenden producten te bolwerken. Wij hebben voor het aanmaken van een Google shopping feed verschillende tools gebruikt en zijn toch het meest tevreden met WP All Export. Het aanmaken van een feed gaat snel en is niet ingewikkeld . Daarnaast is deze plugin ook erg voordelig, omdat je deze WordPress plugin namelijk ook nog voor veel andere doelen gebruiken. Advanced Coupons for WooCommerce is een vrij nieuwe plugin, maar heeft wel onze voorkeur.

Boekhoudprogramma Woocommerce

WooCommerce plugins maken je leven echter nog gemakkelijker. Zo kan je bijvoorbeeld een plugin downloaden waarmee je gemakkelijk je producten kan importeren uit een CSV lijst. Allereerst heb je dus WordPress nodig en vervolgens installeer je WooCommerce daarin met een paar simpele muisklikken.

Wanneer je gebruik maakt van deze plugin hoef je nooit meer in te loggen op je WordPress webshop. De facturen en WordPress hosting pakbonnen worden namelijk automatisch naar je printer gestuurd zonder dat je deze handmatig hoeft af te drukken.

Persoonsgegevens kunnen worden verwerkt (bijv. IP-adressen), bijvoorbeeld voor gepersonaliseerde advertenties en inhoud of het meten van advertenties en inhoud. Mijn naam, e-mailadres en website in deze browser opslaan totdat ik weer een opmerking plaats. Natuurlijk brengt WooCommerce, net als alle andere winkelsystemen, ook bepaalde nadelen met zich mee. Toch zijn wij van mening dat de voordelen – zoals de kostenfactor of het groeiende WooCommerce-ecosysteem en de community WordPress – uiteindelijk de overhand hebben. Artikel over WooCommerce internet hosting waarin we de belangrijkste vier factoren voor uw winkel hosting intimately beschrijven.

Met de ‘WooCommerce PrePurchase’ plugin kun je producten als het ware als pre-order aanbieden. Een pre-order houdt in dat je het product nog niet op voorraad hebt, maar wel al te koop kunt aanbieden. Bijvoorbeeld als je een nieuw product toevoegt aan je assortiment, maar nog niet weet in welke aantallen je je voorraad gaat inkopen. Dan kan deze plugin meteen een interessant onderzoeksmodel zijn. Een nieuw account aanmaken bij een Payment Service Provider duurt meestal 1 of 2 dagen.