Magento Integratie Gids

Benieuwd aan welk kostenplaatje jij zou moeten denken? Dan brengen we gezamenlijk magento webshop jouw wensen in kaart. Het ligt er geheel aan wat de wens is.

  • Om het migratieproces goed te laten verlopen, zijn er verschillende stappen nodig.
  • Voor de mensen die nog gebruik maken van Magento 1, geldt dat zij een volledige migratie moeten doen naar Magento 2.

Open supply is zelfs inclusief de additional functionaliteiten alsnog voordeliger dan Commerce. Klanten waarderen ons met een 9 uit 10 op basis van 38 beoordelingen

Maatwerk WordPress websites worden gemiddeld binnen 1 tot 3 maanden opgeleverd. Ook weer afhankelijk van de complexiteit en wensen van de klant. Op welke platformen ontwikkelen jullie?

Webshops met basis functionaliteiten zou al binnen 3 weken kunnen. Wanneer het gaat om een maatwerk Magento omgeving met koppelingen dan duurt dit meestal 3 tot 5 maanden.

Een maatwerk Magento webshop of omgeving begint vanaf €25.000. De kosten zijn afhankelijk van de complexiteit van de webshop en de eventuele koppelingen met externe systemen. Je kunt ook besparen op de kosten door te kiezen voor ons Magento 2 template.

Wij maken websites op WordPress. Webshops en B2B omgevingen ontwikkelen we binnen magento webshop 2 en Shopware.

Download Vandaag Nog Je Gratis Magento Commerce

We gebruiken anonieme analytische cookies om te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Datafeed supervisor magento hosting Creëer meer online publicity voor je gadgets.