Magento 2 Webshop Ontwikkeling

Ben benieuwd naar de laadtijd, of is dat meer afhankelijk van de kwaliteit van het thema? Ik heet dan wel geen Wouter maar ik kan je wel wat vertellen over de SEO mogelijkheden van WordPress/WooCommerce. Die is zeker wel te optimaliseren, en vrij nauwkeurig ook. Hiervoor gebruik je een plugin genaamd ‘Yoast’, die ideaal is voor dit soort dingen.

Maar er zijn ook een heleboel andere goede plugins te vinden die je hierbij kunnen helpen. Ik neem aan dat je met webshops software de SaaS oplossingen bedoelt zoals Wix of Jimdo? Zo ja, reken erop dat je de WooCommerce oplossing stukken beter uit de verf kunt laten komen.

Daarnaast zijn er veel premium extensies voor WooCommerce, vooral op de website van WooCommerce zelf: WooCommerce extensies. Op het gebied van extensies wint WooCommerce het van Magento. Er moet wel bij gezegd worden dat Magento “out of the field magento webshop” meer opties heeft dan WooCommerce. Magento en WooCommerce zijn allebei geweldig krachtige webshop-systemen.

Welke voor jou beter is ligt er een beetje aan hoeveel geld je te investeren hebt en hoe groot je magento hosting je webshop wilt maken. Voor een simpele webshop is WooCommerce waarschijnlijk de snelste keuze.

Een Nieuwe Webshop: Lightspeed Of Magento?

te blijven over ontwikkelingen in WordPress! Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Hoi Wouter, kan je me ook wat vertellen over de SEO voor WooCommerce. Is dit goed te optimaliseren en hoe scoort Woocommerce t.o.v. webshops sofware.

Gratis op de hoogte blijven? Meld je gratis magento webshop aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte

Magento is een betere keuze voor grote bedrijven met een eigen group van developers dat op het platform kan doorontwikkelen. Roger is eigenaar van de website WPLounge en van zoekmachine advertising bureau Kliq Internet iDeal-betalingen in WooCommerce Wat gaat er veranderen in WooCommerce versie 4.zero