How To Move Your WordPress Website To A New Hosting Or Other Domain

We letten vanuit de techniek bijvoorbeeld op leesbaarheid en de optie om tekst om te zetten naar spraak. Een ander systeem verbinden met je website Laat data uit een extern systeem automatisch zien op je web site. Of doe het andersom: als de bezoeker iets op je web site invult, komt het vanzelf in het externe systeem.

Bijvoorbeeld in de zogenaamde ‘multi-objective themes’. Dit soort themes is namelijk gebouwd voor veel verschillende soorten WordPress-web sites. Is kostbaarder, maar biedt ook meer. Een maatwerk WordPress-thema is aan de voorkant volledig gebouwd op basis van een vormgeving.

Maar dit komt de stabiliteit, bruikbaarheid en vindbaarheid van je website vaak niet ten goede. Minder plugins resulteert in een stabielere web site. Zoals een plugin waarmee je bezoeker zelf een product of dienst kan samenstellen. De plugin zet de wensen om in een mooi overzicht, zoals een pdf-document.

Download Gratis Online Lesboeken

Met WordPress kun je kiezen uit een hoop kant-en-klare web site-themes WordPress hosting en -plugins. We kiezen bij WordPress-themes heel bewust voor maatwerk. Dat sluit beter aan bij je bedrijf. Gewoon gelijk je vraag stellen?

Maar net zo belangrijk: aan de achterkant is alle code voor én van jou. Beter voor je web site, fijner voor je gebruiker. En een standaard WordPress-theme WordPress personaliseren…? Dat is een optie, alleen heb je dan weinig controle op het design en gewenste functionaliteiten. Dat kun je oplossen met allerlei plugins.

WordPress Training & Consultancy

We kunnen nu een wervend verhaal afsteken over hoe goed we zijn in WordPress-maatwerk. Maar de kans is groot dat je eerst iets anders wil weten: waarom kiezen voor maatwerk? Goedkoper, minder uniek en “logger”. In een free of WordPress website charge of premium WordPress-thema zit vaak onnodige code.

Voorzien van je logo en huisstijl, en direct gemaild naar je websitebezoeker. Gericht op een toegankelijke website We houden rekening met webrichtlijnen voor toegankelijkheid. Dit betekent dat je website toegankelijker is voor mensen met een beperking.

  • Onderaan de pagina met menu-instellingen kun je de locatie aangeven waar je het menu wilt tonen op je web site.
  • Bij Categorieën kun je ervoor zorgen dat je een categoriepagina in het menu kunt plaatsen.
  • Dit kan bijvoorbeeld naar een andere website zijn.

Ons supportteam staat op werkdagen voor je klaar om je te helpen. Alfahost maakt een snelle en veilige website voor iedereen betaalbaar. Kwalitatieve webhosting, betrouwbare SSL-certificaten en keuze uit honderden domeinnamen tegen eerlijke prijzen. © 2018 Alfahost B.V|Algemene Voorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid Om je optimaal van dienst te zijn, maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Onze Gratis Tools