Hoe De Voorraad Beheren Van Je Woocommerce Webshop?

Als je op de onderstaande PostNL kostentabel voor België kijkt, zie je dat er boven de 2 kg een ander tarief wordt gerekend als bij een pakket onder de 2 kg. Verzendklassen hebben betrekking op de kosten van de verzending. Je kunt verschillende verzendklassen aanmaken als je voor bepaalde producten andere verzendkosten wilt hanteren. Een verzendklasse is trouwens altijd gekoppeld aan de verzendmethode Vast tarief.

In de afbeelding kan je zien dat het logo en het menu nauwelijks zichtbaar is op deze pagina. Ik heb net zelf de hele lijst langsgelopen en ik heb besloten om meer dan 95% zo te laten. En zo ziet de productpagina die we al gemaakt hebben eruit. Na het installeren van de demo-content keek ik even op mijn website.

Hoewel de meeste thema’s goed samenwerken met Elementor, zijn de mogelijkheden die je hebt op het gebied van WooCommerce wel thema afhankelijk. Zo kun je (zonder add-on) geen zoekfilters instellen of sorteervolgordes; dit zijn functies die in het thema zitten. Bij elk WooCommerce hosting pakket zit standaard de WordPress Toolkit. Verhoog de ranking van je webshop en verbeter je conversie. Door uitgebreide cache zoals de LiteSpeed Cache plugin en Redis wordt je web site een enorm stuk sneller. Vervolgens krijg je twee opties, omdat je Woocommerce wilt koppelen aan de catalogus, kies je voor e-commerceplatform koppelen.

Storytelling Sells: Zo Stimuleer Je De Verkoop In Je Webwinkel

Het gebruik van categorieën biedt een duidelijk overzicht, zowel voor de klant als beheerder. Zo gebruiken wij hier als voorbeeld de categorieën ‘T-shirts’, ‘Accessoires’ en ‘Hoodies’. Beter inzicht te krijgen in producten en klanten.

Heb je nu een web site voor je bedrijf, en denk je er over na om op diezelfde website ook producten on-line te gaan verkopen? Of wellicht wil je een geheel nieuwe webshop starten? Veel mensen kijken hier tegenop, en weten niet hoe relatief makkelijk dat eigenlijk is. Voor WordPress websites is er de WooCommerce plugin beschikbaar, waarmee je webshopfuncties aan een WordPress website toevoegt.

Wanneer je de instellingen volledig hebt doorlopen staat de installatie van jouw WooCommerce eigenlijk al klaar. Tot zover ben je ongeveer een 30 minuten tot forty five minuten bezig. Wanneer je al een Nederlandstalige WordPress web site hebt wordt WooCommerce ook automatisch in het Nederlands geïnstalleerd. Je kunt WooCommerce op verschillende manieren inzetten. Een WordPress web site website maken kan voor allerlei doeleinden worden ingezet. De meest gebruikte vorm is om een weblog te starten. Alleen kun je binnen WordPress veel meer; zo kun je dus ook een webwinkel beginnen.

Producten Uit Je Webshop Taggen Bij Socialmediabericht

Het zal je nog niet zijn opgevallen, wanneer je nog niet eerder een plugin op je website hebt geïnstalleerd. Als dit gebeurt, vul je simpelweg deze gegevens in om de installatie te voltooien.

Op een professionele manier producten aanbieden en verkopen via je WordPress Website? Dat kan met WooCommerce, wereldwijd het meest gebruikte webshop software program dat bekend staat om zijn gebruiksvriendelijkheid. Hierin denken we graag met je mee zodat jij jouw webshop succesvol kunt managen. De integratie van Woocommerce met een WordPress webshop wowerd eerder al beschreven als een belangrijk pluspunt voor de webwinkel software woocommerce program van Woothemes. Door de koppeling met WordPress is Woocommerce verzekerd van miljoenen gebruikers en builders die dagelijks actief gebruik maken van het platform. Er zijn talloze plugins binnen WordPress die je kunt installeren, maar lang niet alle oplossingen zijn goed of veilig.

Deze app is free of charge te downloaden in de App Store. Met de ‘YITH WooCommerce share for reductions’ plugin geef je de klant een reden om een pagina of product te delen. Je kunt de klant een couponcode geven in ruil voor een like, share, tweet, and so on. Hierdoor zullen klanten jouw webwinkel gaan delen, waardoor je weer meer bezoekers krijgt en uiteindelijk meer sales. Met de ‘WooCommerce Product Filter’ plugin kun je onbeperkt filters aanmaken in alle verschillende stylen die je je maar kunt bedenken. Ze geven zelfs analytics over het gebruik van je filters.

Volgens BuiltWith meer dan 3,3 miljoen websites gebruik maakten van de populaire WordPress -Plugin. Je ziet hier de mogelijkheid staan om een verzendklasse aan te geven. Onder het kopje hoofd kun je verzendingklassen onderverdelen. Omdat wij officieel scholingspartner zijn kan je training mogelijk worden vergoed door het UWV.

Magento is echt ontwikkeld voor e-commerce en biedt daarnaast de mogelijkheid om een weblog toe te voegen. Je kunt met extensies options uitbreiden en extra options toevoegen. Mogelijk om content op foundation van klantgroepen en/of segmenten te tonen. Dit is vooral belangrijk bij versturen waar gewicht een rol speelt. Wil je een individueel plaatje voor deze variatie gebruiken dan upload je die hier. Per variaties kun je een andere prijs, voorraad, gewicht etc hebben.

De koppelingen van Silvasoft en e-Boekhouden.nl kun je gratis downloaden uit de WordPress plugin retailer. Het is mogelijk om een van de gratis thema’s te gebruiken, maar die zijn meestal matig uitgewerkt.

  • Op zich geen probleem zou je denken, need mensen voeren dan toch wel in het straatveld ook een huisnummer in.
  • Eenvoudig en betaalbaar boekhouden en factureren doet u met Silvasoft.
  • De betaalmethode kan je toevoegen door bij Instellingen te kiezen voor het tabbladBetalingen.
  • Magento is echt ontwikkeld voor e-commerce en biedt daarnaast de mogelijkheid om een blog toe te voegen.
  • Deze kunt u dan beter en efficiënter in kan zetten, en zij hoeven enkel binnenkomende orders te controleren.

We helpen onze klanten graag bij het uitdenken van de website tot en met de realisatie en daarna de optimalisatie en het onderhoud. En blijkbaar staat er ook een ‘Swift Slider’ in ons menu. Ik vind het vreemd dat ze twee slider plugins meeleveren. Ik kan dus zo de plugin voor de ‘Slider revolution’ verwijderen. Elke plugin neemt namelijk ruimte in beslag en kan je website WordPress hosting iets langzamer maken. Verwijder daarom altijd de plugins die je niet gebruikt.