Handige Woocommerce Plugins Voor Meer Verkopen!

Zie Beheer van Product Categorieën, Tags en Eigenschappen voor een meer gedetailleerde uitleg hoe je deze kan instellen. ● Een gegroepeerd product is een verzameling van aanverwante producten, die afzonderlijk kunnen worden gekocht. Een PS3 zou bijvoorbeeld een gegroepeerd product moeten zijn als er 80GB, 120GB en 200 GB varianten van hetzelfde hoofdproduct verkocht worden. Zoals je ook zou verwachten, werken categorieën en tags gelukkig op dezelfde manier als de categorieën en tags van blog-/nieuwsberichten. Ze kunnen dus worden toegepast vóór, tijdens of na het maken van een product. Normaal gesproken zijn de standaard waarden voldoende. Deze optie is alleen zichtbaar wanneer het vinkje bij het tabblad Algemeen aan staat.

Taalbarrières zijn in de wereld minstens even belangrijk als nationale grenzen. Met welk type je ook werkt, onze vertalers kunnen met een kleine instructie prima uit de voeten met numerous systemen. Wij hebben bijvoorbeeld ook ervaring met Poedit, waarbij wij language-files (.po en .pot-bestanden) vertalen die geïntegreerd kunnen worden in jouw template. Krijg makkelijk inzicht in de prestaties van je webshop met WooCommerce Analytics. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies. Ga dan naar het tabblad ‘Promotie’ en klik op ‘Widget’ of ‘Banners’.

Woocommerce Pdf Facturen Maken En Versturen Met WordPress

De reden dat dit programma zo populair is, is dat WordPress – na wat Googelen – ook door amateurs eenvoudig te gebruiken. Een WordPress webshop kan je in principe binnen een half uurtje al on-line hebben staan! Je site wordpress webshop is snel, je producten komen goed naar voren in de zoekresultaten en je webwinkel ziet er fantastisch uit. Maar conversie valt of staat met het afrekenproces.

Dan moet je even naar onder scrollen, daar zie je heel klein staan “Deze stap overslaan”. Klik daarop om Jetpack niet te installeren en naar de laatste stap te gaan. Op dat moment wordt het echt in je boekhouding verwerkt. Heb je veel concept facturen die je definitief moet maken en ben je er zeker van dat ze kloppen? Lees hier hoe je meerdere facturen in één keer definitief maakt. Controleer of de idea factuur appropriate is en examine ook even goed of je de factuur kunt matchen met de bestelling uit je webshop. BTW producten Bij het aanmaken van nieuwe producten in Exact Online hanteert de koppeling het BTW share in de verkoopregel.

Nadat je dit aangeeft krijg je mogelijk additional opties. Soms gebeurt het dat je tijdens het installeren van WooCommerce wordt doorverwezen naar een pagina voor het ingeven van FTP gegevens van je webserver. Dit hangt af van de manier waarop WordPress is geïnstalleerd.

Waarom Woocommerce?

Kies je voor een verzameldebiteur, dan worden alle bestellingen op dezelfde debiteur worden geboekt. Het juist WordPress instellen van deze zaken is geen hogere wiskunde, maar wel belangrijk voor het succes van je webshop.

Tevens is er een levendige WordPress & Woocommerce community waar iedereen elkaar helpt. Eenvoudig beheer van je hosting, aantrekkelijke marge en goede ondersteuning. Ik heb een algemene vraag, een vraag over het abonnement en/of een vraag betreft de installatie. Onze ervaren consultants inventariseren, installeren, optimaliseren én ondersteunen het testen van de door jou gekozen koppeling. Na het afsluiten neemt ons projectbureau contact met je op. Het implementatiepakket voor de WooCommerce Basis en Premium koppeling kost éénmalig € 250,- en voor de Handel koppeling is dat éénmalig € 400,-. Deze add-on verwerkt leveringen in Exact Online op foundation van een orderstatus in WooCommerce.

Deze pakketten zijn namelijk speciaal afgestemd op dit soort specificaties. Met een WooCommerce hostingpakket weet jij dus zeker dat je het beste uit jouw webshop kunt gaan halen. Bij caching worden er namelijk kopies van de pagina’s op jouw website gemaakt. Wanneer iemand vervolgens jouw website voor de tweede keer bezoekt worden eerst deze kopies geladen. Deze zijn namelijk al een keer geladen en daardoor is jouw web site veel sneller.

Het is altijd ons doel geweest om mensen achter de website zoveel mogelijk te ontlasten en faciliteren. We willen jou voorzien van de meest hoogwaardige technologie en deze toegankelijk voor je maken…

Inmiddels is WooThemes overgenomen door Automattic, het bedrijf achter WordPress. WooThemes als merknaam is vervangen door WooCommerce. Je kunt er voor kiezen om alle bestellingen boven een bepaald bedrag gratis WordPress hosting te verzenden.

  • Als het om Search Engine Optimization gaat, is Yoast search engine optimization de meest bekende plug-in voor WordPress.
  • De voordelen van maatwerk én de voordelen van een thema, dus!
  • Het blauwe gedeelte komt naast het product te staan.
  • Door de perfecte integratie met WordPress, het bekendste website bouwprogramma ter wereld, is Woocommerce veruit de populairste webwinkel software ter wereld.

Bram en Bob zijn altijd bereikbaar, reageren heel snel en denken in mogelijkheden en komen met creatieve oplossingen. Er wordt gewerkt met deadlines, die gehaald worden en het eindresultaat is om blij van te worden. CM2 help werkt nu al een paar jaar samen met als laatste project/succes de ontwikkeling van Hardyskeuze.nl.