Handige Plugins En Thema’s Voor Je WordPress Webshop

Doorgaans zijn naast de foundation van WooCommerce aanvullende functionaliteiten nodig. Denk aan betaalmiddelen als iDEAL, instruments om je verzending en verzednkostenstructuur goed in te regelen, PDF facturen mogelijk te maken et cetera. Veel van dit soort further add-ons zijn gratis, een deel is betaald.

Op foundation van de tijdens deze afspraak door u verstrekte informatie maken we voor u een free of charge offerte op maat. U kunt daarna zelf kiezen of u met ons in zee wilt gaan. Ook u kunt een WordPress webshop bezitten die volledig aan uw wensen tegemoet komt. Dankzij de oneindige opties van WordPress, en de jarenlange ervaring van JVH webbouw. Onder de editor vind je namelijk een panel voor further product knowledge.

Wil Je Dat We Jouw Webshop Bouwen?

Met Opt-in Monster maak je in een paar muisklikken pop-ups, floating bars en andere bewegende elementen voor je website. Met de plug-in Mollie Payments for WooCommerce bied je snel verschillende betaalmogelijkheden aan. Het interessante van WooCommerce dat er honderden uitbreidingen voor bestaan. Bijvoorbeeld voor betalingen met iDeal, automatische facturen, downloadbare producten etc.

Voor optimaal gebruik, is technisch onderhoud essentieel. We testen je website, voeren aanpassingen door en optimaliseren de veiligheid.

Het gebruik van stockfoto’s of video’s is een goed alternatief om je website of webshop op een leuke manier van illustraties te voorzien. Nu we de administratieve taken erop hebben zitten, kun je je webshop gaan bouwen. Ik ga je hier laten zien hoe je producten toevoegt en deze managed. Voor “heavy duty” webshops met vele duizenden producten zijn oplossingen als Magento en SEOshop wellicht een beter alternatief. Je shoppagina is een archiefpagina omdat je hiervoor ook vaak zoekfilters voor gebruikt. Bij veel thema’s zit deze functionaliteit inbegrepen. Zo kunnen je bezoekers bijvoorbeeld sorteren op populariteit, gemiddelde waardering, prijs of nieuwste producten.

Daarom gebruiken wij Woocommerce het is een veelzijdige WordPress plugin die wereldwijd wordt gebruikt door de grootste webshops. Woocommerce is geschikt voor webshops vanaf 1 tot wel meer dan 100+ producten zonder dat uw web site daar langzaam of onoverzichtelijk van wordt.

Daarna begint de inrichting waar je nog de nodige uurtjes mee bezig bent. Om een webwinkel professioneel op te zetten zou ik adviseren gebruik te maken van Magento. Het zou jammer zijn als je woocommerce investeert in een oplossing die bij gewenste groei al snel niet meer voldoet. Denk bijvoorbeeld aan logistieke opties zoals koppeling aan het systeem van vervoerders, voorraadbeheer enz.

Wanneer je ook een WooCommerce webshop hebt dan weet je dat de afbeeldingen weergave soms een probleem kan zijn. Vaak worden de afbeeldingen namelijk niet allemaal in hetzelfde formaat weergeven. WooCommerce MyParcelAlle bestellingen op je webshop moeten worden verzonden.

Standaard dingen tot erg veel maatwerk met full eigen gemaakte plugins. Voor een redelijke simpele webshop hoef je volgens mij geen betaalde plugins aan te schaffen. Je betaald voor je iDeal PSP, afhankelijk van de aanbieder, per transactie. [newline]Maar de meeste open supply pakketten werken prima out of the box WordPress hosting. Doordat ik al vele jaren werk en daarbij ook mijn eigen kleine handeltjes heb gehad, wil ik wel eens een kleine investering doen. Mijn voornamelijk doel is om te leren, ervaringen op te doen en nieuwe contacten te leggen.

Meer Artikelen

Yoast biedt een alternatief, maar deze kost $ 29,-. Wij hebben een aantal weken geleden een website gelanceerd over het maken van een website met behulp van WordPress. Wat ik nog niet heb besproken is het genereren van bezoekers by way of social media. Dit laat achterwege in dit artikel, dit neemt niet weg dat het absoluut zeer belangrijk is voor je webshop. Je kunt namelijk veel bezoekers by way of de social media richting je webshop leiden.

Laat dan een betaalbare complete maatwerk WordPress webshop ontwikkelen die geoptimaliseerd is voor Google. We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies. Webshop gemaakt voor het verkopen van hondenbenches, hondenmanden en accessoires. Verder een landingspagina gemaakt voor verschillende zoekwoorden. Alleen is er gekozen vanwege search engine optimization om per product een aparte pagina te maken met uitgebreide informatie.

Verder kan je ook bovenaan in het menu het submenu met de objects ‘Jurkjes en Tops’ zien. Alles wat tussen haakjes staat, bijvoorbeeld [your-name], moet je zo houden. Het formulier vult daar in wat de verstuurder heeft ingevuld bij ‘Naam’. Bij de contactpagina zal ik in de Page Builder een Google Maps function.

Yoast Woocommerce Web Optimization

WooCommerce is in november 2011 gelanceerd als plugin voor WordPress en werd sindsdien al miljoenen keren gedownload! Het Woocommerce systeem is eenvoudig aan te passen waardoor jouw webshop helemaal aangepast kan worden aan jouw enterprise.

  • Naast de keuze uit meer dan 200 templates kun je namelijk ook de code aanpassen waardoor je de webwinkel een unieke uitstraling kunt geven.
  • Onze webshop is dan ook volledig afhankelijk van deze plugin.
  • Als je Yoast of een andere web optimization plugin hebt geïnstalleerd, kun je een “focus keyfrase” invullen en een “Snippetvoorvertoning”.
  • Echt een prachtig en vrouwelijk thema, ik denk wel een van de mooiste WordPress thema’s die ik ooit heb gezien!

Continu zijn dan ook ontwikkelaars aan de gang om alle veiligheidslekken te voorzien van updates. We gebruiken gegevens van bezoekers om slimme verbeteringen te doen. We gaan aan de slag met de eerste opzet voor de web site WordPress. De meest effectieve navigatie wordt bedacht en we implementeren alle functionaliteiten.

Hieronder een aantal ideas om je op weg te helpen. Daarnaast kunnen wij je adviseren op het gebied van verzendproviders, betaalproviders, facturatie, boekhouding en nog veel meer.

Deze jongens helpen je graag met bugs en andere kleine problemen om het platform ook weer verder te verbeteren. Als je op zoek bent naar een professionele webwinkel tegen lage kosten dan zou je Woocommerce zeker eens een kans moeten geven.