Half Miljoen WordPress

Je kan het menu-item Widgets vinden onder het kopje Weergave. Vul bij het invoerveld ‘Linktekst’ het woordje ‘Home’ in en klik op ‘Aan menu toevoegen’.

Na het kiezen van een hostingpakket moet je een domeinnaam kiezen. Dat is simpel gezegd het huren van een stuk ruimte op het web waar de bestanden van jouw website opstaan. We bespreken alle stappen die bij het maken van een eigen web site komen kijken. We hebben checklists, stappenplannen, illustraties, voorbeelden, video’s en VEEL afbeeldingen.

Je importeert dan alle pagina’s in jouw WordPress website. Je komt nu direct op een pagina terecht waar we een template kunnen gaan uitkiezen die we mooi vinden en willen gebruiken om onze WordPress website te maken. Zo gaan we de plugin Beaver Builder en het WordPress thema Astra downloaden en installeren op onze website. Met de plugin Beaver Builder kunnen we mooie pagina’s in elkaar zetten en indelen en het Astra thema zorgt voor het design. Wanneer het aankomt op het maken van een goede professionele web site woocommerce, dan is de zelf-gehoste WordPress.org de beste keuze. Je kunt hier kiezen uit duizenden designs en additional functionaliteiten, waardoor een website maken in allerlei varianten mogelijk is.

Help Mij Het Juiste Pakket Kiezen

Een website maken is in het begin nou eenmaal veel instelwerk. Je kunt op twee manieren inloggen op WordPress.

In die denktrant, is Microsoft ook te onveilig om te gebruiken. Verdiep je verder by way of een voorstander en een tegenstander van WordPress CMS. Dankzij ons speciale hostingplatform wat is geoptimaliseerd voor WordPress heb je gegarandeerd een snelle website WordPress hosting. Wij maken alleen gebruik van snelle SSD schrijven en veel RAM geheugen.

Wij bouwen alle websites met Elementor en willen niets anders meer. Het is niet alleen voor ons een handige tool om snel en efficiënt web sites mee te bouwen, het biedt ook onze klanten meer flexibiliteit. Zo worden wij regelmatig gevraagd om WordPress web sites om te bouwen naar Elementor. Vanwege de tal van mogelijkheden die WordPress biedt helpen wij je graag op weg met alle mogelijkheden en toepassingen. WordPress biedt bijvoorbeeld vele mogelijkheden voor een webshop waarbij de installatie en het beheer redelijk eenvodig is.

Afhankelijk van het aantal berichten op je web site kun je al het een en ander zien. Op het second van schrijven is er op dit moment maar één gratis blog template te vinden. Je kunt nu de pagina blog selecteren om hier een goed voorbeeld van te bekijken.

WordPress Website Laten Maken: Stap 1

Heb zojuist mijn web site over verhuist naar een ander domein. Helaas ontdek ik net dat alleen mijn hoofdpagina het doet maar mijn andere pagina’s niet. Het verhuizen lukte wel met de backup plugin WP backup. Je moet dit bestand eerst beschrijfbaar maken voor je de wijzigingen kunt opslaan. De serverbeheerder heeft ook nog een aanpassing moeten doen.

Zie ook meer uitgebreide, beste web page builders, zoals Elementor. Met WordPress als je CMS kies je voor het meest gebruikte CMS ter wereld. Ook zonder ervaring als designer bouw je hier eenvoudig blogpagina’s, een webshop of een professionele web site op. Met bouwblokken kun je pagina’s construeren vol met mooi vormgegeven foto’s, tekst, formulieren of andere content die je makkelijk kunt aanpassen of vervangen.

Je reactie wordt niet direct geplaatst maar eerst gemodereerd. Als je nog geen account hebt kun je hier direct een account aanmaken. Wanneer je Anoniem reageert moet je altijd een captchacode opgeven. Natuurlijk los ik het het liefste zelf op, maar als dat niet mogelijk blijkt dan maak ik graag gebruik van jouw diensten in deze. Normaal gezien zien we daar mijn mappen, die onder verdeeld zijn naar andere mappen van mijn werken die ik uitvoerde.. Indien gewenst kun je mij ook inhuren om je WordPress probleem op te lossen.

Beveiliging is natuurlijk erg belangrijk bij het maken van een eigen WordPress website. Een SSL certificaat is hier de eerste belangrijke toevoeging van. Standaard maakt jouw website namelijk gebruik van een HTTP verbinding. Dit is een niet beveiligde verbinding en dus kan de data die via jouw website en de server wordt verzonden onderschept worden. Om daadwerkelijk jouw eigen WordPress website te kunnen maken heb je natuurlijk software program nodig. Zonder software is het namelijk onmogelijk om makkelijk jouw eigen web site te maken. Domeinnaam die wat zegt over jouw onderneming of duidelijk maakt wat jij precies doet.

Als je nu jouw web site bezoekt, dan zie je waarschijnlijk wat vreemds aan het menu. Of je ziet een menu met in chaotische volgorde. Bij Cloud86 log je in bij het control heart, daarna ga je naar jouw dienst en daar klik je bij jouw hostingpakket op inloggen bij Plesk Control Center.

Wanneer je eenmaal menu-items hebt toegevoegd, dan komen deze aan de rechterkant van de pagina te staan. Het is hier een kwestie van slepen om de menu-items in de juiste volgorde te plaatsen. Ga nu met je muis over een pagina heen en klik op Snel bewerken. Dit is de snelste manier om een paginatitel te kunnen wijzigen.

  • Dit betekent dat jouw tickets met prioriteit behandeld zullen worden en je voor nóg meer vragen en hulp bij ons supportteam terecht kunt.
  • Ik heb daarom meerdere ideas voor je op een rijtje gezet waar jij wellicht iets aan hebt voor jouw web site.
  • Schakel de gebruikte plug-ins dan één voor één uit en controleer ondertussen of dit impact heeft op de website.
  • Aan de linkerkant kun je de positie op de pagina van alle rijen bepalen.

Tegenwoordig zijn er allemaal handige instruments te vinden on-line. In 2019 gebruikte ik Divi en ben nu uiteindelijk overgestapt op het thema Astra. Bij mij komt ongeveer 50% by way of de hoofdpagina binnen. Aan de hand van de Google analytics zie ik wat een klant belangrijk vind om te bekijken. Ik zet dan de knop duidelijk zichtbaar op mijn hoofdpagina.

Zodra je dit gedaan hebt zal er voor je gezocht worden en zal je de plugin als eerste resultaat zien staan. Je kunt echter in eerste instantie ook voor de gratis variant gaan, namelijk Beaver Builder Lite. Dit is ook een prima startpunt wanneer je net begin met het maken van WordPress websites. Een eigen WordPress web site maken heeft pas nut als je uiteindelijk goed gevonden kan worden. Het is dus erg belangrijk om de permalinks direct goed ingesteld te hebben staan. Deze instellingen hoef je vrijwel nooit aan te passen.

Je kunt tevens een dagelijkse of wekelijkse scan instellen met e mail alerts. Een WordPress web site WordPress website laten maken door Twopixels dan krijg je een moderne professionele web site met vele functionaliteiten.