Een WordPress Webshop Wat Heb Ik Nodig?

Monstroid-2 komt standaard met de Elementor pagebuilder, een van de beste pagebuilders die er zijn, dit is een groot pluspunt. Ook dit theme laadt goed snel in browsers enheeft overall gewoon topkwaliteiten, zeker een aanrader. Dit theme werkt met een licentie die slechts op 1 web site geldig is.

Door de plugin van BlogVault kunnen we dit extreem snel doorvoeren. We willen dat deze plugins altijd up-to-date zijn. Daarom hebben we een koppeling met de plugin bouwer through de WP Overnight Sidekick. Zodra er een update beschikbaar is kunnen we deze direct doorvoeren. Naast MyParcel heb je natuurlijk nog een helehoop andere companions die je kunt gebruiken voor je verzending van je pakketten. De plugin is eigenlijk de officiele connectie met je account bij Thrive Themes waarmee je de plugin Thrive Leads hebt toegevoegd.

Dan zijn er tientallen extensies van zowel WooCommerce zelf als derden, waarmee jij alle functionaliteit kan realiseren die je nodig vindt. Ook in 2021 raden wij deze plugin aan aan elke webshop eigenaar. Naast de factoren die invloed hebben op de WooCommerce plugin, is er ook nog het onderliggende CMS. Je hebt naast de Core te maken met additional plug-ins en thema’s die ook de snelheid van je website beïnvloeden. Ook die moeten geoptimaliseerd worden voor snelheid. Heeft u al een website welke draait op WordPress en bent u van plan een webshop te starten?

Webshop Hoog In Google?

Het is slimmer om een professioneel ontworpen WordPress thema te kopen die speciaal ontwikkeld is voor webshops. Payment service supplier – Een goede webshop biedt altijd meerdere betalingsmogelijkheden aan. De makkelijkste optie om hiervoor te zorgen, is door een payment woocommerce service provider te benaderen.

Wij adviseren en ondersteunen je graag bij het ontwerp, de juiste toepassing van eventuele extra plug-ins en betaalmogelijkheden voor je online-shop. WooCommerce is gebouwd om naadloos te integreren met WordPress, waardoor het een logische keuze is voor duizenden online winkeliers.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden wat we voor jouw webshop kunnen betekenen? We maken een afspraak op locatie of online om te zien hoe wij jou verder kunnen helpen. En geen zorgen, je zit niet gelijk aan ons vast. Vimonto maakt al jaren WordPress webshops voor zzp’ers, kleine bedrijven, startende bedrijven en middelgrote bedrijven in Limburg. Wij zorgen dat elke webshop die wij opleveren conversie- en doelgericht is.

WordPress is niet geschikt voor een webshop met duizenden artikelen, maar voor een wat kleinere webshop is het prima te gebruiken. Het bouwen van een WordPress webshop is niet moeilijk, mits je de juiste instellingen en plugins gebruikt. In dit artikel zal ik uitleggen hoe je een simpele WordPress webshop opzet. Je kan er niet omheen dat met WordPress het creëren van een webshop een stuk gemakkelijker is dan met Magento. Er is niet veel ervaring nodig om hiermee te werken. Ook het beheer van een WordPress website is heel gemakkelijk. Het publiceren van bijvoorbeeld nieuwe artikelen en pagina’s is eenvoudig.

5 Navigatie Instellen Voor Woocommerce

Zo weet je waar je nu staat en waar je bedrijf naartoe gaat. De eerste website van 2022 is online, wij hebben een nieuwe web site mogen bouwen voor Innerlijk Reisburo Joland.

Jouw producten professioneel online verkopen zonder gedoe? Met een WooCommerce webshop heb je de perfecte webshop die je makkelijk zelf kunt beheren.

Je producten voeg je toe through het Admin-panel onder ‘Producten’ of ‘Products’, waarna je een nieuw product toevoegt. Als je de basis van WordPress al een beetje kent, dan herken je de opbouw van de pagina. Je ziet bijvoorbeeld aan de rechterkant ‘Categorieën’ en ‘Tags’, die dezelfde werking hebben als de berichten (blogpagina’s) van een normale WordPress-site. De mogelijkheden met Woocommerce zijn eindeloos. Het is belangrijk dat je vooraf duidelijk een lijst met eisen voor je webshop opstelt en de minimale functionaliteit die erin moet zitten.

Omdat het bedrijf alles weet over het maken van een WordPress webshop, sluiten de thema’s naadloos aan bij de plugin. Themeforest en WooThemes zijn echter niet de enige bedrijven die mooie, succesvolle themes maken voor een WordPress webshop. Andere bekende aanbieders zijn ThemeFuse, StudioPress, Elegant Themes en Themler. Een goed alternatief voor WooCommerce is WP eCommerce. Deze WordPress webshop plugin is net wordpress webshop zoals WooCommerce free of charge en kan tevens eenvoudig vanuit het dashboard worden geïnstalleerd. Positief aan WP eCommerce is de enorme vrijheid die je krijgt met betrekking tot het kiezen van een betaalprovider. Bovendien zijn er behoorlijk wat thema’s verkrijgbaar.

Wat Is WordPress Woocommerce?

Om dezelfde soort producten eenvoudig te vinden is het handig om een categorie aan een product te koppelen. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld makkelijk al jouw Koelkasten, Wasmachines of Stoelen in 1 oogopslag vinden. Het is vanzelfsprekend dat je voor een WordPress webshop natuurlijk een goed draaiende WordPress installatie moet hebben. Download hier de meest recente versie van WordPress en installeer deze op jouw web site.

Vaak wordt er gebruik gemaakt van kant-en-klare webshops zoals bijvoorbeeld LightSpeed en Prestashop. Dit zijn full plug & play webshops die je alleen hoeft aan te passen naar jouw huisstijl en die je vult met jouw producten. Je kunt ook zelf een webshop bouwen met WooCommerce in WordPress. Na het lezen van deze weblog weet je in ieder geval wat je nodig hebt om een goede foundation te maken voor je webshop.

  • Je selecteer weer alle plugins en je verandert ‘acties’ of ‘install’ naar ‘activate’.
  • Op deze manier kan je nog steeds succesvol je eigen webshop opzetten zoals jij het wilt, door gebruik te maken van een systeem dat voor jou vertrouwd aanvoelt.
  • Denk hierbij aan informatie over bezorging, retourneren, klachten en algemene voorwaarden.
  • Flexibel verdeeld over een aantal dagdelen in de maand waardoor je tussentijds de stof kunt toepassen.

Er zijn veel plug-ins beschikbaar maar de meest gebruikte heet “WooCommerce” en is van WordPress zelf. De basisopties zijn gratis en voor geavanceerde opties moet een klein bedrag betaald worden. Sommigen zweren op Magento of juist een eenvoudig CMS, anderen vinden dat een webshop via WordPress de beste optie is.

Ja meer dan 50 eigenschappen, het waren zoveel eigenschappen omdat we onze producten ook op Bol.com verkopen. Bol.com wilde allemaal eigenschappen hebben voor hun itemizing. Als we al deze eigenschappen handmatig hadden moeten toevoegen dan waren we nu nog steeds bezig met het plaatsen van producten. Op sommige pagina’s op onze webshop willen we een andere sidebar gebruiken. Met de WooSidebars kunnen we voor specifieke pagina’s een eigen sidebar maken.

Een web site heeft altijd een doel, bijvoorbeeld omzet genereren of volgers aantrekken met interessante content material. In deze whitepaper lees je WordPress hosting over de verschillende mogelijkheden in WordPress. Als je eenmaal op ‘Aan menu toevoegen’ hebt geklikt, dan kun je de categorieën aan de rechterkant onder elkaar slepen.