Een WordPress Web Site Beter Vindbaar Maken? Zo Doe Je Het! [newline]hoeveel Opslag Gebruikt Je WordPress Website? Simply Host Kennisbank

Probeer dit terug te laten komen in je domeinnaam, als dat mogelijk is. WPBakery Page Builder heeft een WordPress hosting vergelijkbare aanpak, waarbij Gutenberg blokken samen met andere elementen kunnen worden gebruikt.

We hebben ruime ervaring met WordPress en meer dan 350 WordPress websites inonderhoud. Wij gaan graag voor een langdurige samenwerking met klanten; wij zijn transparant, commercieel creatief, oplossingsgericht en denken graag met je mee.

Is je webhostingpakket nog niet gekoppeld aan je domeinnaam, dan kun je de TransURL gebruiken. De TransURL is een tijdelijke URL waar je je website WordPress kan bekijken als je domeinnaam nog niet naar je webhostingpakket wijst.

Waarom Gebruik Maken Van WordPress?

Hierboven heb ik al verteld hoe jij goedkoop zelf een eigen WordPress website kunt maken. Ook heb ik hier al aardig wat prijzen genoemd voor wanneer jij bepaalde instruments niet of juist wel wilt gebruiken. Een andere vraag die ik veel voorbij heb zien komen is of het ook mogelijk is om gratis zelf een eigen WordPress web site te maken? Aan de ene kant snap ik waar deze vraag vandaan komt, maar andere kant kom ik er ook niet helemaal bij. Er zaken een aantal stappen die jij kunt nemen om jouw website zo goed mogelijk te onderhouden en zo te beschermen tegen hackers of andere kwaadwillige.

Wij helpen je met ons partnerprogramma en onze betrouwbare service. WordPress-website verhuizen Verhuis zorgeloos je WordPress-website naar Hostnet. SSL-certificaten Beveilig je web site met een versleutelde https-verbinding. Website verhuizen Laat je website verhuizen naar Hostnet. Het thema wordt geinstalleerd, zodra de installatie klaar is kunt u kiezen om het thema te activeren. Strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we je voorkeuren voor cookie-instellingen kunnen opslaan. Alle teksten op deze web site zijn eigendom van WPLounge.

Handige WordPress Plugins Installeren

Ik zal de belangrijkste Customizer instellingen met je doornemen. Klik vooral ook de andere dingen aan die jij tegenkomt en stel het naar wens in. Wil je meer leren over het maken en beheren van menu’s in WordPress? Bekijk dan het artikel WordPress menu maken en beheren. Herhaal vervolgens dit proces voor alle pagina’s van je web site, zodat alles in het Nederlands is. Dit waren alle instellingen van WordPress zelf.

De meeste WordPress thema’skennen een primaire en een secundaire kleur. Als je het emblem van Shell hebt, dan is de keuze niet moeilijk. wordpress webshop Primaire kleur is rood en de secundaire kleur die je gebruikt is geel. Rood gebruik je als de primaire kleur voor je call-to-actions.

Hoe Kun Jij Zelf Een Eigen Professionele WordPress Web Site Maken?

Is er iets dat je graag anders zou willen, mis je een functie of heb je een andere aanbeveling? Laat het ons weten en wij gaan direct kijken hoe we dit kunnen realiseren. Ik schrijf veel artikelen over de inhoud en advertising van je website.

Klik op de aangemaakte velden om de namen te vertalen naar het Nederlands bij Label. Je hebt hier tevens de mogelijkheid om per veld aan te geven of het om een verplicht veld gaat die altijd ingevuld moet worden door de bezoeker. Je kunt een vinkje zetten bij Vereist om dit te bewerkstelligen. Iedere website heeft een contactpagina met een contactformulier.

Dit is de makkelijkste methode voor bezoekers om met jou in contact te komen. [newline]Klik nu op UABB Modules om bij de juiste modules te komen. Je zal nu alle modules tevoorschijn zien komen die je op de rechterzijde van de afbeelding ziet staan. Wanneer je de modules zelf probeert te vinden is dit misschien een lastige opgave. Ik zal je daarom vertellen waar deze modules staan, zodat je de Ultimate Addons elementen ook zelf kunt toevoegen aan je pagina’s. Je kunt hier kiezen of je een module of een extra rij wilt toevoegen. Iedere kolom kan weer een eigen module hebben zoals een foto, tekst, een video en nog heel veel meer. Het kan echter ook zijn dat je graag dingen wilt toevoegen aan een pagina.

  • Als je een contactformulier wilt op de contactpagina, dan zorgen we daar ook voor.
  • En er hoeft maar één rotte appel tussen te zitten die de snelheid van je hele web site aantast.
  • Wanneer je dit voor het eerst doet, zul je merken echt niet binnen de kortste keren klaar te zijn.

Wanneer je gegevens verzameld, bijvoorbeeld door middel van een contactformulier, moet een bezoeker hier zélf toestemming voor geven. Vraag bovendien alleen om de gegevens die je echt nodig hebt en maak duidelijk wat je ermee gaat doen. Bij het laten maken van een WordPress web site is het daarom van belang om alle zaakjes op orde te hebben. Met SSL ben je waarschijnlijk bekend zonder dat je je hiervan misschien bewust bent.

Een WordPress website laten maken door Webstijl betekent een gebruiksvriendelijk CMS met een eenvoudige interface. Het fijne voor u is dat u gemakkelijk zelf tekst kunt toevoegen en wijzigen op uw website. WP Super Cache is een plugin die gemaakt wordt door Automattic, het bedrijf achter WordPress. Deze plugin is vrij makkelijk te installeren en te configureren. De plugin geeft een aantal aangeraden instellingen aan die je kunt activeren.

Dan zit je goed, need hier kun je WordPress namelijk installeren met één druk. Naast professionele web sites ondersteunen wij onze klanten ook met on-line marketing. Met diensten als web optimization en SEA zorgen wij ervoor dat onze klanten kunnen groeien. Je hebt niets aan een prachtige WordPress website die niet wordt bekeken.