Een Webshop Starten

Woocommerce Development

Voor onze webshop hebben we verschillende ebooks gehad. Deze ebooks promootte we by way of de sociale media. Vervolgens konden consumenten zich dan inschrijven op een van deze ebooks. Hiervoor maken we gebruik van onderstaande plugins. Natuurlijk kun je dit ook doen met behulp van een Formidable plugin.

  • Zie hier wat ik bedoel /2013/winkelwagen/
  • Geweldige uitleg good hartelijk dank hiervoor, graag kom ik te weten en ik hoop dat jij me hierbij kan helpen.
  • Met Twenty Twelve doet hij het namelijk wel.
  • Alvast bedankt voor je reactie
  • Is daar iets aan te doen need andere kan ik hem niet gebruiken.
  • Weet jij wellicht het antwoord op deze vraag?

Je kunt namelijk een “contact” formulier maken en de klant zijn e-mailadres daarmee verzamelen en deze weer door laten sturen naar je e-mailsoftware. Thrive Leads plugin is een gebruiksvriendelijke plugin voor je lead generation.

Veel plugins zijn door de ontwikkelaars niet direct vertaald naar het Nederlands. Hiervoor gebruiken we een plugin genaamd Loco Translate. Loco Translate pluginMet deze plugin kun je heel eenvoudig alle vertalingen inzien van de plugin. Je kunt dan een Engelse time period opzoeken en deze vertalen naar het Nederlands.

De Product Manager maakt het mogelijk om additional add-ons toe te voegen aan de Thrive Leads plugin. De plugin is eigenlijk de officiele connectie met je account bij Thrive Themes waarmee je de plugin Thrive Leads hebt toegevoegd. WordPress Hieronder volgen een aantal techniek plugins die wij gebruiken op onze webshop om bijvoorbeeld een connectie te maken met onze verzendmaatschappij. WooCommerce MyParcelAlle bestellingen op je webshop moeten worden verzonden.

Je wilt namelijk niet druk zijn met het aanmaken van verzendstickers voor je webshop. Naast MyParcel heb je natuurlijk nog een helehoop andere partners die je kunt gebruiken voor je verzending van je pakketten. De Really Simple SSL plugin gebruiken we voor onze https verbinding. Een https verbinding is noodzakelijk voor je webshop. Dit zorgt namelijk voor vertrouwen bij je klanten.

WordPress Webshop Beheer

Zonder verzendmaatschappij kun je geen bestellingen verzenden. Onze WordPress hosting verzendmaatschappij is PostNL in samenwerking met MyParcel.

De plugin is een product van Thrive Themes en het is een device waarmee je heel gemakkelijk opt-in formulieren kunt maken die er visueel aantrekkelijk uitzien. De Thrive Product Manager plugin is een plugin die hoort bij de Thrive Leads plugin.

https:// – het slotje: maak er zeker gebruik vanJe wilt er alles aandoen om ervoor te zorgen dat klanten je webshop vertrouwen. Een https certificaat maakt daar onderdeel van. Deze plugin zorgt ervoor dat je hele website website maken over https loopt.