Een Webshop Maken Met WordPress

Allereerst begin je met de titel en de beschrijving van het product. Het is belangrijk om te weten dat de beschrijving niet rechts naast het product staat, maar in het onderste tabblad ‘Beschrijving’, onder het product.

Dus als je de domeinnaam zou vertellen tegen een vriend/vriendin, dan zou hij/zij die in één keer goed op papier kunnen zetten. Na het selecteren van het WordPress hostingpakket is het tijd om een domeinnaam huge te leggen. Omdat een goed pakket meer betrouwbaarheid met zich meebrengt. Shopify is makkelijker , maar met veel functies kunnen de kosten oplopen en bij WordPress kun je meer kanten op en heb je veel meer kosteloze opties. Domeinnaam Je adres op internet met extensies als .nl & .com. Mail Professioneel e-mailen met je eigen domein – veilig en reclamevrij. Mailarchivering Automatische en veilige archivering voor je bedrijf.

Klik dan op doorgaan en wordt je terug gebracht naar het WordPress dashboard. In onze blog vind je artikelen rondom webhosting gerelateerde onderwerpen variërend van WordPress en SSL tot Facebook en Analytics.

En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt. Omdat een website maken is opgebouwd uit verschillende bouwstenen in de vorm van plug-ins, is de kans groot dat er na een update problemen ontstaan. De verschillende onderdelen kunnen dan niet langer goed met elkaar communiceren en je webshop werkt niet meer goed. Afgezien van een duidelijk plan zijn een aantal dingen essentieel om jouw WordPress webshop te bouwen. Hieronder zetten we voor je op een rij wat je nodig hebt om jouw webshop te maken.

Een Webshop Bouwen Met WordPress?

Een e-maillijst is eigenlijk niks anders dan alle mensen die in jouw e-mail systeem staan, als het ware je nieuwsbriefbestand . Zoals je eerder in dit artikel hebt gelezen zullen er genoeg mensen zijn die niet zullen kopen tijdens dit bezoek aan jouw webshop. Hoe kun je ervoor zorgen dat deze mensen jouw webshop niet gaan vergeten nadat ze wegklikken? Juist ja, door er voor te zorgen dat ze zich inschrijven om mails van je te ontvangen.

  • WordPress heeft het ons erg gemakkelijk gemaakt op Woocommerce te installeren op je website!
  • Great staff to work with, suppose alongside and are simply accessible.
  • Het boek leidt stap voor stap naar het openen van een webwinkel.
  • Ik vind het persoonlijk fijn om dit al in het begin te doen, dan zie ik sneller hoe aanpassingen van invloed zijn op de look & feel van mijn web site.
  • Hoe je een thema moet instellen verschilt namelijk per thema.

Mocht je merken dat deze ruimte vol loopt, dan is het in de meeste gevallen altijd mogelijk om je hostingpakket te upgraden. De opslagruimte, of disk house, geeft aan hoeveel mB of gB aan spullen je digitaal kan opslaan. Hou hierbij rekening dat je ook zelf een aantal back-ups (2 á 3) achter de hand kan houden mocht het even een keer tegenzitten. Kies dus voor een pakket waar je de ruimte hebt om je webshop te laten groeien en backups kan draaien. Wees daarnaast op de hoogte van de geldende hard- of softlimits.

Ook kan er gekoppeld worden aan vele zogenaamde Payment Service Providers die betalingen by way of vele andere mogelijkheden mogelijk maken. Mollie, Sisow, Buckaroo, Adyen, Ingenico, EMS, Buckaroo en Rabobank Onmikassa behoren tot de mogelijkheden. Afhankelijk van de opzet van de webshop kan het product in een lijst of in een mooi overzicht met foto’s worden getoond. De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. Al vele super apps bedacht en zelf genoten van de silent discobreak. Per optie wordt beschreven wat het is en wanneer je het beste voor die optie kunt gaan.

Alles wat je van tevoren bedenkt, maakt keuzes verderop in het stappenplan makkelijker. Het is altijd ons doel geweest om mensen achter de website zoveel mogelijk te ontlasten en faciliteren. We willen jou voorzien van de meest hoogwaardige technologie en deze toegankelijk voor je maken… Dan kan het een goede keuze zijn om bij het foundation thema te blijven. Het basisthema ziet er prima uit en hoef je niet of nauwelijks in te stellen.

Neem contact met onze WooCommerce specialisten op te kijken of jouw project geschikt is voor WooCommerce. Als je geduldig bent en zeker bent van je zaak, ben je op goede adres.

Na het toevoegen van een product is het belangrijk om Woocommerce goed in te stellen zodat je webshop goed werkt. In stap 7 heb ik in de tutorial drie producten toegevoegd zodat er een betere indruk van de webshop wordt gewekt. Je hebt namelijk een product succesvol toegevoegd aan je WordPress webshop. Er verschijnt heel snel een hyperlink om je product te bekijken , maar soms verdwijnt deze snel. Je kan naar de Homepage gaan en dan zal je zien dat je product er ook staat. Je kan daarnaast ten alle tijden in je Dashboard naar al je toegevoegde producten gaan onder het kopje “producten”.

Heb Je Een Vraag Over Een WordPress Webshop? Neem Contact Met Me Op

Ideal met Mollie werkt prima en beperkt de administratie omdat ik 1 keer per maand een uitbetaling heb met bijbehorende factuur. Ik heb destijds veel opensource pakketten uitgeprobeerd. Vooral omdat ik het leuk vond en er eenvoudig de tijd voor had. De meeste waren te ingewikkeld en/of moeilijk aan te passen aan mijn huisstijl. Magento vond ik destijds het mooist en gemakkelijkst maar het was zo traag dat zelfs na overstappen naar een sneller server het nog “stroop” was. Als ze iets meer willen investeren en zelf het beheer hebben neem je een WP webshop met een standaard thema.

Het andere doel is natuurlijk om mijn kosten er uit te halen en uiteindelijk ook winst te behalen. Neen, dat is op papier een onrealistisch doel, doordat ik de tijd er niet voor heb. Maar wie weet wat er in website maken de praktijk uit gaat rollen. Nu vragen ze of je ook verzendkosten berekend voor het verzenden van goederen die je in je webshop hebt verkocht. Vul de juiste informatie in en klik vervolgens op doorgaan.

In dit artikel licht ik de verschillende mogelijkheden en systemen toe. Als je twijfelt of je webshop wel AVG-proof is, kun je altijd de web site van de Autoriteit Persoonsgegevens raadplegen. In dit artikel bespreken we stap voor stap hoe jij je eigen WordPress webshop kunt bouwen en beheren.

Voor webshops liggen de kosten van hosting meestal tussen de 15 en 50 euro per maand. Deze prijs is afhankelijk van de grootte van de store en het aantal bezoekers dat je maandelijks ontvangt. Voordat je een webshop kunt beginnen, heb je eerst een platform nodig waarop je jouw store kunt beheren.

Bij TriplePro maken we graag een prachtige WordPress webshop voor jou op maat by way of WooCommerce. Dankzij onze affiniteit met on-line WordPress hosting advertising zorgen wij ervoor dat je het maximale rendement uit jouw webshop haalt.