Beheer Woocommerce Producten

Door op de blauwe knop te klikken start je de Facebook pixel integratie. Met behulp van een aantal door ons ontwikkelde tools kunt u de cijfers van uw bedrijf een flinke enhance geven.

Als een van je varianten wel informatie over de maat maar niet over de kleur heeft, wordt je product niet geïmporteerd. Als enkele van je producten zijn gebundeld op WooCommerce, moet je deze producten handmatig toevoegen aan Shopify.

Ben je van plan je producten of diensten aan meer landen te leveren dan het land waar je zelf gevestigd bent? Tino werkt al meer dan 15 jaar met WordPress & WooCommerce. Zijn persoonlijke focus ligt op de front-end ontwikkeling, WooCommerce en de optimalisatie van de laadtijd. Tino werkt hier bij RAIDBOXES in Second Level Support en als samenwerkingsmanager. Naast de standaard mogelijkheden van WooCommerce is het mogelijk om WooCommerce oneindig uit te breiden met extensies.

Je hebt standaard betaalmethodes die je kunt installeren vanuit Woocommerce zelf. Je kunt er ook voor kiezen om een plug-in te installeren van een NederlandsePayment Service Providers. Die hebben eigenlijk altijd wel een plug-in voor WooCommerce dus het koppelen is geen probleem. Je kunt ervoor kiezen om de WooCommerce plugin free of charge te downloaden en te installeren.

Start Je Eigen WordPress

Kan er maar één product per bestelling verkocht worden. Meest gebruikte laat de meest gebruikte categorieën zien. Selecteer al je producten en zet ze in één keer om naar een andere categorie. De korte omschrijving wordt meestal bovenin naast de productafbeelding gebruikt.

Je website, plugins, bestanden, domeinnaam, DNS information en instellingen horen daar ook bij. Daarmee kun je eenvoudig overstappen zonder dat je iets zelf hoeft te doen. De redenen om niet te updaten lopen vermoedelijk uiteen. Je haalt jezelf ontzettend veel narigheid op de hals, van datalekmeldingen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tot hoge reparatiekosten. Zelfs het betalen van losgeld aan hackers komt voor, dit zag je bijvoorbeeld bij de Universiteit Maastricht in februari 2020 en onlangs bij MediaMarkt. Dankzij WooCommerce en WordPress creëer je eenvoudig prachtige productpagina’s.

Wij maken gebruik van deze instruments om een koppeling tot stand te brengen tussen ERP en webshops. Ik heb assist nodig.Ik heb interesse in een koppeling.Ik heb een algemene vraag.Ik wil iets weten of doorgeven over een factuur.Het gaat over iets anders.

Als de webshop eenmaal staat, kun je zonder technische kennis zelf aan de slag met het vullen en bijhouden van de shop. Houd er wel rekening mee dat de free of charge versie geen pagebuilder kent en je qua content material dan minder opmaakmogelijkheden hebt. IDeal is in Nederland het meest gebruikte betaalmiddel, als webshop is het dus belangrijk dat je dit ook aanbiedt. Door middel van de Mollie Payments plugin kunnen klanten through iDeal in je webshop betalen. Een klein share van het bedrag gaat dan naar Stichting Mollie Payments. PayPal komt al als standaard betaaloptie bij WooCommerce. Nee, wij leveren geen help op bestaande WooCommerce webshops.

Nadat het bijwerken is voltooid is het nog aan te bevelen om de WooCommerce plug-in even te deactiveren dan weer te activeren. Hierdoor worden ook mogelijk nieuw geïnstalleerde onderdelen meteen geactiveerd.

  • Een sidebar bevat widgets met bijvoorbeeld contactgegevens, een winkelmandje, product categorieën, etc.
  • Hierdoor kunnen bezoekers van je social media kanalen direct meer informatie van een product bekijken en met één klik doorklikken naar je webshop.
  • Je kunt de productpagina’s van Woocommerce zien als een soort extensie van WordPress.
  • Naar wens vullen wij de webshop met al je producten, zorgen ervoor dat alle titles en meta descriptions zijn gevuld en overige onderdelen SEO-vriendelijk zijn.
  • Tot slot is alles mogelijk door de eenvoud van het WordPress CMS, of je nu een customized made design of mooie template wilt gebruiken.

Het is leuk dat jij een winkel hebt, maar als niemand het adres weet, komen ze er ook niet. Een webshop die in look & feel volledig aansluit bij jouw huisstijl. Onze webshop designers maken in overleg met jouw een design waar jij nog jaren mee vooruit kan. Een REST API verzoek werd in WooCommerce 5.5 vaker aangeroepen dan in voorgaande versies. Minder pagina weergaven na slechts 1 seconde vertraging in de laadtijd. Benieuwd wat we jou aanbevelen qua WooCommerce internet WordPress hosting hosting oplossing?

Wanneer je de instellingen volledig hebt doorlopen staat de installatie van jouw WooCommerce eigenlijk al klaar. Tot zover ben je ongeveer een 30 minuten tot forty five minuten bezig. Wanneer je al een Nederlandstalige WordPress web site hebt wordt WooCommerce ook automatisch in het Nederlands geïnstalleerd. Je kunt WooCommerce op verschillende manieren inzetten. Een WordPress web site kan voor allerlei doeleinden worden ingezet. De meest gebruikte vorm is om een blog te starten. Alleen kun je binnen WordPress veel meer; zo kun je dus ook een webwinkel beginnen.

Magento kan nog eventjes rustig ademhalen, need woocommerce is qua webshopfunctionaliteiten en inrichting op e-commerce nog niet zover al Magento. Het is aan WooCommerce en WordPress om een solide en stabiel systeem te zijn.

Zie je door de bomen het bos niet meer, dan geven we je graag raad. WordPress staat vol mogelijkheden en plugins die je kunt aanschaffen om geen code te hoeven schrijven. Niet alle plugins zijn namelijk veilig en je loopt het risico dat je website onnodig traag wordt. [newline]Dit zorgt voor lage Google Pagespeed scores, en nog erger dat de bezoeker snel de webshop verlaat.

Het zal je nog niet zijn opgevallen, wanneer je nog niet eerder een plugin op je web site hebt geïnstalleerd. Als dit gebeurt, vul je simpelweg deze gegevens in om de installatie te voltooien.

Ook hebben we een naam, emailadres en het land van de webwinkel nodig. Dat WooCommerce wereldwijd door zo veel mensen wordt gebruikt om een webwinkel mee te beginnen heeft voordelen. Om te beginnen zijn veel mensen bekend met de software. Wanneer je een ontwikkelaar zoekt om je webshop te bouwen of te professionaliseren, is het niet moeilijk om er één te vinden die bekend is met WooCommerce. Zolang je niet heel veel verkoopt, kun je met deze free of charge webwinkel greatest uit de voeten. [newline]De keuze voor een template, dat het uiterlijk van je webshop bepaalt, is een belangrijke stap, aangezien het de basis van je WooCommerce-shop is. Hierdoor is het belangrijk om verder te kijken dan het design. Vooral de uitbreidingsmogelijkheden, de snelheid en de flexibiliteit van een theme verdienen additional aandacht.

In dit artikel laten we je kennismaken met de basisfuncties en gaan we in op de voor- en nadelen van wordpress webshop. Daarom hebben wij al onze kennis en ervaringen ingezet om een eigen WooCommerce-thema te ontwikkelen. Daarin hebben onze vormgevers, UX-specialisten en ontwikkelaars het beste van ons werk samengebracht tot één kneitergoed, eenvoudig te implementeren thema.