Aluminium Jaloezie Raambekleding Kopen

Wij bieden een ruim assortiment aan met op maat gemaakte houten jaloezieënenaluminium jaloezieën. Verkrijgbaar in verschillende maten en elke gewenste breedte. Door deze sfeervolle vorm van binnen zonwering kun je zelf de hoeveelheid licht en de mate van je privacy bepalen. Door de verschillende Jaloezieën bestellen standen heb je altijd de juiste lichtinval in je slaap- of woonkamer. Maar ook voor raamdecoratie ben je bij ons op het juiste adres! De lamellen van de houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in veel verschillende houtsoorten. Zo hebben wij houten jaloezieën van basswood of abachi hout.

jaloezieen

We hebben jaloezieën met standaard maten voor alle materialen, hout, aluminium of plastic. Kijk op de product pagina’s voor de mogelijkheden. Jaloezieën zijn een type raamdecoratie wat gemaakt wordt met horizontale lamellen, vervaardigd met materiaal zoals echt hout, aluminium of PVC. Verticale lamellen werken op dezelfde manier, waardoor u deze simpelweg kan kantelen, zonder dat u deze volledig naar links of rechts moet trekken. Modern, hedendaags of een luxe en klassiek ontwerp, in ons assortiment kunt u alles vinden voor uw type interieur. Vraag nu een gratis kleurstaal aan van de stoffen, pvc, houten of aluminium lamellen. Complementeer nu uw prachtige interieur en match uw mooie houten vloer of meubels met onze collectie houten jaloezieën.

Jaloezie Aluminium Mat 50 Mm

Hier vind je houten jaloezieën, aluminium jaloezieën en roljaloezieën, waarmee je je kamer meteen een eigen sfeer en uitstraling geeft. Ook plissegordijnen zijn populair, met name door de functionaliteit van deze raamdecoratie.

Houten jaloezieën staan prachtig in uw woonkamer, vooral in combinatie met ander houten accenten zorgen zij voor een rustige en landelijke sfeer. Deze jaloezieën zijn in meerdere breedtes en kleuren verkrijgbaar. Dit type jaloezieën is minder geschikt voor in vochtige ruimtes. Aluminium jaloezieën zijn in verschillende lamelbreedtes leverbaar.

Voor alle gordijnen hebben wij een mooie collectie aan stoffen, transparante stoffen, verduisterende stof en zelfs ook in linnen stof. Alle houten jaloezieën kunnen op maat bovendien van stijlvolle ladderbanden worden voorzien. De geweven banden met linnentextuur zijn vanaf nu in 10 of 38 millimeter beschikbaar Online duo rolgordijnen bestellen en zijn echte eyecatchers. De lamellen van houten jaloezieën worden gemaakt van echt hout waardoor de jaloezieën voor een natuurlijke sfeer zorgen. Doordat de zijkanten van de lamellen nog de originele houtkleur hebben wordt deze uitstraling versterkt. Zo kom je goed tot rust als je thuiskomt van een lange dag.

Al onze jaloezieën worden zorgvuldig gemaakt en professioneel ingepakt zodat jij jarenlang kunt genieten van jouw nieuwe jaloezieën. Wij maken gebruik van duurzame materialen om de beste kwaliteit te leveren. Bij ons ben je verzekerd van topkwaliteit voor de beste prijs voor jarenlang woonplezier.

  • Heeft u houten jaloezieën, dan valt er altijd licht naar binnen met een natuurlijke kleur.
  • Laat deze eenvoudig thuisbezorgen met de betrouwbare bezorgservice van Van Til Interieur.
  • Hoe dit precies in zijn werk gaat en waar je op moet letten kun je lezen in ons blog metreinigingsinstructies voor jaloezieën.
  • Daarnaast zijn de Horizontale Jaloezieën ook uitermate geschikt voor dakramen.
  • Afhankelijk van het materiaal kan je bij ons lamellen van 16mm tot wel 63mm bestellen.