2 11 Woocommerce Winkelmeldingen, Catalogusweergave En Productafbeeldingen Beheren

Voor jouw WordPress webshop heb je eerst een hostingpakket, domeinnaam en SSL-certificaat nodig. Heb jij al minimaal een Plus pakket, een domeinnaam en een SSL-certificaat?

Met Elementor kun je zogenoemde single templates maken. Dit biedt het voordeel dat je de structure van de productpagina kunt aanpassen.

Het Juiste Woocommerce

De voorraden worden elke 10 minuten gesynchroniseerd, afgehandelde bestellingen van uw voorraad in Mplus Q-line afgeboekt en een factuur aangemaakt. Dankzij deze samenwerking bespaart u veel tijd en energie in het onderhoud van uw webwinkel. Het kan gebeuren dat je nieuwe producten en voorraad in eens niet meer doorgestuurd worden naar je catalogus.

En sommige thema’s zijn ontwikkeld voor specifieke soorten bedrijven. Zo zijn er thema’s voor voedingswinkels, voor modezaken, en voor drogisten.

Woocommerce Nederlands

Samen met FacetWP is Relevanssi de perfecte zoekoplossing voor je webshop met WordPress hosting. Een goede stay chat functie is één van de manieren om je klanten on-line te helpen. Via chat kan jij je klanten proactief helpen en zo de verkoop verhogen. Met de plugin LiveChat for WooCommerce integreer je de chat van LiveChat in WooCommerce. De onderstaande WooCommerce plugins gebruiken wij bijna voor elke webshop. De meeste plugins uit deze lijst zijn essentieel voor een goed functionerende webshop.

E-commerceplatform dat kleine tot grote winkels helpt bij het beheren van meerdere klantaccounts, betalingen, bestellingen, voorraden en winkels. Een online boekhoudsysteem heeft als voordeel dat je deze met WooCommerce kunt koppelen aan je webshop. Je verkoopfacturen belanden zo direct op de juiste plek in je boekhouding waardoor je de financiële status wordpress website van je webshop altijd inzichtelijk hebt. Daarnaast kan dit een hoop tijd besparen die normaal aan administratie besteed wordt. WooCommerce is één van de meest populaire en gebruikte webshop systemen. Wereldwijd is WooCommerce miljoenen keren gedownload. WooCommerce is een plugin welke je gebruikt in combinatie met WooCommerce.

De Productafbeelding wordt als belangrijkste foto gebruikt en in de overzichten, wanneer je wilt kun je bij Productgalerij meerdere foto’s invoeren. Dankzij onze flexibele bezorgopties verhoogt u de conversie, zo simpel is het.

● Het eenvoudige producttype omvat de overgrote meerderheid van alle producten die je kan verkopen. Eenvoudige producten worden verzonden en hebben geen opties. Bij WooCommerce zijn een aantal betaalmogelijkheden direct al inbegrepen, zoals PayPal, rembours, betalen met cheque en bankoverschrijving. Deze diensten gebruiken bij de communicatie geen creditcard gegevens, in plaats daarvan sturen zij de gebruiker naar de desbetreffende betalingsopdracht portals. Hier kun je specifieke webwinkel pagina’s aangeven.

  • Om het maximale uit een WordPress webshop te halen is het belangrijk om constant zaken te verbeteren.
  • Exporteer alle of een selectie van producten die je graag wil adverteren by way of Google Shopping.
  • Maak van jouw idee een kant en klare en unieke website die bereikbaar is voor het gehele web.
  • Het is relatief lichte software program en ook nog eens open source.
  • En waar je hulp of advies nodig hebt met instellingen, aanpassingen of optimalisatie helpen we je graag, zodat je altijd het meeste uit de mogelijkheden haalt.

Zelf de verzendkosten bepalen die je bij jouw klant in rekening brengt. Binnen WooCommerce kan je gemakkelijk je betaalmethodes toe voegen, helemaal wanneer je gebruik maakt van een betaalprovider zoals Mollie of Pay.nl. Zij hebben apps ontwikkeld die je gemakkelijk installeert en configureert binnen WooCommerce. Als je jonger bent dan 16 jaar en toestemming wilt geven voor vrijwilligerswerk, moet je je ouder of voogd om toestemming vragen. Als je jonger bent dan 16 jaar en toestemming wilt geven voor optionele diensten, moet je je ouder of voogd om toestemming vragen. Test onze WooCommerce hostinggratis en absoluut zonder verplichting.

Projecten Met Woocommerce

Het is dus geen bedrijf of onderdeel van WordPress zelf. Daar waar ze met het uitbrengen van enkele thema’s zijn begonnen, werd in 2011 WooCommerce uitgerold, hetgeen intussen is uitgegroeid tot hun grootste product. In hetzelfde jaar publiceerden ze hun 100ste thema.

Deze plugin voor WordPress biedt standaard in een solide foundation voor kleine tot grote webshops en vormt een flexibele schil. Geen zichtbaarheid betekend geen bezoekers en dus geen bestellingen. Maar het is ook ontzettend belangrijk dat je webshop snel is!

Vroeger stonden telefoons vaak roodgloeiend bij webshops, maar klanten willen vaak sneller antwoord en vooral niet wachten. Moeten klanten te lang wachten in een telefoonrij?

Als je wilt weten of jouw toekomstige webshop op WooCommerce kan draaien, vraag het ons dan gewoon. We helpen je graag met advies, implementatie en hosting! Lees ook eens onze andere weblog over WooCommerce. 14 jaar geleden begon WordPress als systeem voor het gemakkelijk schrijven en publiceren van nieuwsberichten op web wordpress webshop, blogs dus. Dit werd door de neighborhood zo goed ontvangen dat er snel veel mensen gebruik van gingen maken. In de volgende jaren zou steeds meer functionaliteit worden toegevoegd wat WordPress zou doen uitgroeien tot wat het vandaag de dag is.